Νέα

Κίνημα Αλλαγής - Η Νέα Αλλαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον θα επιλέγατε για αρχηγό;

• Φώφη Γεννηματά

Ψήφοι: 26 28,3%
  • Νίκος Ανδρουλάκης

Ψήφοι: 66 71,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    92

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ο γνωστός ηθοποιός είχε πρόσφατα παρουσιάσει τηλε-ριάλιτι το οποίο πήγε άπατο από τηλεθέαση, μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει στην πολιτική.

Στη Χαριλάου Τρικούπη σβήνουν και γράφουν στην αντίστροφη μέτρηση για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ είναι πιθανό να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.

το τερματισε η φωφικο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο γνωστός ηθοποιός είχε πρόσφατα παρουσιάσει τηλε-ριάλιτι το οποίο πήγε άπατο από τηλεθέαση, μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει στην πολιτική.

Στη Χαριλάου Τρικούπη σβήνουν και γράφουν στην αντίστροφη μέτρηση για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ είναι πιθανό να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.

το τερματισε η φωφικο

και σενα ρε μαστορα τι σε πειραζει;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ρε τζονυ ολη την σαρα και την μαρα θα μαζεψει? ενα σωρο νεα παιδια μπορουν να βαλουν υποψηφιοτητα
πες της να σταματησει τα κλισε και να βαλει απλα στελεχη

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ρε μαστορα να ψηφισεις τσιπρομητσοτακηδες να προκοψεις και ασε την φωφη

δεν χρειαζεται υποδειξεις

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ρε μαστορα να ψηφισεις τσιπρομητσοτακηδες να προκοψεις και ασε την φωφη

δεν χρειαζεται υποδειξεις
εγώ πάντα ονειρευόμουν τον κώστα σομερ να με εκπροσωπεί ρε τζόνυ...μην τους ακούς...και εις ανώτερα...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
το ονειρο σου εγινε πραγματικοτητα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
αν μπορείς πρότεινε στα αφεντικά να φέρουν στην ομάδα και το αστέρι της φασκομηλιάς πιστεύω θα ταιριάζει γάντι με το επίπεδο των οπαδών  :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Και ταμπακη

οτι θελει ο λαος

:2funny: :2funny: :2funny:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
53037999_2108454749221341_8807220625341939712_n.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :tooth: :tooth: :tooth:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εγω πιστευω εαν του εκανε παιδι θα εβγαινε πιο νορμαλ απο τον γιωργακη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.290
Πόντοι
3.656
Η μπατζελη συμμετέχει??? :erection:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ο θειος του τα ειχε 400
τους τα εχωνε σε ολο το σοι  παλια μεσα 90 αρχες 2000ς

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Αποδοκίμασαν τον Απ. Κατσιφάρα στις εκλογές συνέδρων του ΚΙΝΑΛ-«Εξω οι Συριζαίοι»

Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, όταν πήγε να ψηφίσει στις εκλογές ανάδειξης συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr άτομα τα οποία περίμεναν για να ψηφίσουν στην αίθουσα του ΤΕΕ, μόλις τον είδαν, άρχισαν να του φωνάζουν «έξω οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ», δείχνοντας έτσι την αντίδρασή τους στη στήριξη που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Περιφερειάρχης.

Προς στιγμήν επικράτησε ένταση, με τα πνεύματα να ηρεμούν με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Η συνεργασία του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας και εκ νέου υποψηφίου με τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος είναι δεδομένο ότι προκαλεί έντονες αντιδράσεις στη βάση του ΚΙΝΑΛ, ενώ στελέχη του αντιτίθενται με όσους συναινούν πολιτικά στο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς τους συνέργεια στον επιχειρούμενο κατακερματισμό του κόμματος.

Το patrastimes επικοινώνησε με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ στην Αχαϊα Γιώργο Αθανασόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι δεν ήταν παρών κατά το επεισόδιο και πως καυτηριάζει τέτοια γεγονότα καθώς η πολιτική δεν μπορεί να γίνεται με γιουχαΐσματα.

τι γινεται στο κομμα βρε τζονυ?  :huh: :S

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Φεύγει κόσμος από την Φώφη! Από παραίτηση σε… παραίτηση!

Νέα αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ καθώς την παραίτηση του από όλες τις θέσεις που κατείχε στο κόμμα ανακοίνωσε ο Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φωκίδας Χρήστος Τσαμαντάνης.

Στην επιστολή του προς τη Φώφη Γεννηματά, ο κ. Τσαμαντάνης αναφέρει:

«Σύντροφε γραμματέα,

Με την παρούσα μου επιστολή θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι παραιτούμαι από μέλος της Κ.Π.Ε. του Κινήματος Αλλαγής, από Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φωκίδας, καθώς και από όλες τις θέσεις που κατείχα όπως και από υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Ανήκω σε αυτούς που στρατευτήκαμε σε μια δύσκολη και κρίσιμη χρονική συγκυρία για το χώρο και καταφέραμε να μείνουμε όρθιοι και να υπερασπιστούμε τις αρχές μας και τις αξίες μας.

Η παραίτησή μου οφείλεται σε λόγους υπεράνω της θέλησης μου και παρά τη σφοδρή και έντονη επιθυμία μου να συνεισφέρω στο κοινωνικό σύνολο, καθόσον το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω γίνει αντικείμενο δυσμενών και απρεπών σχολίων από άτομα που εξακολουθούν να εμφανίζονται μέχρι και σήμερα ως παράγοντες και ως σωτήρες.

Είναι τα ίδια άτομα που τις τελευταίες δεκαετίες λυμαίνονται τον πολιτικό μας χώρο, μην αφήνοντας να ακουστεί διαφορετική άποψη από τη δική τους. Μην επιτρέποντας σε νέα πρόσωπα να εισφέρουν στο χώρο και ειδικά στους νέους που προσφέρουν αφιλοκερδώς και χωρίς προσωπικό συμφέρον ή επιθυμία για τη λήψη θέσεων, βάζοντας με οποιοδήποτε τρόπο, είτε εμφανώς είτε αφανώς, εμπόδια και προσκόμματα.

Την παραπάνω συμπεριφορά, και σε έντονο βαθμό και με απρεπείς εκφράσεις για το πρόσωπό μου δυστυχώς αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Έτσι, μετά από ώριμη σκέψη και με μεγάλη μου λύπη και προκειμένου να προφυλάξω την κοινωνική και ατομική μου υπόσταση παραιτούμαι των ως άνω θέσεων και προσκαλώ αυτούς να αναλάβουν την ανασυγκρότηση αυτού του πολύπαθου χώρου και να προσελκύσουν αυτοί τους νέους ανθρώπους που ο χώρος έχει ανάγκη για την αλλαγή τόσο της νοοτροπίας όσο και του πολιτικού σκηνικού. Πρόκειται άλλωστε για τα ίδια άτομα που οδήγησαν το κίνημα στην σημερινή του κατάσταση και τοπικά και πανελλαδικά.

Καλή συνέχεια στους αγώνες.

Με εκτίμηση,
Χρήστος Τσαμαντάνης»

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εντάξει ο τελευταίος ας κλείσει την πόρτα

γιατι δεν το λετε καθαρα οτι εισαστε τσυριζολαγνοι

Αλλωστε ολη η καραμανλικη σχολη σκεψης μεσα εκει μαζευτηκε στο διαφθορειο της κουμουνδουρου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom