Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ο υπ αριθμον 4 απο αριστερα εχει γεμισει το διαδικτυο με διαφημισεις. Λιγο που ειδα καλα τα λεγε παντως.
O Πόντας? Ελεος. Πιο γραφικος πεθαινεις.Ο υπ αριθμον 4 απο αριστερα εχει γεμισει το διαδικτυο με διαφημισεις. Λιγο που ειδα καλα τα λεγε παντως.
Εγω. Θα παω οπωσδηποτε.
Τι εστι Ποντας; Απο τους 7 παντως, οι 3 ειναι αγνωστοι.O Πόντας? Ελεος. Πιο γραφικος πεθαινεις.
Σοβαρά τώρα υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει 3 ευρώ για να ψηφίσει κάποιον από αυτούς?
Εννοεις προφανως τον Ποντα, τον Τζιωτη και τον Γάτσιο. Ο τελευταιος ειναι ο πρυτανης του ΟΠΑ. Στοχοποιημενος απο ετων απο τους αναρχοαπλυτους. Και μονο γι αυτο αξιζει τον σεβασμο μας.Τι εστι Ποντας; Απο τους 7 παντως, οι 3 ειναι αγνωστοι.
Σοβαρά τώρα υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει 3 ευρώ για να ψηφίσει κάποιον από αυτούς?
Ανεξαρτήτως της πολιτικής σου τοποθέτησης, το ποιος θα σε (συν)κυβερνήσει «αυριο» , σου είναι υποθέτω αδιάφορο ... όπως έχω ξαναπεί, το κύριο πρόβλημα της χώρας είναι οι πολίτες της και όχι οι πολιτικοί της ...
Εγω. Θα παω οπωσδηποτε.
Απο τους υπαρχοντες υποψηφιους ή γενικως?Ποιος είναι αυτός που πιστεύεις ότι είναι άξιος να ηγηθεί της κεντροαριστεράς?
Απο τους υπαρχοντες υποψηφιους ή γενικως?
Δεν έχω πρόβλημα με τον χώρο. Στο παρελθόν έχω ψηφίσει Σημίτη.
Αλλά όλοι αυτοί είναι παντελώς ανίκανοι. Έναν Βαγγέλη Βενιζέλο όλοι μαζί δεν κάνουν.
Εχει αποσυρθει.Απορία. Ο Κωνσταντινόπουλος έχει αποσυρθεί ή απλά δεν ήταν χθες στο debate?
Γιατί τον βλέπω στην ψηφοφορια του θέματος.
Εχει αποσυρθει.