paulospaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 968
- Πόντοι
- 86
Δεν λέτε παλη καλα που δεν Αφεισαν το ζαβό ( γιωργακης) να βάλει υποψηφιότητα γιατι θα έβγαινε παλι αρχηγός
Δεν λέτε παλη καλα που δεν Αφεισαν το ζαβό ( γιωργακης) να βάλει υποψηφιότητα γιατι θα έβγαινε παλι αρχηγός
μαθε γραμματικη ρε μαστορα και μετα κριτικαρεις ηγετες
12-15% αυξανομενο
Τυπε το σκαι σπρωχνει παντως αποψε τη πηγε στο 9%
:S
Παλι καλά.... περιμενα να μας πεις ανω του 30%....
ω ρε φουστη μου
παιδιαριζετε ακομα
μετα απο 8 χρονια τα ιδια και τα ιδια
ω ρε φουστη μου
παιδιαριζετε ακομα
μετα απο 8 χρονια τα ιδια και τα ιδια
Χέστα Τζόνυ το Φωφάκι χάζεψε.
Μονοψήφιο ποσοστό, ετοιμάσου.
Παραλειπεις οτι ειχα υπογραμμισει οτι αν ξαναβγει η Φωφη δεν θα αλλαξει τιποτα. Πραγματι υπηρχε προοπτικη με τοση συμμετοχη αλλά μονο με Ανδρουλακη.Μην γίνεσαι Αλεξ φίλε!
Μια ειλικρινής ερώτηση, σε περίπτωση που δεν είσαι τρολ αλλά πράγματι πιστεύεις τα όσα γράφεις ...
Όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη ντρέπεσαι καθόλου?
Μακαρι γιατι αυτο θα σημανει καταρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πού τετοια τύχη. Τι εχει αλλαξει δηλαδη σε σχεση με το 2015 και θα παρετε περισσοτερο απο το 6% που πηρατε?12-15% αυξανομενο
Μακαρι γιατι αυτο θα σημανει καταρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πού τετοια τύχη. Τι εχει αλλαξει δηλαδη σε σχεση με το 2015 και θα παρετε περισσοτερο απο το 6% που πηρατε?
Μην μας μπερδευεις τύπε, "παιντί" επι δεκαετιες λενε τον Γιωργακη. Εσυ με το ζορι να λες παιντι τον Κουλη? Γιατι, ειχε αλλοδαπή μάνα ο Κούλης και τον ελεγε "παιντί μου" οπως τον ΓΑΠ? Για συνελθε...μιλαει το παιντι στην βουλη
βουρκωσα
Μακαρι γιατι αυτο θα σημανει καταρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πού τετοια τύχη. Τι εχει αλλαξει δηλαδη σε σχεση με το 2015 και θα παρετε περισσοτερο απο το 6% που πηρατε?
μια χαρα τα λεει η φωφη
Μην μας μπερδευεις τύπε, "παιντί" επι δεκαετιες λενε τον Γιωργακη. Εσυ με το ζορι να λες παιντι τον Κουλη? Γιατι, ειχε αλλοδαπή μάνα ο Κούλης και τον ελεγε "παιντί μου" οπως τον ΓΑΠ? Για συνελθε...