Νέα

Κίνημα Αλλαγής - Η Νέα Αλλαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον θα επιλέγατε για αρχηγό;

• Φώφη Γεννηματά

Ψήφοι: 26 28,3%
  • Νίκος Ανδρουλάκης

Ψήφοι: 66 71,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    92

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
4. Οι εδρες ορίζονται από 200 ως 300, δεν χρειαζεται αναθεώρηση.

5. Κανένα μπονους,

περαν της αναγνώρισης της βουλευτικής θητείας ως συντάξιμη περίοδος.

4 εστω δεν ξερω

5 ενταξει αναγνωριζω την υπευθυνοτητα της θεσης του βουλευτη

το ιδιο λεμε

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
καλο θα ηταν να παραγραφουν τα χρεη των κομματων
δεν εχει νοημα να ασχολουμαστε 
πανε αυτα
Οταν καποιος χρωσταει χρηματα παντου, και ζητα να τον ξαναδανεισουν οι γυρω του,
αυτοι με την σειρα τους τον απορριπτουν, γιατι τον θεωρουν αφερρεγγυο.
Το ιδιο θα επρεπε να συμβαινει και με ολα τα κομματα που χρωστανε στις τραπεζες,
δηλαδη οι πολιτες πρεπει να τους γυρισουν την πλατη.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ο κυβος ερρίφθη η φώφη αρχηγός του δυ.ση η ταση πασοκ επικράτησε όπως ήταν λογικό

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
DOcfXwaX0AAeyHI.jpg

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
καλο θα ηταν να παραγραφουν τα χρεη των κομματων

δεν εχει νοημα να ασχολουμαστε  

πανε αυτα
επειδη εσενα  ρε λεχριτη σε πληρωνει το πασοκ να κολλας αφισες πρέπει να διαγραφουν τα χρέη του μη και χασεις το μισθό σου ?
τραβα κολλα αφισες αφιλοκερδως ρε σκουληκι μπας και ξεχρεωσετε αλλιως φερτε πίσω τα κλεμμένα

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Δεν ξέρω που αποσκοπεί η γαργάρα για τα χρέη-κλεμμένα  των κομμάτων

αλλά η καταλήστευση των πολιτών με ενφια-υπερφορολόγηση-φπάδες στο θεό,
σίγουρα αποσκοπεί στην εξευτελιστική φτωχοποίηση για να επικρατεί η μούγκα των πεινασμένων.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Δεν ξέρω που αποσκοπεί η γαργάρα για τα χρέη-κλεμμένα  των κομμάτων

αλλά η καταλήστευση των πολιτών με ενφια-υπερφορολόγηση-φπάδες στο θεό,
σίγουρα αποσκοπεί στην εξευτελιστική φτωχοποίηση για να επικρατεί η μούγκα των πεινασμένων.
οταν ξεσπάσει η μουγκα τύπε πρώτα τα κομματοσκυλα θα τη πληρωσουν

Επισκέπτης
επειδη εσενα  ρε λεχριτη σε πληρωνει το πασοκ να κολλας αφισες πρέπει να διαγραφουν τα χρέη του μη και χασεις το μισθό σου ?
τραβα κολλα αφισες αφιλοκερδως ρε σκουληκι μπας και ξεχρεωσετε αλλιως φερτε πίσω τα κλεμμένα

Δεν κολλαει μονο αφισες ο μαλακας. Γραφει και στα φορουμ για το Πασοκ. Δικαιος ο μισθος του.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μεσα, αρκει να διαγραφουν και τα χρεη των πολιτων σε ασφαλιστικα ταμεια, εφορια, δημους, τραπεζες.

αρκεί να μην μου ζητήσουν να διαγράψω ότι μου χρωστάνε εμένα...

και φυσικά σε όποιον γίνει διαγραφή χρεών σε ασφαλιστικά ταμεία κόβεται το δικαίωμα για σύνταξη, σε αυτούς που γίνεται στις εφορίες κόβεται το δικαίωμα για δωρεάν παιδεία, υγεία κλπ ...

όχι και στο τζάμπα παίκτη μου... οι άλλοι που πληρώνουμε είμαστε μαλάκες ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τα 3 πρωτα σωστα 

το 4 χρειαζεται συνταγματικη αναθεωρηση

το 5ο να παρουν την βασικη συν μπονους για οσα χρονια ηταν βουλευτης

εκτος αν εχουν εργασια δικηγορος ας πουμε
Kανεις λαθος. Η μειωση των βουλευτων στους 200 δεν θελει συνταγματικη αναθεωρηση. Απλο νομο θελει. Το Συνταγμα προβλεπει οτι οι βουλευτες ειναι απο 200 εως 300 και ο ακριβης αριθμος οριζεται με απλο νομο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Υπό προυποθεσεις, θα συφωνούσα. Όπως:

1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

2. ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ.

3. ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ 1.000+ ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ή ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥΣ.

4. ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ ΣΕ 200.

5. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.

Τότε πιθανόν να συμφωνούσα...
Για να γινει το 1-2, πρεπει να γινει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτο που φωναζω απο χρονια, να γινει ενας νομος που να προσδιοριζει περι κομματων, νομικης προσωπικοτητας και λειτουργιας τους. Για τα σωματεια και τις εταιριες υπαρχουν λεπτομερεις νομοι και για τα κομματα τιποτα!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τύπε Τζωνη, που ελεγες τσιρκουλο τις εκλογες της ΝΔ, θα βγαλετε ποτέ επιτελους τελικο αποτελεσμα?

Επισκέπτης
αρκεί να μην μου ζητήσουν να διαγράψω ότι μου χρωστάνε εμένα...

και φυσικά σε όποιον γίνει διαγραφή χρεών σε ασφαλιστικά ταμεία κόβεται το δικαίωμα για σύνταξη, σε αυτούς που γίνεται στις εφορίες κόβεται το δικαίωμα για δωρεάν παιδεία, υγεία κλπ ...

όχι και στο τζάμπα παίκτη μου... οι άλλοι που πληρώνουμε είμαστε μαλάκες ?

Ρε συ, ο Πασοκος εγραψε για παραγραφη χρεων των κομματων. Κι εγω απαντω, αν ειναι να σβηστουν τα χρεη των κομματων οπως γινεται και με τις ΠΑΕ, ας διαγραψει το κρατος και τα χρεη των πολιτων. Τωρα με ποιον τροπο θα γινει αυτο, δεν γνωριζω. Αλλα δε θα με χαλαχε να μου σβηναν το δανειο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε συ, ο Πασοκος εγραψε για παραγραφη χρεων των κομματων. Κι εγω απαντω, αν ειναι να σβηστουν τα χρεη των κομματων οπως γινεται και με τις ΠΑΕ, ας διαγραψει το κρατος και τα χρεη των πολιτων. Τωρα με ποιον τροπο θα γινει αυτο, δεν γνωριζω. Αλλα δε θα με χαλαχε να μου σβηναν το δανειο.
Ο κοσμος θα λυσσαξει αν ακουσει για διαγραφη δανειων των κομματων, λογικο. Αν συνδυασθει ομως με μια διαγραφη και ιδιωτικων χρεων, εστω εν μερει, δεν θα το "καταπιουν" πιο ευκολα? Να δουμε μηπως κοντα στον βασιλικο ποτιστεί και η γλάστρα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

εγώ λέω απλά το εξής... όποιος θέλει διαγραφή χρέους προς το δημόσιο να μην περιμένει τίποτε από αυτό μετά...

προς τις τράπεζες να μην διαγραφεί ΚΑΝΕΝΑ χρέος ΚΑΝΕΝΟΣ... να διαγραφούν τόκοι και υπερημέριες αλλά κεφάλαιο ΟΧΙ...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
δεν ειναι δικαιο,οχι μονο οσοι χρωστάνε αλλα και παρα πολλοι που πληρωνουν θέλουν να σταματησουν να πληρωνουν και ας χασουν τις παροχές του ελληνικού κράτους,τη συνταξη :2funny:,τ η δωρεάν παιδεία  :2funny: αλλα κυρίως την δωρεάν υγεία :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom