Νέα

Κίνημα Αλλαγής - Η Νέα Αλλαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον θα επιλέγατε για αρχηγό;

• Φώφη Γεννηματά

Ψήφοι: 26 28,3%
  • Νίκος Ανδρουλάκης

Ψήφοι: 66 71,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    92

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
η τάση του πασοκ στηρίζει φώφη πάντως
μόνο με ανδρουλάκη θα ανεβάσει τα ποσοστά του το πασοκ αφού πάρει και νέα ιδεολογική ταυτότητα απαλλασσόμενο από το σοσιαλισμό καθώς θα επανακαθοριστεί ιδεολογικά σαν κεντρώο κόμμα

ρε νικολιο μην ασχολεισε

ξεκουρασου σημερα απο την πολυ παραγωγη της εβδομαδας

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
μόνο με ανδρουλάκη θα ανεβάσει τα ποσοστά του το πασοκ αφού πάρει και νέα ιδεολογική ταυτότητα απαλλασσόμενο από το σοσιαλισμό καθώς θα επανακαθοριστεί ιδεολογικά σαν κεντρώο κόμμα

Νικολα ποιον θα ψηφίσεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σωστα. Τελικα ο νικολιός εχει ταλεντο για πολιτικος. Τι τον ταλαιπωρουμε με οκταμηνα και δημους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σωστα. Τελικα ο νικολιός εχει ταλεντο για πολιτικος. Τι τον ταλαιπωρουμε με οκταμηνα και δημους.

δίκιο έχεις.... εδώ έγιναν πολιτικοί ο Σκουρλέτης, ο Βέττας, η Αυλωνίτου, ο Γιαννακίδης, η Καρακώστα κλπ κλπ κλπ....

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

πλέον 12 μηνο με την επέκταση έχω κάνει και τα χαρτια μου για μετάταξη σε άλλη υπηρεσία λόγο μοριοδότησης ΚΕΑ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πλέον 12 μηνο με την επέκταση έχω κάνει και τα χαρτια μου για μετάταξη σε άλλη υπηρεσία λόγο μοριοδότησης ΚΕΑ

θα πας αλλού να προσφέρεις την παραγωγικότητα σου και τις άπειρες γνώσεις σου (στα επιδόματα) ???

για ποιά υπηρεσία προαλείφεσαι νικολιέ ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506

Έχω ένα κονέ για τη Βουλή, ξέρεις, αυτοί που αλλάζουν τα ποτήρια με τα νερά στις ομιλίες. Πιστεύεις οτι έχεις τις δεξιότητες;

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
θα πας αλλού να προσφέρεις την παραγωγικότητα σου και τις άπειρες γνώσεις σου (στα επιδόματα) ???

για ποιά υπηρεσία προαλείφεσαι νικολιέ ?

διοικητικός υπάλληλος στο τομέα υγείας είναι καλύτερα τα χρήματα από το ΕΚΤ (ευρωαπικό κοινωνικό ταμείο εκεί από όπου γίνονται οι πληρωμές)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
διοικητικός υπάλληλος στο τομέα υγείας είναι καλύτερα τα χρήματα από το ΕΚΤ (ευρωαπικό κοινωνικό ταμείο εκεί από όπου γίνονται οι πληρωμές)

ο τομέας της υγείας έχει πληθώρα αχρήστων διοικητικών υπαλλήλων..... παρουσίαζει τρομερές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο πρώτο διότι οι μισθοί είναι απαράδεκτα χαμηλοί και στο δεύτερο γιατί δεν γίνονται προσλήψεις.... και φυσικά και οι δύο ελλείψεις οφείλονται στην ύπαρξη αυτής της υπερπληθώρας διοικητικού προσωπικού που αποστραγγίζει τους πόρους και δεν φτάνουν για να αυξηθούν οι μισθοί των γιατρών και για να προσληφθεί νοσηλευτικό προσωπικό...

αν το σύστημα υγείας ξεφορτωθεί καμμιά εικοσαριά χιλιάδες διοικητικούς που ξύνουν τα αρχίδια τους και καμμιά δεκαπενταριά χιλιάδες βοηθητικούς (τραπεζοκόμους, καθαρίστριες, φύλακες κλπ) θα του μείνουν λεφτά να δώσει αυξήσεις στους μισθούς των γιατρών ώστε να προσελκύσει και αλλους στο σύστημα και να προσλάβει νοσηλευτικό προσωπικό

οπότε πεταμένα λεφτά πάλι

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ισως ο Ανδρουλακης να ειναι καλη επιλογή.... απαντα ρε τζωνυ, αυριο ψηφίζουμε, δωσε προτασεις....

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Ισως ο Ανδρουλακης να ειναι καλη επιλογή.... απαντα ρε τζωνυ, αυριο ψηφίζουμε, δωσε προτασεις....
Τι καλή επιλογή να είναι...
ο ορισμός του κομματόσκυλου, ο κλασικός τύπος κατακαθιού που ήκμασε τις τελευταίες δεκαετίες στη βαλκανική μπανανία μας: άτομο που ανελίχθηκε έρποντας και κατάφερε ό,τι κατάφερε με μόνα προσόντα τη συνεπή προσκώλληση σε πασοκικούς κώλους από τα μικράτα του και το ταλέντο στο φοιτητοπατεριλίκι

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Αύριο 12.11.2017 πάμε και ψηφίζουμε για τον συν-κυβερνήτη της χώρας ... ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης ...

Λεπτομέρειες εδώ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυριο πρωι πρωι θα ειμαι στην καλπη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυριο πρωι πρωι θα ειμαι στην καλπη.

Λέω και γω να κάνω μια ημερήσια στο Λονδίνο αύριο... Κυριακή είναι ησυχα θα είναι ο καιρός μάλλον καλός θα είναι .... ούτε μια ώρα με το τραίνο από δω που είμαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom