Στο γκάλοπ, θα έπρεπε να υπήρχε και τρίτη επιλογή "Κανένας από τους δύο"! Γιατί, μπορεί, σε κάποιους να μην γουστάρουν να ψηφίσουν είτε τη Φώφη που είναι εδώ που τα λέμε λίγο γλυκανάλατη, τηρουμένων των αναλογιών, θα έλεγα ΟΚ, χωρίς να με ενθουσιάζει σαν αρχηγός...Περαστικά, φυσικά, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει! Να βγει δυνατή και να το ξεπεράσει, η ευχή όλων μας...Δε μου γεμίζει, όμως, το μάτι ούτε με τον αριστερών (κοντά Συριζαίικων) καταβολών, Νίκου Ανδρουλάκη...Ακόμη μία "χλιαρή" υποψηφιότητα και όχι για μεγάλα πράγματα. Χωρίς να είμαι φίλος αυτού του κόμματος, προσωπικά, θα ψήφιζα τον Ανδρέα Λοβέρδο...Ίσως η μόνη κάπως συζητήσιμη και αξιόλογη επιλογή...Φυσικά, για ΓΑΠ δε το συζητώ, γελάν και τα τσιμέντα! Πως αυτός ο άνθρωπος υπήρξε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, φαντάζομαι ότι ούτε και ο ίδιος, το πίστευε...Άλλωστε, ο μακαρίτης ο Ανδρέας είχε πεί σε μία αποστροφή του λόγου του: "Αν ο γιος μου κάποια στιγμή, πάρει την αρχηγία του κόμματος, θα διαλύσει το κόμμα"! Όπερ και εγένετο... Η κληρονομιά του ονόματος...Όμως, δεν είναι καθόλου τυχαία η επανεμφάνισή του, μας ξυπνά μνήμες Καστελλόριζου του 2010...Να ετοιμαζόμαστε σιγά- σιγά για νέα Μνημόνια, δυσβάσταχτες συμφωνίες και στο βάθος, η Χάγη για τη μοιρασιά του Αιγαίου! Ποιος θα τα προωθήσει αυτά; Μόνο ένας χρήσιμος ηλίθιος σαν τον ΓΑΠ και βολικότατος για τους έξω, μπορεί να τα περάσει γι' αυτό, λοιπόν, ξαναέρχεται στον τόπο του εγκλήματος...Όχι άλλο κάρβουνο...