Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Τι σχέση έχει αυτό με το σχόλιό μου και το αν διαλυθούμε;Για τα 47 χρονια δεν ξερω αλλα τα τελευταια 20 πετυχατε αυτο
Τι σχέση έχει αυτό με το σχόλιό μου και το αν διαλυθούμε;Για τα 47 χρονια δεν ξερω αλλα τα τελευταια 20 πετυχατε αυτο
μαλλον 5 προς 1,στο "κεντρο" εχει μια απηχηση ο ΤζεφρυΣε σχεση με τον Συριζα ποσους? εναν για πεντε ας πουμε?
Ναι ρε τύπε ενταξει. Θα παρει 30% ο Συριζα και 20% ο ΓΑΠ. Ελεοςμαλλον 5 προς 1,στο "κεντρο" εχει μια απηχηση ο Τζεφρυ
Έπεσε θύμα το "me too"" και αυτόςYποστήριζε κάτι δολοφονίες νομίζω, οπότε τον έστειλαν για μπάνιο.
ο συριζα 25,ο τζεφρυ 15,βελο και κατι νεο δεξια που ετοιμαζεται αλλο ενα 15αρι,να για ποτε αλλαζουν τα δεδομεναΝαι ρε τύπε ενταξει. Θα παρει 30% ο Συριζα και 20% ο ΓΑΠ. Ελεος
Να μην τρεχατε στο Συνταγμα ως αγανακτισμενοι και να μην πιστευατε τον καθε λαϊκιστή Τσιπρα, Καμμενο και Μιχαλολιακο.Υπηρχε αναπτυξη σε ολες τις χωρες φυσικα και στην δικη μας.
Περιεργο ειναι οτι τα τελευταια χρονια ενω η αναπτυξη συνεχιζεται παντου εδω εχουμε πτωση
Η κριση που παπαγαλιζουν εδω στην υπολοιπη Ευρωπη ξεχαστηκε σε 1-2 χρονια
Σε καταλαβαίνω. Είσαι χαρούμενος σήμερα που αποφυλακίζουν τον Πατέλη και μας φλομώνεις στις χαζομάρες.Τοσο σκατα που τα κανατε απορω πως δεν εχετε διαλυθει ακομα
Η τυχη του ΠΑΣΟΚ σας περιμενει
Οταν καταλαβεις καποτε τι αντιπροσωπευει σε αυτη τη χωρα η ΝΔ, τα ξαναλεμε.Τοσο σκατα που τα κανατε απορω πως δεν εχετε διαλυθει ακομα
Η τυχη του ΠΑΣΟΚ σας περιμενει
Επειδή πολύ απλά το "σκατα" ειναι μονο στο μυαλο σου, ενώ στην πραγματικοτητα η ΝΔ πηγαινει τρένοΤοσο σκατα που τα κανατε απορω πως δεν εχετε διαλυθει ακομα
Mάλλον του "shoot her too".Έπεσε θύμα το "me too"" και αυτός
Κρίμα να μπαναρονται δημοκρατικές δυνάμεις του μπου κ να μενουν ακραίες φωνές τυπεMάλλον του "shoot her too".
Ειμαστε κεντροδεξια και ειμαστε 40%Δεν ειστε δεξια, το λεει και ο αρχηγος σας
ενα συνοθυλευμα multiculti loatki political correctness ειστε
δεν γινονται ξανα θαυματαΠάντως οι Μητσοτακικοι υποδεχθηκαν εχθρικα την υποψηφιοτητα Τζεφρυ,ξερουν οτι αν παρει προεδρια ειναι οι πρωτοι που θα χασουν ψηφους και μετα ο Συριζα
O Tζώνης ρε Volcano; Αυτός και αν ήταν κολλημένος με το κόμμα του. Εμείς τους ψηφίζουμε, όταν κάνουν τη μαλακία όμως τους κράζουμε. Ο Τζώνης αγιογραφίες έκανε. Τίποτα δεν έβρισκε κακώς καμωμένο.Κρίμα να μπαναρονται δημοκρατικές δυνάμεις του μπου κ να μενουν ακραίες φωνές τυπε
Κ ο Johnny 64 ήταν από τα λίγα άτομα που δεν ήταν κολλημένα με το κόμμα τους
Συνελθε τύπε, ειναι εμφανες οτι το ποσταρισμα ειναι ειρωνικοO Tζώνης ρε Volcano; Αυτός και αν ήταν κολλημένος με το κόμμα του. Εμείς τους ψηφίζουμε, όταν κάνουν τη μαλακία όμως τους κράζουμε. Ο Τζώνης αγιογραφίες έκανε. Τίποτα δεν έβρισκε κακώς καμωμένο.
Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα. Το να στηρίζεις και να επικροτείς δολοφονίες είναι αποδεκτό για σένα;
Μπηχτή για τον μπάρμπα και μάλλον για μερικούς ακόμα είναι.Συνελθε τύπε, ειναι εμφανες οτι το ποσταρισμα ειναι ειρωνικο
Οταν καταλαβεις καποτε τι αντιπροσωπευει σε αυτη τη χωρα η ΝΔ, τα ξαναλεμε.
Και ο Ανδρεας σαν σημερα πριν 40 χρονια ελεγε οτι η Δεξια μπηκε στο χρονοντουλαπο της Ιστοριας.
Αποτελεσμα, η Δεξια κυβερναει ως κυριαρχη πολιτικη δυναμη και το ΠΑΣΟΚ ειναι συνιστωσα άλλου κομματος
Δηλωση του 2015. Τι λες ρε παιδι μου. Ανατριχιασα.Ξυδακι για εσενα
Kι έλεγα κι εγώ γιατί..........Μπηχτή για τον μπάρμπα και μάλλον για μερικούς ακόμα είναι.
Αν κάνω λάθος το παίρνω πίσω και ζητώ συγγνώμη από Volcano για την παρερμηνεία.