Τα θέματα της υγείας είναι πάρα πολύ σοβαρά για να γίνονται αντικείμενο χαβαλέ,αντιπαραθέσεων,συκοφαντίας,κλπ.Προσωπικά θεώρησα,απο την αρχή,καλόπιστη την αναφορά του παλληκαριού,του ευχήθηκα περαστικά και του συνέστησα να ενημερώσει και την κοπέλλα.Μετά διάβασα άλλα,αμφισβητήσεις,κόντρες,εξετάσεις που θα σκαναρισθούν και θα δημοσιευθούν,κλπ.Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.....Δεν μπορώ να ξέρω ποιά είναι η αλήθεια.Ομως,δεν παίζουμε με αυτά τα θέματα,ας υπάρχει επιτέλους και ένα μέτρο....
Εχουν ξανασυμβεί περιστατικά όπου έγινε προσπάθεια να δυσφημισθεί κοπέλλα η μαγαζί,με αναφορά σε αρρώστιες,σεξ χωρίς καμμία προφύλαξη,κλπ.Ορισμένα ήταν τόσο κραυγαλέα,που είχαν ελάχιστη απήχηση.Ορισμένα άλλα"ντύθηκαν" με επιστημονικούς όρους,ιατρικές αναφορές,κλπ.,ώστε να γίνουν πιστευτά.Πολλοί εδω μέσα γίνανε ξαφνικά "γιατροί" και αρχίσανε να δίνουνε και συμβουλές....αυτά είναι ανεύθυνα πράγματα.Επιτέλους,ας υπάρξει ένα ελάχιστο όριο αυτοσεβασμού.....
Επαναλαμβάνω,δεν μπορώ να ξέρω,ούτε κανένας άλλος νομίζω,την αλήθεια για το κάθε περιστατικό.Μην χρησιμοποιούμε όμως τόσο ευαίσθητα θέματα για να προμοτάρουμε,η να δυσφημήσουμε μια κοπέλλα.....