Το παρον thread είναι κλασσικό παράδειγμα πολέμου συμφερόντων,γύρω απο μία πίτα που συνεχώς μικραίνει.....το ίδιο γίνεται και σε άλλα threads,είτε με κομψό τρόπο,είτε εντελώς άκομψα.....γνώμη μου,οι περισσότεροι έχουν κουραστεί πια απο τις κοκορομαχίες και το ενδιαφέρον φθίνει.Ο καθένας πορευεται μόνος του,με τα δικά του προσωπικά κριτήρια,αγνοώντας τις περισσότερες φορές τον τεχνητό "θόρυβο".Οι άνθρωποι που πραγματικά αξίζουν έχουν αναδειχθεί εδω και πολύ καιρό......
Κατά την ταπεινή μου γνώμη,αν κάτι πρέπει να μείνει απο το thread αυτό,είναι η προσοχή που πρέπει να δίνει ο καθένας απο μας στο θέμα της υγείας,ένα πολύτιμο αγαθό που πρέπει να προστατεύσουμε πάση θυσία......
σε αυτο που λες δεν εχεις καθολου αδικο
πρωτομπηκα στο σαιτ το 2005 με αλλο νικ και εγραφα κυριως στο τσατ που ειχε
οταν εκλησε και ξανανοιξε γραφτηκα με αυτο οσο κρατησε το τσατ εμπαινα παλι κατα κυριο λογο εκει μεχρι που εκλεισε
με τον καιρο εβλεπα ολο και λιγοτερα ατομα να αξιζουν.
οι περισοτεροι πλεον μπαινουν μονο για να κατηγορησουν, να προμοταρουν, να θαψουν κοπελες, ή για να βγαλουν τα αποθημενα τους.
λιγοι ειναι αυτοι που παραμενουν σοβαροι και σεβονται καποια θρεντ.
μερικοι δεν σεβονται καν την υγεια μπροστα στο να νιωσουν καλυτερα με το να βγαλουν τα αποθημενα τους ή να εχουν κερδος
πλεον απο εκει που γουσταρα να μπαινω καθε μερα μπαινω 2 φορες την εβδομαμαδα και αυτο πιο πολυ απο συνηθειο και για αυτουε τους 2 που εξακολουθουν να αξιζουν.
οταν δεν υπαρχει αυτοσεβασμος μην περιμενεις να υπαρχει σεβασμος σε τιποτε αλλο, ειναι η πικρη αληθεια.
Τι δεν κατάλαβες επαρχιώτη μου; Βγήκα κι έκανα μία δήλωση ύστερα από μεγάλη σκέψη και με ώθηση από τον administrator και ύστερα από αρκετά μηνύματα που ανταλλάξαμε. Αμέσως βγήκαν "καλοθελητές" και υπερασπιστές να με μειώσουν, βγάζοντας μάλιστα και αποτελέσματα εξετάσεων πριν καν βγουν επίσημα. Μυρίσανε τα νύχια τους φαίνεται, διότι ξέρανε το αποτελεσμα από πριν.
Βγήκαν και άλλοι και είπαν πως δεν έχουν κολλήσει τίποτα και ο ποδολάγνος λέει μαλακίες προκειμένου να μειώσει μία κοπέλα και να προωθήσει κάποιες άλλες.
Πίπες.... Αερόπιπες...
Και μου ζητάνε να βγάλω κι εγώ τα αποτελέσματά μου. Να δουν τι; Αν είχα βλεννόρροια;
Αμέσως θα βγουν αν πουν πως είναι προιόν Φωτοσοπ ή ακόμα κι αν δεν είναι τέτοιο, πως ξέρω σίγουρα αν είναι αυτή που με κόλλησε....
Τρίχες κατσαρές δηλαδή.... Επιχειρήματα του πρωκτού.
Η θέση μου είναι απλή. Δεν ποστάρω τίποτα. Έπραξα αυτό που θεώρησα σωστό και ενημέρωσα.
Τελεία.
Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του και τις προφυλάξεις του.
ισως ειμαι απο αυτους που εβαλαν επιχειρηματα του πρωκτου
αλλα σε καμια περιπτωση δεν σε αμφισβητησα
πιο πισω που ελεγαν για φοτσοπ ειχα πει οτι "δεν ειναι αναγκη να μπεις σε τετοιο κοπο με ενα 50ρικο σου στελνουν τις εξετασεις σπιτι"
επιδη λιγοι γνωριζουν οτι ο ασιμαζεφτος ηταν αυτος που την πηγε στον γιατρο
πιστευω στο απετελεσμα των εξετασεων που οπως αναφερθηκε δεν ειναι και τελειως καθαρες και δεν εκατσα καν να δω τι τι ακριβως ειναι το προβλημα που φενετε
αλλα...
ειπα οτι ισως το κωλησες απο την αλλη γιατι:
1)δεν ειχες κανει τιποτα με πριν την αναστασια και μετα εφυγες για εξωτερικο
2)ειπες οτι η γιατρος ειπε πως κολας απο κακκη χρηση προφυλακτικου και ελ.στομ.
3)οι μερες επωασης ειναι 3-4
5)τα συπμτωματα εμφανιστηκαν με το που γυρισες
6)αμφιβαλω αν απο την στιγμη που πηγες με την αναστασια μεχρι που γυρισες περασαν μονο 4 μερες
με βαση αυτη την λογικη και μονο μιλησα
αλλα ακομα και λαθος να ειμαι τοτε υπαρχει και αλλο προβλημα μηπως κολησες και την αλλη?