Τα αρνητικά αποτελέσματα δε μπορώ να τα αμφισβητήσω εφόσον είδα το χαρτί με τα ίδια μου τα μάτια. Κι αφού δεν είχε αυτό που ειπώθηκε ότι έχει, τι να της πω εγώ? Όχι, παίζει να έχεις? Το λόγο που τα σταμάτησε δε μπορώ να το ξέρω. Όπως ειπώθηκε και από άλλο άτομο πριν μερικές σελίδες θα μπορούσε να έχει εξετάσεις πάντα μαζί της, ανανεωμένες στην ώρα τους και να συνεχίσει να κάνει κανονικά το πρόγραμμά της. Δε μπορώ λοιπόν να ξέρω το λόγο.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής. Έχω γράψει δύο φορές τα ίδια πράγματα, ουσιαστικά. Τη δεύτερη κιόλας σαν επεξήγηση προς εσένα ειδικά. Ανέφερα επίσης ότι είδα τις εξετάσεις οι οποίες είναι ίδιες με αυτές που πόσταρε ο Azimazeftos και που έχει ποστάρει και η ίδια στο facebook profile της. Να σου αναφέρω και το εξής λοιπόν. Έγραψα πιο πάνω ότι αν το όνομα της κοπέλας αρχίζει από Ν. τότε είναι δικές της όντως. Το όνομά της μου το επιβεβαίωσε και σε ΠΜ ο Azimazeftos. Και δε νομίζω να είναι επειδή πέτυχε στην τύχη το όνομα. Αυτό το αναφέρω όχι ως προς αποδεικτικό στοιχείο, αφού δεν υπάρχει τρόπος να υποστηρίξω τα λεγόμενά μου, ισχυρισμός είναι. Αλλά επειδή ισχυρίζομαι ότι έγινε ΚΑΙ αυτό. Συνεχίζεις λοιπόν να ρωτάς εμένα προσωπικά τι κάνει έτσι η Αναστασία και τι κάνει αλλιώς. Έγραψα κάπου ότι την ξέρω προσωπικά ή ότι μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και λέμε τα νέα μας? Ή μήπως όταν λέω ότι δε θα ξαναπάω μαζί της επειδή άλλαξε τις υπηρεσίες, εσύ καταλαβαίνεις ότι είμαι ο νταβάς της?
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί με κατηγορείς από πάνω. Πες το ξεκάθαρα ειλικρινά, δε θίγομαι. Αν όμως δε με κατηγορείς για κάτι και όλα αυτά που τα ρωτάς, τα ρωτάς επειδή δεν καταλαβαίνεις τι λέω, τότε δυστυχώς δε μπορώ να στα εξηγήσω καλύτερα. Έχω γράψει 2-3 φορές τα ίδια πράγματα, έχω χρησιμοποιήσει κατά κόρον τη λέξη "ισχυρίζομαι", σαν να λέω δηλαδή ότι αν θες να δεις κι εσύ την αλήθεια τράβα ρώτα την/τράβα συνάντησέ την και εσύ συνεχίζεις να ρωτάς τα ίδια. Γράφω σε ελληνικά, και νομίζω αρκετά καλά και κατανοητά κιόλας, κι όσο πιο απλά μπορώ. Πρέπει όμως να κάνεις κι εσύ μια προσπάθεια να καταλάβεις.