Νέα

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 815
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ανοίγω αυτο το Θρετ μονο και μονο για να καταγγελουμε εκδιδομενες (καθε ειδους και μορφης) που αποδεχονται να κανουν οι πελατες διεισδυση χωρις προφύλαξη. Έστω και ενας να την γλυτωσει απο την πληροφόριση, εχει πετύχει το σκοπο του.

Αρχίζω εγω. Βικτώρια (Παπαδιαμάντη 8 - πρωη Φ212). Οχι μόνο το έκανε χωρίς με΄όλους όσους το ζήταγαν - και ήταν πολλοί  :headbang: :headbang: :headbang:- αλλα έμεινε και εγγυος !!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:. Το κατάλαβαν όταν την πιάσαν τα αίματα με την αποβολή... :headbang: :headbang: :headbang:

Φανταζομαι η Γιαννα την εδιωξε. Να συγχαρουμε επίσης τον συνάδελφο - τερτραποδο- και παρολιγον μπαμπα για το κατορθωμα  :bigdick: Καλό θα ήταν επίσης όλοι οσοι νομιζαν οτι η  Βικτώρια το κάνει ΜΟΝΟ με αυτους- αλλοι βλακες αυτοί- να πανε να κανουν καμμιά εξέταση.
να κανω μια ερωτηση αλλα χωρις να με παρεξηγησεις δεν ετυχε ποτε να ζητησεις σε καποια να σου κανει στοματικο χωρις προφυλαξη;επειδη ξερω πως σε πολλους εχει τυχει!

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
μονο οι επαγγελματιες παιρνουν προφυλαξεις; οι απλες κοπελες δε παιρνουν;κανουν σεξ χωρις προφυλαξη; :grin:

Υποθέτω από το νικ σου ότι είσαι γυναίκα. Άρα πες μας εσύ τι κάνεις...

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Καποιος που δεν του αρεσει η λασπη απο οπου και να προερχεται. Και τη nadia rosaki και τη Nayomi υπερασπιστικα οταν δεκτηκαν προσβολες που δεν τους αξιζε. Το συγκεκριμενο ομως το θεωρω πιο σημαντικο επειδη ετσι για αγνωστους λογους εκτος απο την αναστατωση που φερνει στην κοπελα αναστατωνει και μια σειρα κοσμο που εχει βρεθη μαζι της.
Αν δε εχεις παει με τη συγκεκριμενη και εχεις διαβαση την κριτικη του παθοντα για αυτην θα διαπιστωσεις οτι ισως δεν εχει παει ποτε. Το τσιγαρο δεν κολαει στην ιστορια του. Τωρα σχετικα με χρονους επωασης μετα ενα μηνα, τι να πω; Η γοννοροια εκδηλωνεται σε 5 μερες max. Το περσι εκλασε φετος βρωμισε δεν κολαει....
Θα το δεχόμουν αυτό που λες...αν δεν είχες σκοπό να παρουσιάσεις μέχρι και εξετάσεις,που σημαίνει έχετε κάτι παραπάνω από πάρα-δώσε μεταξύ σας.Μπορεί και να λες αλήθεια,δε ξέρω,αλλά η στάση σου σε εκθέτει.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Θα το δεχόμουν αυτό που λες...αν δεν είχες σκοπό να παρουσιάσεις μέχρι και εξετάσεις,που σημαίνει έχετε κάτι παραπάνω από πάρα-δώσε μεταξύ σας.Μπορεί και να λες αλήθεια,δε ξέρω,αλλά η στάση σου σε εκθέτει.

αυτό είναι προφανές.....δεν το θεωρώ κακό,δεν κρύφτηκε ο άνθρωπος....
Να ρωτήσω κάτι τους "γιατρούς" εδω μέσα? μπορεί κάποιος να μεταφέρει κάποιο μικρόβιο που πήρε,χωρίς να νοσήσει ο ίδιος? και θα το δείξουν αυτό οι εξετάσεις?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μια στιγμη απολαυσης ειναι για εμας οχι για σενα...λιγο τα μπερδεψες...στην προσωπικη σου ζωη κια οχι στην δουλεια σου μην μας πεις τωρα οτι δεν εχεις απολαυση ελευθερο σεχ..μην τρελα8ουμε τελειος εδω μεσα  :headbang:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Να ρωτήσω κάτι τους "γιατρούς" εδω μέσα? μπορεί κάποιος να μεταφέρει κάποιο μικρόβιο που πήρε,χωρίς να νοσήσει ο ίδιος? και θα το δείξουν αυτό οι εξετάσεις?

Πολύ κρίσιμο και ουσιαστικό ερώτημα. Μόνο γιατρός μπορεί να απαντήσει. Πριν καιρό (δεν ήμουν μέλος του σάιτ, αλλά διάβαζα το φόρουμ ως επισκέπτης) υπήρχε κάποιος χρήστης με το όνομα yannisrock ή κάτι τέτοιο, που πρέπει να ήταν αφροδισιολόγος. Αν μάς διαβάζει ας γράψει την επιστημονική του άποψη.

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Πολύ κρίσιμο και ουσιαστικό ερώτημα. Μόνο γιατρός μπορεί να απαντήσει. Πριν καιρό (δεν ήμουν μέλος του σάιτ, αλλά διάβαζα το φόρουμ ως επισκέπτης) υπήρχε κάποιος χρήστης με το όνομα yannisrock ή κάτι τέτοιο, που πρέπει να ήταν αφροδισιολόγος. Αν μάς διαβάζει ας γράψει την επιστημονική του άποψη.

Καθοσαστε ολοι και διυλιζετε τον κωνωπα αν ειναι η ταδε η η δεινα ειναι καθαρη. Το να πιστευουμε οτι η επαφη με κοινες γυναικες που ο,τι κανουν το κανουν για τα λεφτα ειτε με 10δες ειτε χιλιαδες αγνωστους για  10, 20, 50, 500 η μερικες χιλιαδες ευρω την συνευρεση ειναι ποτε δυνατον να ειναι καθαρες  επειδη ξεπλενουν το μουνι-στομα τους με αντισηπτικα δεν ειναι παρα ευσεβης ποθος. Θα συμφωνησω απολυτα με το τελευταιο ποστ του masonry.
Δεν μπορει να υπαρξει αποστειρωμενο σεξ.
Οποιος τα καταφερνει δεν κανει αλλο παρα να αυνανιζεται πανω σε γυναικειο σωμα (οπως πολυ σωστα λεει κι'ο rigormortis).
Απο την στιγμη που δυο σωματα ερχονται σε επαφη γυμνα υπαρχουν ουκ ολιγοι μυκητες(trichofyton-athletes foot), ιοι (herpes 1 και 2, HPV) καθως και λογιων λογιων παρασιτα πχ ακαρεα για τα οποια η σωστη(πραγμα που δεν ειναι παντα δεδομενο) χρηση του προφυλακτικου δεν παρεχει καμια προστασια.
Επισης και ολα τα αλλα νοσηματα για τα οποια το προφυλακτικο παρεχει πραγματι προστασια μπορουμε να τα κολλησουμε οταν και εφοσον το προφυλακτικο δεν φοριεται σωστα( ποσες φορες σας εχει τυχει να σας βαλουν καποτα σε πεσμενο μοριο η καποια στιγμη η στυση σας κατα την συνευρεση να υποχωρει) η οταν το προφυλακτικο σπασει. Επισης το προφυλακτικο δεν παρεχει καμμια απολυτως προστασια απο την μολυνση απο τα αυγα σκουληκιων(ελμινθες) απο την οποια πασχει ενα πολυ μεγαλο μερος του γενικου πληθυσμου ποσο μαλλον δε τα ατομα του επαγγελματος.
Το θεμα ειναι πως υπαρχουν και αλλοι τροποι πολυ αποτελεσματικοι εκτος απο την χρηση προφυλακτικου ουτως ωστε να μην κινδυνευουμε.

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Θεωρώ πολύ δύσκολο έως απίθανο ο ποδολάγνος να λέει ψέματα προφανώς για να δυσφημίσει την κοπέλα. Τι να του έκανε η κοπέλα και να θέλει να την εκδικηθεί. Μία κακή συνεδρία να πούμε. Αλλά επειδή είναι παληός θα έχει και άλλες κακές συνεδρίες στο παρελθόν. Δεν γίνεται να μην έχει. Όλοι έχουμε και αποτυχίες. Δεν βγήκε όμως άλλη φορά να πει κάτι τέτοιο. Άρα μάλλον έχει δίκιο. Όσο για τον ασυμάζευτο τι να πω. Ή μη πτυχιούχος  δικηγόρος του χώρου είναι ή ....... καταλαβαίνεται. Μεγάλη ευθύνη έχει η κ. Γιάννα. Δεν χρειάζεται να παίρνουμε προφυλάξεις μόνο για να μην μας την πέσουν οι αρχές. Πρέπει να παίρνουμε προφυλάξεις και για τους πελάτες. Δεν μπορεί να μην ξέρει τι γίνεται στο δωμάτιο. Μάλλον μάλιστα οφείλει να ξέρει. 

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.584
Πόντοι
266
παιδες καλημερα.μπραβο για το θεμα που ανοιξατε!εγω για χρονια πηγαινω με κοριτσια  παντα με προφυλαξη εκτος απο καμια πιπα που και που ακαπωτη!καποια στιγμη χωρις να εχω συμπτωματα μπηκα στη διαδικασια να κανω εξετασεις  παρακινουμενος απο καποιον γνωστο μου που ειχε χρονιο προβλημα και του ειχε επηρεασει το σπερμα!εκανα εξετασεις λοιπον σπερματος οπου για μεγαλη μου εκπληξη διαπιστωθηκε οτι υπαρχει μικροβιο(χλαμυδια)το οποιο εχει αρχισει να εππηρεαζει προστατη και σπερμα!πηρα αντιβιωση για εικοσι μερες και παλι εξετασεις οπου φαινεται οτι το μικροβιο δεν εχει φυγει!ξανα παλι αντιβιωση και βλέπουμε!ο ουρολογος με ενημερωσε οτι θα περασει και πως το σπερμα θα φτιαξει μετα απο κανα εξαμηνο!κοστος μεχρι στιγμης 500e!ΣΑς υπενθυμιζω πως η μόνη μαλακια που εκανα ηταν ακαποτη πίπα που και που!και ξανα λέω κανένα σύμπτωμα!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μα σαφος δεν υπαρχουν συμπτωματα παρα μονον ολιγες εκκρισις που υποχορουν με καλο πλυσιμο του κατοτερου πυελογγενητικου υποσηστηματος..οσο αναφορα την τεκνοποιηση καμενο χαρτι..

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
αυτό είναι προφανές.....δεν το θεωρώ κακό,δεν κρύφτηκε ο άνθρωπος....

ναι δυστιχως
πολλα αφροδισια νοσηματα στους αντρες δεν εχουν συμπτωματα
ή πολλοι ειναι φορεις χωρις να νοσουν
προσωπικη εμπειρια με τον κολητο μου
δεν ειχε συμπτωμα κανενα καποια στιγμη η κοπελα του ανεφερε πονο χαμηλα στην ευαισθητη περιοχη λιγο διαστημα μετα απο επαφη που ειχαν χωρις προφυλακτικο
εκανε εξετασεις και βρηκαν μυκητες(τιποτα σπουδαιο ουτε και σοβαρο συνηθισμενο στις γυνεκες ειδικα εαν χρησιμοποιουν πολλα καθαριστικα στην επιμαχη περιοχη)
ο φιλος μου πηγε και εκανε και αυτος καλου κακου εξετασεις σε ουρολογο γιατι δεν ηθελε να παρει στα τυφλα τα φαρμακα που του εδωσε ο γιατρος
αποτελεσμα
ειχε μυκιτες σε προχωρημρνο σταδιο και μαλιστα οπως ειπε ο γιατρος χρονια και απλα δεν ειχε παρουσιασει συμπτωματα
του εδωσε πιο υσχιρη αγωγη απο αυτη που ειχε δωσει ο γυνεκολογος στην κοπελα του. το παραξενο μαλιστα ηταν οτι οι μυκιτες στον αντρα θεωριτικα εχουν συμπτωμα κοκκινιλες πραγμα που αποσο μου ειπε ο φιλος μου δεν εχει(δεν εκατσα να τον ψαξω κιολας :2funny: )
μετα απο ερωτηση δικια μου σε γνωστη μου γιατρο μικροβιολογο μου ειπε οτι σε πολλα πραγματα μπορει καποιος να ειναι φορεας απλα χωρις να νοσησει η να εχει συμπτωματα
ή να παρουσιασει τα συμπτωματα πολυ καιρο μετα την επαφη.
τωρα για το συγκεκριμενο(το οποιο λεει ο ποδολαγνος) δεν ξερω ουτε την εχω ρωτησει αν παιζει κατι τετοιο
αλλα μολις μπορεσω θα το κανω

Bi-polar Bear

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μια στιγμη απολαυσης ειναι για εμας οχι για σενα...λιγο τα μπερδεψες...στην προσωπικη σου ζωη κια οχι στην δουλεια σου μην μας πεις τωρα οτι δεν εχεις απολαυση ελευθερο σεχ..μην τρελα8ουμε τελειος εδω μεσα  :headbang:

Για λογους υγείας, ναι, εγω προσωπικά ΚΑΙ με τον συζυγο μου ΚΑΙ την πιπα με καπότα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom