taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
Εμπιστοσύνη κάποιος μπορεί να έχει μόνο στον εαυτό του!πολυ εμπιστοσυνη εχεις στην συζηγο
Εμπιστοσύνη κάποιος μπορεί να έχει μόνο στον εαυτό του!πολυ εμπιστοσυνη εχεις στην συζηγο
Εμπιστοσύνη κάποιος μπορεί να έχει μόνο στον εαυτό του!
ακαποτη κανεις με τους αγνωστους?Για λογους υγείας, ναι, εγω προσωπικά ΚΑΙ με τον συζυγο μου ΚΑΙ την πιπα με καπότα.
Εντάξει τώρα χύστη μου jeorje με κατάλαβες ή θες να κανω και κακά;
Οφείλω να ομολογήσω πως εάν ήμουν εγώ ο σύζυγος μάλλον θα είχα ένα παραπάνω κίνητρο να ψάχνω αυτό που δε μου δίνεις αλλού!!!!Για λογους υγείας, ναι, εγω προσωπικά ΚΑΙ με τον συζυγο μου ΚΑΙ την πιπα με καπότα.
εσύ τι θες τώρα; να βάλει σκούφο για να την κακοχαρακτηρίσουν; παρεξηγεί εύκολα ο κόσμοςακαποτη κανεις με τους αγνωστους?
Οφείλω να ομολογήσω πως εάν ήμουν εγώ ο σύζυγος μάλλον θα είχα ένα παραπάνω κίνητρο να ψάχνω αυτό που δε μου δίνεις αλλού!!!!
τυπε λες και τα γλυφομουνια να τα κανει με σανιτας?εσύ τι θες τώρα; να βάλει σκούφο για να την κακοχαρακτηρίσουν; παρεξηγεί εύκολα ο κόσμος
με το ενισχυμένο, σάνιτας-σάνιταςτυπε λες και τα γλυφομουνια να τα κανει με σανιτας?
δικε μου τελικα το κολπο σανιτας ειναι διαδεδομενορε τυπε ενας γνωστος μου κανει γλυφομουνια σε τανες με διαφανης μεβρανη
δεν πιστευα οτι υπαρχου κι αλλοι υμαρτον
α ρε τυπε καταλινα ποτε θα ξαναβαλει ο αλφα παλι ?
Τι ευχαρίστηση βρίσκει άραγε;;;ρε τυπε ενας γνωστος μου κανει γλυφομουνια σε τανες με διαφανης μεβρανη
ελα ρε τυπε ερε οι τανες τι γελιο θα ριχνουν....δικε μου τελικα το κολπο σανιτας ειναι διαδεδομενο
τυπε λες και τα γλυφομουνια να τα κανει με σανιτας?
τυπε ο αρκανς τα ξερει αυτακαταλινα ρε πουε θα παιξει παλι το χαζοκουτι ξερεις?
ρε τυπε ενας γνωστος μου κανει γλυφομουνια σε τανες με διαφανης μεβρανη
Τελικά η αρχική μου αίσθηση, πως δεν έπρεπε να πω τίποτα, επαληθεύεται.
αλλα μουνια απο τανες σπανια γλυφω εως καθολου θα ελεγα