Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
κανεις λαθος σε αυτο δε σε πληροφορησαν καλα!ειναι αρκετα κοσμογυρισμενος!
Στην Αθηνα???
κανεις λαθος σε αυτο δε σε πληροφορησαν καλα!ειναι αρκετα κοσμογυρισμενος!
οχι στο λονδινο παρισι κτλ!Στην Αθηνα???
οχι στο λονδινο παρισι κτλ!
σου ειπα υπαρχει φημη ποιος ειναι εαν θες σου λεω.Λονδινο και Παρισι ???
Καλα παραμυθια πουλησε τοτε!! Κανενας ναυτικος θα ειναι ;)
σου ειπα υπαρχει φημη ποιος ειναι εαν θες σου λεω.
Τα πρωτα αποτελεσματα βγηκαν. Αιματολογικες και ουρολογικες ειναι καθαρες.
Τριτη απογευμα θα εχει και την καλιεργια ουρων. Τα τεστ που εκανε με ληψη υγρου και παρακολουθηση της αντιδρασης του σε μια σειρα ελενχους για ιους αρνητικα ολα.
Αν την τριτη και η καλιεργια ειναι καθαρη, καποιος απο δω μεσα θα πρεπει να αλαξη nick.
Αληθεια ο παθων την ωρα που εδω ψυχοραγουσε που εβρισκε την διαθεση στα call girls να προγραμματιζει συναντησεις των 500€;;;
Ειδες θεληση για ζωη.....
Ειναι πολλοι που δεν βαζουν ακριβεις ημερομηνιες στις κριτικες για να μην μπορουν η τανες/νταβατζηδες να τους εντοπισουν. Ειναι πολυ γνωστο κολπο αυτο! ;)
Δεν το είδα το πουλί του εν λόγω, αλλά δεν αμφισβητώ και το πρόβλημα που παρουσιάζει!
Ούτε τις σιαλογόνους της εν λόγω είδα!
όμως σαν μέλος της κοινότητας έχω συμφέρον να προσέξω, σύμφωνα με τις υποψίες του εν λόγω, τις επαφές μου!
Το σαιτ είναι ενημερωτικό και ο εν λόγω ενημέρωσε.
Άρα μέχρι εδώ όλα καλά.
Αν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ ανταγωνιζομένων επαγγελματιών -προαγωγών -αγαπητικών νομίζω ότι κανένα μέλος της κοινότητας δεν θίγεται!
εαν ομως πηγες με 4 μια βδομαδα τοτε εσυ θα ξερεις απο ποια το κολλησες;για πες μας!
δεν ενοουσα αυτο
ειπε πηγε με την αναστασια
και δεν ειχε παει με αλλη πιο πριν
επιτα εφυγε και βρεθηκε με την σουηδεζα
και λεει οτι πηγε με προφυλακτικο σε ολα
ο ιδιος ομως στο προηγουμενο ποστ αναφερει οτι η γιατρος του ειπε οτι ο συγκεκριμενος τυπος κολαει και με προφυλακτικο υστερα απο κακη χρηση
οι μερες επωασης και των αποτελεσματων των τεστ δεν ειναι 10 μερες που λεει
αρα μπορει να κανει και λαθος ;)
να παιξουμε λιγο ακομα?
η ημερομηνια στις εξετασεις των φωτο ειναι 20/10. αζιμαζεφτε εισαι ο πητ παπαδακος που εκανες διαγνωση και ειδες το μελλον στις 19?
αυτο δε γινεται με ληψη υγρου και δεν ειμαι γιατρος!γινεται απλα με εξεταση αιματος οπως και στην ηπατιτιδα β και c!ερωτηση στην γιατρο
εαν καποια εχει συφηλη στο στομα/φαρυγγα δεν ξερω που παει
αυτο δειχνει στις κολπικες εξετασεις η πρεπει να κανει αλλες?
να παιξουμε λιγο ακομα?
η ημερομηνια στις εξετασεις των φωτο ειναι 20/10. αζιμαζεφτε εισαι ο πητ παπαδακος που εκανες διαγνωση και ειδες το μελλον στις 19?
[/quot
Οχι ειναι πολυ απλο.
19 υπηρξε τηλ επικοινωνια με το εργαστηριο. 20 πηγε και τις πηρε. Η εκτυπωση ειναι 20 λοιπον.
Ελπιζω να το καταλαβες, Κλουζω.
ο ιδιος λεει οτι δεν ηταν τανα ουτε καν της δουλειαςΠαντα υπαρχει πιθανοτητα, αλλα την ιστορια με το προφυλακτικο δεν την πιστευω. Δεν εχω δει τανα που να βαζει προφυλακτικο λαθος και αν δεν μπει σωστα προσπαθει να στο φτιαξει η σου βαζει αλλο.
επειδη εκανα προσφατα εξετασεις
προφορικα τα αποτελεσματα στα λενε και μια μερα νωριτερα εαν ολα ειναι οκ
εμενα πχ μου το πε ο γιατρος απο το τηλ.
το χαρτι ομως ειχε ημερομηνια της ημερας που το παρελαβα(2 μερες μετα)
ετσι για διευκρινηση ;)
αυτο δε γινεται με ληψη υγρου και δεν ειμαι γιατρος!γινεται απλα με εξεταση αιματος οπως και στην ηπατιτιδα β και c!
vdrl τεστ λεγεται!
εξαρτατε την εξετασηκαι ποσο θελουν για να βγουν τα αποτελεσματα απο τη μερα που εξεταστηκες? εστω προφορικως.
εξαρτατε την εξεταση
οι απλες βγηκαν σε μια μερα απο κει και περα η τελευταια βγηκε μετα απο μια βδομαδα περιπου
5 μερες αν θυμαμε καλα γιατι τις εκανα αρχες καλοκαιριου
νομιζω παρασκευη η σαββατο εδωσα οτι ζηταγανε και παρασκευη εμαθα τα αποτελεσματα τηλεφωνικος
δευτερα τα πηρα γραφτος γιαυτο και η διαφορα στις ημερομηνιες και στο ειπα
Ηδη εχει ενημερωθη και αυριο πρωι πρωι παει επι τουτου.
Στη συνεχεια σκαναρισμα και εδω.
Για τον παθοντα εξακολουθω να εχω αμφιβολιες
το αυθημερον πως σου φαινεται καβλεα μου?