Εγώ πάντως δεν έχω λόγο να μην πιστεψω τον παθόντα.
Πολύ περισσότερο άγχος βλέπω σε μερικούς εδώ να υποστηρίξουν τα συμφέροντα της Αναστασίας και την "καθαρότητά" της.
Διάβασα όλα τα προηγούμενα σχόλια. Ο άνθρωπος το είπε καθαρά. Πριν από την επαφή του με την εν λόγω, είχε πολλές μέρες να κάνει σεξ. Όταν ήρθε σε επαφή με τη Σουηδέζα, είχε ήδη τα συμπτώματα. Οπότε αμέσως φωτογραφίστηκε στο μυαλό του η "υπεύθυνη".
Γι αυτό μιλούσε με 100% σιγουριά. Διαβάστε τα κι εσείς γιατί κι εμένα με απασχόλησε το θέμα.
Να τελειώσω με την κάτωθι κουβέντα. Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο. Ούτε εκεί ήμουν, ούτε τροχονόμος στο μουνί της Αναστασίας είμαι.
Λάβετε όλοι τις προφυλάξεις σας. Τρέμω στην ιδέα πως μπορεί να κολλήσω αφροδίσιο... Και καλά κάτι που θεραπεύεται.... Κάτι που δεν θεραπεύεται όμως;
φιλαρακο δεν ειπα πουθενα οτι λεει ψεματα το αντιθετο μαλιστα υποστηριζω οτι λεει αληθεια
μια διορθωση ομως
ΔΕΝ ειπε ΠΟΥΘΕΝΑ οτι ειχε τα συμπτωματα τα ειχε οταν πηγε με την σουιδεζα
τουλαχιστων οχι σε αυτες τις λιγες σε αυτες τις σελιδες που διαβασα χτες σαν επαναληψη.
ειπε οτι την αποκλειει γιατι ΔΕΝ ειναι της δουλειας και τα εκανε ολα με προφυλακτικο
ο ΙΔΙΟς λεει επισεις 1 ποστ του πιο πριν οτι η γιατρος του ειπε οτι το κολαει ακομα και με προφυλακτικο
επισης ειπε οτι το καταλαβε οταν ειδε το εκριμα
αν πιο μετα απο αυτα που ειπε ανεφερε οτι ειχε τα συμπτωματα πριν παει με την σουιδεζα
δεν θα τον πω ψευτη αλλα ανευθηνο δεν μπορεις να εχεις υπονιες οτι κατι δεν παει καλα και να
πηγενεις και να τον δινεις
οπως ειπα το μυαλο συνηθως παει στην συνηθη υποπτο αρα αυτην της δουλειας οποια και να ειναι αυτη
ειτε λεγετε αναστασια ειτε καλιοπη
απο κει και περα εχεις δικιο προσοχη θελει και πρφυλαξεις εχουμαι κοπελες και οικογενιες δεν αξιζει να ρισκαρουμαι την ζωη τους