Νέα

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 815
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
τυπε μηπως ακολουθεις την συνταγη του μαρη για ανοσια σε ιους και μικροβια? :grin:

φιλε 14 χρονια ραφτινγκ μεσα στα χιονια
αναριχησεις και ορηβασιες μαθαινει ο οργανισμος τι να παθει μετα ;)
σιγα μην παρω φαρμακα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οχι ρε πραγματικα ειμαι ασχετος
η μονη φαση που πηρα φαρμακα ηταν οταν ανεπνευσα καυστικο
και επαθα ζημεια στον πνευμονα και με γυρισε σε πνευμωνια

πες μου οτι κανεις καταδυση με rebreather να με στειλεις

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εν κατακλείδι να δηλώσω ότι μέσα στο παιγνίδι της φοροδιαφυγής, που είναι και επίκαιρο, πάντα μπαίνει και το ρίσκο του Σδοε!

Ε πληρώνεις το πρόστιμο και επανεξετάζεις τη πορεία σου!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
πες μου οτι κανεις καταδυση με rebreather να με στειλεις

οχι ρε
καταδυση εχω κανει 4 φορες με μπουκαλα τελευταια περυσι το καλοκαιρι στην παργα
ξερεις σε αυτα τα γραφεια που σου νοικιαζουν στολες και σε πανε τιποτα παραπερα
γενικα ομως λατρευω τα εξτριμ σπορτ.
παντως να σου πω την αληθεια παρολο που οι γιατρι μου ελεγαν οτι πλεον δεν θα μπορω να ειμαι οπως πριν και θα ειμαι επιρεπης στο κρυωμα και τις γριπες
συνεχησα ποταμι απο τον επομενο χειμωνα(την επαθα φεβρουαρη μαρτη)
6 χρονια μετα ακομα δεν εχω αρωστησει ουτε εχω προβλημα
και πλακες που εβγαλα το καλοκαιρι ηταν πεντακαθαρες

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Κοιμηθηκα χτες και δεν απαντουσα.
19 πηγε, 20 βγηκαν αιματολογικες και καποιες ουρων, και τριτη το συνολο.
Δεν τα εγραψε γιατρος κλπ, cash η πληρωμη.

Ο τρομολαγνος ποσταρε εξετασεις αληθεια;

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Και μια διορθωση.
Το 20 αφορα ημ/νια εισοδου δειγματος σε εργαστηριο, οχι παραλαβης.

COLOTRYPEUR

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Εγώ πάντως δεν έχω λόγο να μην πιστεψω τον παθόντα.

Πολύ περισσότερο άγχος βλέπω σε μερικούς εδώ να υποστηρίξουν τα συμφέροντα της Αναστασίας και την "καθαρότητά" της.

Διάβασα όλα τα προηγούμενα σχόλια. Ο άνθρωπος το είπε καθαρά. Πριν από την επαφή του με την εν λόγω, είχε πολλές μέρες να κάνει σεξ. Όταν ήρθε σε επαφή με τη Σουηδέζα, είχε ήδη τα συμπτώματα. Οπότε αμέσως φωτογραφίστηκε στο μυαλό του η "υπεύθυνη".

Γι αυτό μιλούσε με 100% σιγουριά. Διαβάστε τα κι εσείς γιατί κι εμένα με απασχόλησε το θέμα.

Να τελειώσω με την κάτωθι κουβέντα. Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο. Ούτε εκεί ήμουν, ούτε τροχονόμος στο μουνί της Αναστασίας είμαι.
Λάβετε όλοι τις προφυλάξεις σας. Τρέμω στην ιδέα πως μπορεί να κολλήσω αφροδίσιο... Και καλά κάτι που θεραπεύεται.... Κάτι που δεν θεραπεύεται όμως;

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
taurus

το τελευταίο που θα έκανα θα ήταν να πω για μια κοπέλα κάτι που δεν θα ήμουν σιγουρος. Αν είχα πάει με δύο κοπέλες κοντά κοντά, δεν θα έλεγα τίποτα, ή σε τελευταία ανάλυση το πιο σωστό θα ήταν να ειδοποιήσω και τις δύο.

Η σιγουριά που αμφισβητείς, είναι αυτή που με έκανε να δημοσιοποιησω το τι έπαθα.

Και για τη γενικότερη υγεία όλων μας εδώ.

Επραξα αυτό που θα ήθελα να κάνει κάποιος άλλος, αν την πάθαινε πριν από μένα. Ενημέρωσα.

όποιος θέλει το αγοράζει αυτό που λέω... Όποιος πάλι δεν θέλει.... ας με λέει παραμυθά.

Τέλος από μένα αυτή η συζήτηση.

Σωστα

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
να ρωτήσω κάτι απλό?
εσείς που πάτε με τις πουτάνες ακάποτα (κανονικό σεξ εννοώ και όχι μόνο στοματικό) μετά πάτε και γαμάτε και τις γυναίκες σας/γκόμενες σας ακάποτα???
η απάντηση μάλλον είναι προφανής.. :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Πολύ περισσότερο άγχος βλέπω σε μερικούς εδώ να υποστηρίξουν τα συμφέροντα της Αναστασίας και την "καθαρότητά" της.

Διάβασα όλα τα προηγούμενα σχόλια. Ο άνθρωπος το είπε καθαρά. Πριν από την επαφή του με την εν λόγω, είχε πολλές μέρες να κάνει σεξ. Όταν ήρθε σε επαφή με τη Σουηδέζα, είχε ήδη τα συμπτώματα. Οπότε αμέσως φωτογραφίστηκε στο μυαλό του η "υπεύθυνη".

Γι αυτό μιλούσε με 100% σιγουριά. Διαβάστε τα κι εσείς γιατί κι εμένα με απασχόλησε το θέμα.

Να τελειώσω με την κάτωθι κουβέντα. Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο. Ούτε εκεί ήμουν, ούτε τροχονόμος στο μουνί της Αναστασίας είμαι.
Λάβετε όλοι τις προφυλάξεις σας. Τρέμω στην ιδέα πως μπορεί να κολλήσω αφροδίσιο... Και καλά κάτι που θεραπεύεται.... Κάτι που δεν θεραπεύεται όμως;

ποδολαγνε-φιδεμπορολαγνε να χαιρεσαι το νεο νικ τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Γράφτηκαν 48 !!!!! σελίδες,με τελικό σκοπό/αντικείμενο να απαξιωθεί,να δυσφημησθεί και τελικά να βρεθεί "εκτός αγοράς" η Αναστασία.....έλεος ρε παιδιά! μια γυναίκα κοντά στα 50,που παίρνει 50 ευρώ για να κάτσει 1 ωρα και,και να σας κάνει παπάδες.....τόσο πια "ενοχλούσε" την αγορά?
Δεν έχω κανένα λόγο ούτε να την υπερασπιστώ,ούτε να την κατηγορήσω......αλλά,πραγματικά είναι να απορεί κανείς που καταναλώθηκε τόσος χώρος για μια γυναίκα που,εν πάσει περιπτώσει,δεν είναι και η top της πιάτσας.....φαίνεται έχει πέσει πολύ η δουλειά και ο "πόλεμος" έχει αγριέψει......

kavliaris4milfs

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εχοντας διαβασει λιγες σελιδες το πιο σωστο ειναι να την ενημερωσει καποιος για να κανει εξετασεις.
Απο 'κει κ περα ολα ειναι ευκολα.

** Δεν βρισκω καποιον ουσιωδη λογο στο να μην πιστεψουμε τον παθοντα. Πουτανα ειναι. Εχει παρει ποσο κοσμο. Δεν το βρισκω αφυσικο. Κανεις δεν ξερει απο βασταει η σκουφια της οπως και απο πολλες αλλες. Αυτη μπορει στο σχολασμα να πηδιεται με το σκυλο της; Εσεις που το ξερετε;

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εχοντας διαβασει λιγες σελιδες το πιο σωστο ειναι να την ενημερωσει καποιος για να κανει εξετασεις.
Απο 'κει κ περα ολα ειναι ευκολα.

** Δεν βρισκω καποιον ουσιωδη λογο στο να μην πιστεψουμε τον παθοντα. Πουτανα ειναι. Εχει παρει ποσο κοσμο. Δεν το βρισκω αφυσικο. Κανεις δεν ξερει απο βασταει η σκουφια της οπως και απο πολλες αλλες. Αυτη μπορει στο σχολασμα να πηδιεται με το σκυλο της; Εσεις που το ξερετε;
με γεια το νικ! :2funny: :2funny:ωραιο!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Γράφτηκαν 48 !!!!! σελίδες,με τελικό σκοπό/αντικείμενο να απαξιωθεί,να δυσφημησθεί και τελικά να βρεθεί "εκτός αγοράς" η Αναστασία.....έλεος ρε παιδιά! μια γυναίκα κοντά στα 50,που παίρνει 50 ευρώ για να κάτσει 1 ωρα και,και να σας κάνει παπάδες.....τόσο πια "ενοχλούσε" την αγορά?
Δεν έχω κανένα λόγο ούτε να την υπερασπιστώ,ούτε να την κατηγορήσω......αλλά,πραγματικά είναι να απορεί κανείς που καταναλώθηκε τόσος χώρος για μια γυναίκα που,εν πάσει περιπτώσει,δεν είναι και η top της πιάτσας.....φαίνεται έχει πέσει πολύ η δουλειά και ο "πόλεμος" έχει αγριέψει......

Η πίττα πλέον έχει μικρύνει πάρα πολύ andy. Είναι προφανές ΚΑΙ στους επαγγελματίες του κυκλώματος.

Το μαρτυρούν τόσες (φαινομενικά) αναίτιες επιθέσεις προς επαγγελματίες και πελάτες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κοιμηθηκα χτες και δεν απαντουσα.
19 πηγε, 20 βγηκαν αιματολογικες και καποιες ουρων, και τριτη το συνολο.
Δεν τα εγραψε γιατρος κλπ, cash η πληρωμη.

ρε ξεφτιλισμενε καλλιεργεια κολπικου τραχηλικου υγρου μας ποσταρες στις 20, οχι αιματολογικες και ουρων.
τραβα εξαφανισου τωρα ξεδιαντροπε ξεφτιλα.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

φιλαρακο δεν ειπα πουθενα οτι λεει ψεματα το αντιθετο μαλιστα υποστηριζω οτι λεει αληθεια
μια διορθωση ομως
ΔΕΝ ειπε ΠΟΥΘΕΝΑ οτι ειχε τα συμπτωματα τα ειχε οταν πηγε με την σουιδεζα
τουλαχιστων οχι σε αυτες τις λιγες σε αυτες τις σελιδες που διαβασα χτες σαν επαναληψη.
ειπε οτι την αποκλειει γιατι ΔΕΝ ειναι της δουλειας και τα εκανε ολα με προφυλακτικο
ο ΙΔΙΟς λεει επισεις 1 ποστ του πιο πριν οτι η γιατρος του ειπε οτι το κολαει ακομα και με προφυλακτικο
επισης ειπε οτι το καταλαβε οταν ειδε το εκριμα
αν πιο μετα απο αυτα που ειπε ανεφερε οτι ειχε τα συμπτωματα πριν παει με την σουιδεζα
δεν θα τον πω ψευτη αλλα ανευθηνο δεν μπορεις να εχεις υπονιες οτι κατι δεν παει καλα και να
πηγενεις και να τον δινεις
οπως ειπα το μυαλο συνηθως παει στην συνηθη υποπτο αρα αυτην της δουλειας οποια και να ειναι αυτη
ειτε λεγετε αναστασια ειτε καλιοπη
απο κει και περα εχεις δικιο προσοχη θελει και πρφυλαξεις εχουμαι κοπελες και οικογενιες δεν αξιζει να ρισκαρουμαι την ζωη τους

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Και μια διορθωση.
Το 20 αφορα ημ/νια εισοδου δειγματος σε εργαστηριο, οχι παραλαβης.

νομιζω δεν χρειαζετε να το διευκρινησεις κατω δεξια στην υπογραφη αναγραφετε η ημερομηνια εκδοσης των αποτελεσματων
απο την στιγμη που λενε οτι ξερουν απο εξετασεις νομιζω το γνωριζουν

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Η πίττα πλέον έχει μικρύνει πάρα πολύ andy. Είναι προφανές ΚΑΙ στους επαγγελματίες του κυκλώματος.

Το μαρτυρούν τόσες (φαινομενικά) αναίτιες επιθέσεις προς επαγγελματίες και πελάτες.

τοτε να προσαρμοστουν στα δεδομενα της εποχης και οχι να ζητανε μισο μηνιατικο για μια ωρα
οσο και να δυσφιμιζουν δεν μπαινουν περισοτερα φραγκα στις τσεπες μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom