Νέα

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 815
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

topkouzoulos84

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά το θέμα με τις ασθένειες είναι καθαρά θέμα ανοησίας ή προσπάθειας να <<κάψουν>> συγκεκριμένες κοπέλες..
Βγαίνει ο καθένας και πετάει την βλακεία του (δεν υπολογίζει ότι πχ η σύζυγός/γκομενά του ,μπορεί να τον απατά με τον ντελιβερά ) ..Και ποιός είναι ο ποδολάγνος ή ο κάθε ποδολάγνος ή εγώ ή <<σπουδαία>> μέλη για να τα παίρνετε σοβαρά?
Τόσο καιρό δεν έχετε καταλάβει τί παίζεται?
θα συμφωνησω! επίσης ενα μεγαλο μερος των κριτικων είναι στημένες και οι καλές και οι αρνητικές. κυριως στηνονται από γραφεια για να διαφημισουν τις δικές τους και να δυσφημίσουν τους ανταγωνιστες. το ίδιο ισχύει και στο θέμα των ασθενειων. καλό είναι να ζητάμε άδεια εργασίας ή εξετάσεις από τις ίδιες και να μην συντηρουμε το "ραδιο αρβυλα".

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κάποιος που δακρύζει η πούτσα του, βεβαιώνεται ότι έχει βλεννόρροια και μπαίνει σε θεραπεία.

Υποπτεύεται ότι την άρπαξε από την χ γκόμενα επειδή της τον έβαλε γυμνό στο ΣΤΟΜΑ.

Εξετάζουμε τα ΚΟΛΠΙΚΑ υγρά της γκόμενας ...τα βρίσκουμε οκέι άρα αυτός δεν έχει τίποτα και μας λέει μαλακίες!

Πόσων χρονών είστε ρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κουνηθείτε ρε από κει ........
Πέφτει ο ουρανός στα κεφάλια μας!

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Κάποιος που δακρύζει η πούτσα του, βεβαιώνεται ότι έχει βλεννόρροια και μπαίνει σε θεραπεία.

Υποπτεύεται ότι την άρπαξε από την χ γκόμενα επειδή της τον έβαλε γυμνό στο ΣΤΟΜΑ.

Εξετάζουμε τα ΚΟΛΠΙΚΑ υγρά της γκόμενας ...τα βρίσκουμε οκέι άρα αυτός δεν έχει τίποτα και μας λέει μαλακίες!

Πόσων χρονών είστε ρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κουνηθείτε ρε από κει ........
Πέφτει ο ουρανός στα κεφάλια μας!
δηλαδη ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να εχει κολλησει απο αυτη τη συγκεκριμενη;δε μπορει να ναι αλλη;θα μας τρελανετε ρε!!!!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Λες να κολλησε απο καμια μαυρουλα πισω απο το δημαρχειο??  :grin: :grin: :grin:

ΥΓ. Δεν πιστευω οτι λεει ψεματα οτι κολλησε

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
δηλαδη ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να εχει κολλησει απο αυτη τη συγκεκριμενη;δε μπορει να ναι αλλη;θα μας τρελανετε ρε!!!!!!

Βρε κοπελα μου αμα γαμας μια την εβδομαδα η τον μηνα ξερεις αμεσως απο που το κολλησες. Μεσα σε 3-4 μερες εχεις συμπτωματα!!

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

υπαρχουν φημες πως προκειται για παλιο μελος που ειχε γυρισει ολες τις πιατσες της αθηνας τουλαχιστον ετσι ακουσα

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Βρε κοπελα μου αμα γαμας μια την εβδομαδα η τον μηνα ξερεις αμεσως απο που το κολλησες. Μεσα σε 3-4 μερες εχεις συμπτωματα!!
εαν ομως πηγες με 4 μια βδομαδα τοτε εσυ θα ξερεις απο ποια το κολλησες;για πες μας!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

σε αυτο θα συμφωνησω

σε αυτο κανε επαναληψη και συγκρινε γιατι οι μερες δεν κολανε ;)

Εγγρ.
15 Ιουν 2012
Κριτικές
14
Like
162
Πόντοι
290
Είναι υποχρεωτικό να έχει κολλήσει κάτι γενικότερα? Έχεις εσύ τρόπο να ξέρεις ότι το ΣΜΝ που ισχυρίζεται ότι κόλλησε είναι γεγονός, και ψάχνουμε να βρούμε από ποια το άρπαξε?

Το πόρισμα άρα είναι ότι κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα την έκβαση της υπόθεσης. Εγώ κι ο Azimazeftos έχουμε δει live τις εξετάσεις της κοπέλας και ο λαγαρος έχει δει live το πουλί του ποδόλαγνος.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εσύ το "υποπτεύεται" χαρά μου πως το μεταφράζεις?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
υπαρχουν φημες πως προκειται για παλιο μελος που ειχε γυρισει ολες τις πιατσες της αθηνας τουλαχιστον ετσι ακουσα

Λες να πηρε ακαποτο απο καμια στην Συγγρου??  :2funny: :2funny:

Δεν πιστευω καμια φημη γιατι ολοι ενα νικ ειμαστε αλλα δεν μου φανηκε ο τυπος πολυγυρισμενος στην Αθηνα!!  :grin: :grin:

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Είναι υποχρεωτικό να έχει κολλήσει κάτι γενικότερα? Έχεις εσύ τρόπο να ξέρεις ότι το ΣΜΝ που ισχυρίζεται ότι κόλλησε είναι γεγονός, και ψάχνουμε να βρούμε από ποια το άρπαξε?

Το πόρισμα άρα είναι ότι κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα την έκβαση της υπόθεσης. Εγώ κι ο Azimazeftos έχουμε δει live τις εξετάσεις της κοπέλας και ο λαγαρος έχει δει live το πουλί του ποδόλαγνος.
εγω λεω να παμε για εξετασεις ολοι μαζι και μετα να τις δημοσιευσουμε εδω! :headbang:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εαν ομως πηγες με 4 μια βδομαδα τοτε εσυ θα ξερεις απο ποια το κολλησες;για πες μας!

Και με δυο δεν μπορει να εισαι σιγουρος αλλα εχεις 50% πιθανοτητα να βγεις σωστος!!  :grin: :grin:

Και ελπιζεις να ειναι η δευτερη για να μην χρειαστη να ειδοποιησεις την πρωτη!!  :2funny: :2funny:

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Λες να πηρε ακαποτο απο καμια στην Συγγρου??  :2funny: :2funny:

Δεν πιστευω καμια φημη γιατι ολοι ενα νικ ειμαστε αλλα δεν μου φανηκε ο τυπος πολυγυρισμενος στην Αθηνα!!  :grin: :grin:
κανεις λαθος σε αυτο δε σε πληροφορησαν καλα!ειναι αρκετα κοσμογυρισμενος!

apolis

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Τελικά έληξε ή τώρα αρχίζει ο πόλεμος της ακαποτομαχίας ? Τα εύσημα στους ευσυνείδητους Ασυμάζευτο και Κερκυραίο , μαύρο στον Ποδολάγνο που έγινε μάλλον Τρομολάγνος... χαμένοι η Anastasia και μερικοί μελλοντικοί πελάτες της... και πιο το όφελος ρε παλληκάρια ?  :think:  

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά έληξε ή τώρα αρχίζει ο πόλεμος της ακαποτομαχίας ? Τα εύσημα στους ευσυνείδητους Ασυμάζευτο και Κερκυραίο , μαύρο στον Ποδολάγνο που έγινε μάλλον Τρομολάγνος... χαμένοι η Anastasia και μερικοί μελλοντικοί πελάτες της... και πιο το όφελος ρε παλληκάρια ?  :think:  
εσυ τωρα ποιος εισαι;νεος,νεος; :S

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
σε αυτο κανε επαναληψη και συγκρινε γιατι οι μερες δεν κολανε ;)

Ειναι πολλοι που δεν βαζουν ακριβεις ημερομηνιες στις κριτικες για να μην μπορουν η τανες/νταβατζηδες να τους εντοπισουν. Ειναι πολυ γνωστο κολπο αυτο!  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom