Νέα

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 815
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Είσαι σοβαρός? Νομίζεις ότι είναι δύσκολο να <<φτιάξεις>> και να σκανάρεις εξετάσεις με ότι αποτελέσματα θέλεις?
Ρε παιδιά , είστε μεγάλοι άνθρωποι..Έλεος!

Εννοείς να φτιάξει κάποιος ένα χαρτί πλαστών εξετάσεων με το logo κάποιου νοσοκομείου ή γνωστού γιατρού; Χμμμ.... Δεν ξέρω... Τεχνικά κάποιος που ξέρει photoshop ίσως θα μπορούσε να το κάνει. Τι να πω;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Εννοείς να φτιάξει κάποιος ένα χαρτί πλαστών εξετάσεων με το logo κάποιου νοσοκομείου ή γνωστού γιατρού; Χμμμ.... Δεν ξέρω... Τεχνικά κάποιος που ξέρει photoshop ίσως θα μπορούσε να το κάνει. Τι να πω;
Όποιος φοβάται έχει 2 λύσεις..Ή πλήρης αποχή ή σεξ με προφυλακτικό και αποφυγή επικινδυνων πρακτικών φιλιά/γλυψίματα κτλ..Μια εξέταση με ένα αρνητικό αποτέλεσμα δε σημαίνει απαραίτητα ότι η κοπέλα είναι υγιής..

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

και γιατι να μπει στον κοπο?
με ενα 50ρικο του το πανε στο σπιτι

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Όποιος φοβάται έχει 2 λύσεις..Ή πλήρης αποχή ή σεξ με προφυλακτικό και αποφυγή επικινδυνων πρακτικών φιλιά/γλυψίματα κτλ..Μια εξέταση με ένα αρνητικό αποτέλεσμα δε σημαίνει απαραίτητα ότι η κοπέλα είναι υγιής..

ετσι πολυ σωστα
μερικες εξετασεις εχουν ενα κενο το οποιο δεν δειχνει πχ 1βδομαδα 1 μηνα  πριν την εξεταση
και δετερον αν κανεις σημερα τις εξετασεις τα αποτελεσματα βγαινουν σε μια βδομαδα
αυτη την βδομαδα και μεχρι τις επομενες εξετασεις δεν ξερεις τι εχει κανει η αλλη
η αν εχει κολησει κατι οποτε δεν μπορεις ποτε να εισαι σιγουρος

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Σε ένα γενικό επίπεδο, έχεις δίκιο. Από την άλλη μεριά, ας μην είμαστε υπερβολικοί. Αν μια κοπέλα κάνει τακτικά εξετάσεις, σημαίνει ότι, κατά τεκμήριο, προσέχει την υγεία της. Προφανώς τίποτα δεν διασφαλίζει ότι από τη στιγμή που έγιναν οι εξετάσεις μέχρι τη στιγμή που συνευρέθηκε μαζί μας εξακολουθεί να είναι υγιής -σ' αυτό έχεις δίκιο.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Το μόνο που σας άφησε αδιάφορους, και με κάνει πραγματικά να απορώ αλλά και να αντιλαμβάνομαι, ότι εμείς και μόνο εμείς σαν σύνολο ψηφοφόρων φταίμε για τα χάλια μας..........

Δεν σας έκανε καμμια εντύπωση ότι συναγωνιστής που γνώριζε τα τεκταινόμενα, την παραμονή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων προσπάθησε να συνευρεθεί με την εν λόγω και τα κατάφερε ανήμερα, και η εν λόγω του έδειξε και τα χαρτιά της?

Έσπευσε δε στη συνέχεια να μας το ανακοινώσει θριαμβευτικά!

Υπογραμμίζοντας ότι εξ αιτίας της μαλακίας που μας δέρνει όλους, η εν λόγω τροποποιεί και τις "υπηρεσίες" της!

Όχι ένεκεν των αποτελεσμάτων αλλά γιατί εμείς κάτι έχουμε!

ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ?

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Ας φέρουμε πάλι τη συζήτηση στο θέμα μας. Προσωπικά με όλες τις πληροφορίες που έχουν εκτεθεί σχετικά με το αν η Αναστασία έχει ή όχι αφροδίσιο, έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Πρέπει να πω ότι δεν ήταν σωστό εκ μέρους μου που γρήγορα-γρήγορα έβγαλα καταδικαστική ετυμηγορία για την κοπέλα γιατί τώρα δεν αισθάνομαι σίγουρος για το ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέμματα (αυτή μου τη σκέψη την εξέθεσα με pm σε έγκριτο μέλος του σάιτ πριν 2-3 μέρες, αλλά τώρα αισθάνομαι ότι πρέπει να το πω και δημόσια). Ίσως το θέμα θα μπορούσε να λήξει αν ο azimazeftos "ανέβαζε" εδώ σκαναρισμένες της εξετάσεις της Αναστασίας (κάτι που είχε πει ότι θα το έκανε την Τρίτη, αλλά εγώ δεν είδα κάτι σχετικό ακόμα).

Απο εκει που θα μας εδειχνε  ο azimazeftos την Τριτη τα αποτελεσματα των εξετασεων της Αναστασιας εμφανιστηκε αλλος που μας μετεφερε οσα ειδε και ακουσε με τα ματια του.
Η αληθεια ειναι οτι η λογικη λεει οτι οιοσδηποτε απο εδω μεσα μετα ολον τουτο τον ντορο που εγινε, αποφασισει να συνευρεθει με την Αναστασια θα της ζητησει να τα δει ιδιοις ομασι αν και ειμαι βεβαιος οτι προθυμα θα του τα δειξει απο μονη της.
Το ζητημα ειναι τι νοημα μπορει να εχει πλεον αυτο για καποιον πελατη της αν ουτως η αλλως εχει σταματησει το ακαποτο και το 69;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το ζητημα ειναι τι νοημα μπορει να εχει πλεον αυτο για καποιον πελατη της αν ουτως η αλλως εχει σταματησει το ακαποτο και το 69;

ε ναι αφου φορας καποτα γιατι να μη γαμας για παραδειγμα και δηλωμενη εητζιαρα? not bad not bad σα σκεψη :boobies:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ίσως το θέμα θα μπορούσε να λήξει αν ο azimazeftos "ανέβαζε" εδώ σκαναρισμένες της εξετάσεις της Αναστασίας (κάτι που είχε πει ότι θα το έκανε την Τρίτη, αλλά εγώ δεν είδα κάτι σχετικό ακόμα).

δες πιο πισω. κωλοτουμπιασε.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.592
Πόντοι
4.615
Φίλτατοι, το θέμα εν προκειμένω είναι απλό. Ένα μέλος του σάιτ είπε κάτι, ότι κόλλησε ένα νόσημα από μία εκδιδόμενη. Ένα άλλο μέλος του σάιτ είπε κάτι άλλο, ότι δηλαδή είδε τις εξετάσεις της συγκεκριμένης εκδιδόμενης και είναι μια χαρά.
Δεν αμφισβητώ την ειλικρίνεια και την καλή πίστη κανενός από τους δύο. Δε θα πω ότι ο ένας είναι προβοκάτορας και ο άλλος αβανταδόρος. Και για το μέλος που είπε μετά βεβαιότητας ότι κόλλησε από τη συγκεκριμένη υπάρχει ένα κενό (ο ίδιος αναφέρει ότι είχε πάει και με μία κοπέλα στη Σουηδία αλλά με προφύλαξη), και για το άλλο μέλος δεν είμαι σε θέση να ξέρω ποιες εξετάσεις ποιας κοπέλας είδε και τη γνησιότητά τους.
Ποια είναι η αλήθεια φυσικά και δεν ξέρω. Ο καθένας μας θα θεωρήσει ως αληθινή είτε η μία είτε την άλλη άποψη, με βάση δικά του κριτήρια και μόνο. Από εκεί και πέρα όμως,ένα είναι βέβαιο: η Αναστασία μάλλον ''τελείωσε'' ως call girl, και δε θα είναι τίποτε πλέον το ίδιο για και με αυτήν. Δικαίως ή αδίκως δεν το γνωρίζω.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλτατοι, το θέμα εν προκειμένω είναι απλό. Ένα μέλος του σάιτ είπε κάτι, ότι κόλλησε ένα νόσημα από μία εκδιδόμενη. Ένα άλλο μέλος του σάιτ είπε κάτι άλλο, ότι δηλαδή είδε τις εξετάσεις της συγκεκριμένης εκδιδόμενης και είναι μια χαρά.
Δεν αμφισβητώ την ειλικρίνεια και την καλή πίστη κανενός από τους δύο. Δε θα πω ότι ο ένας είναι προβοκάτορας και ο άλλος αβανταδόρος. Και για το μέλος που είπε μετά βεβαιότητας ότι κόλλησε από τη συγκεκριμένη υπάρχει ένα κενό (ο ίδιος αναφέρει ότι είχε πάει και με μία κοπέλα στη Σουηδία αλλά με προφύλαξη), και για το άλλο μέλος δεν είμαι σε θέση να ξέρω ποιες εξετάσεις ποιας κοπέλας είδε και τη γνησιότητά τους.
Ποια είναι η αλήθεια φυσικά και δεν ξέρω. Ο καθένας μας θα θεωρήσει ως αληθινή είτε η μία είτε την άλλη άποψη, με βάση δικά του κριτήρια και μόνο. Από εκεί και πέρα όμως,ένα είναι βέβαιο: η Αναστασία μάλλον ''τελείωσε'' ως call girl, και δε θα είναι τίποτε πλέον το ίδιο για και με αυτήν. Δικαίως ή αδίκως δεν το γνωρίζω.

σωστή και λογική τοποθέτηση....η κοπέλλα ζημιώθηκε πολύ απο την ιστορία αυτή,δικαίως η αδίκως.....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.592
Πόντοι
4.615
σωστή και λογική τοποθέτηση....η κοπέλλα ζημιώθηκε πολύ απο την ιστορία αυτή,δικαίως η αδίκως.....
Έτσι ακριβώς είναι φίλτατε. Θα έπρεπε να βάλουμε ένα ερώτημα, ασχέτως του τι πιστεύουμε για την αλήθεια της ιστορίας: θα πήγαινες με την Αναστασία; θα ήταν πολύ ενδιαφέρον το αποτέλεσμα.

COLOTRYPEUR

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Μα είναι δυνατόν να ρωτάτε αν θα πηγαίνατε με την κοπέλα αυτή;

Έστω κι ένα στα χίλια να ισχύει... το ρισκάρετε;

Moi non mes amies!....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έτσι ακριβώς είναι φίλτατε. Θα έπρεπε να βάλουμε ένα ερώτημα, ασχέτως του τι πιστεύουμε για την αλήθεια της ιστορίας: θα πήγαινες με την Αναστασία; θα ήταν πολύ ενδιαφέρον το αποτέλεσμα.

να βαλουμε αλλο ενα.
να ζημιωθει πιθανως εσφαλμενα μια ιεροδουλος πελατολογιο ή να πιστωθει πιθανως το πελατολογιο παρασημα?  :boobies:

COLOTRYPEUR

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
να βαλουμε αλλο ενα.
να ζημιωθει πιθανως εσφαλμενα μια ιεροδουλος πελατολογιο ή να πιστωθει πιθανως το πελατολογιο παρασημα?  :boobies:

Καλύτερα να ζημιωθεί μια ιερόδουλος από ένα πελατολόγιο, παρά να πιστωθεί ένα ολόκληρο πελατολόγιο με παράσημα.

Εγγρ.
15 Ιουν 2012
Κριτικές
14
Like
162
Πόντοι
290
Το μόνο που σας άφησε αδιάφορους, και με κάνει πραγματικά να απορώ αλλά και να αντιλαμβάνομαι, ότι εμείς και μόνο εμείς σαν σύνολο ψηφοφόρων φταίμε για τα χάλια μας..........

Δεν σας έκανε καμμια εντύπωση ότι συναγωνιστής που γνώριζε τα τεκταινόμενα, την παραμονή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων προσπάθησε να συνευρεθεί με την εν λόγω και τα κατάφερε ανήμερα, και η εν λόγω του έδειξε και τα χαρτιά της?

Έσπευσε δε στη συνέχεια να μας το ανακοινώσει θριαμβευτικά!

Υπογραμμίζοντας ότι εξ αιτίας της μαλακίας που μας δέρνει όλους, η εν λόγω τροποποιεί και τις "υπηρεσίες" της!

Όχι ένεκεν των αποτελεσμάτων αλλά γιατί εμείς κάτι έχουμε!

ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ?

Τι ακριβώς έσπευσα να ανακοινώσω θριαμβευτικά? Το ότι παύει να κάνει 69 και ελεύθερο στοματικό, και πως για αυτό το λόγο κι εγώ δε θα ξαναπάω? Θρίαμβος, όντως! Ο δεύτερος μεγαλύτερος μετά το Ευρωμπάσκετ του '87.

Να σου εξηγήσω λοιπόν Έλληνα ψηφοφόρε. Βγαίνει ένα άτομο και αναφέρει ότι η κοπέλα έχει κάποιο ΣΜΝ. Προσωπικά, κι έχοντας διαβάσει την κριτική του συγκεκριμένου μέλους, θεώρησα ότι το όλο θέμα ήταν μπαρούφα μιας και η κριτική μάλλον μίλαγε για κάποιο υποθετικό άτομο, παρά για τη συγκεκριμένη γυναίκα. Παρ 'όλα αυτά, εφόσον είναι ένα θέμα που αφορά την υγεία μου, θέλησα να μάθω περισσότερες πληροφορίες για να ξέρω να μην την ξανασυναντήσω. Περίμενα λοιπόν να δω τι θα ειπωθεί σε αυτό το thread. Επειδή οι απαντήσεις λοιπόν δε με κάλυψαν, ΥΠΕΘΕΣΑ ότι αυτά που είχε αναφέρει ο τύπος περί εξετάσεων κτλ. ισχύουν και πως ΑΝ έχει ειδοποιηθεί η κοπέλα και έχει πάει να κάνει εξετάσεις, τότε λογικά θα έπρεπε να μη δεχθεί άλλους πελάτες μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και αν αυτά είναι εντάξει, να συνεχίσει να εργάζεται. Επειδή επίσης δε γνωρίζω προσωπικά κανέναν από αυτούς που έγραψαν στο παρόν θέμα ό,τι έγραψαν, δεν έχω κανένα λόγο να πιστέψω τη μία ή την άλλη πλευρά. Άρα μία λύση θα ήταν να μιλήσω με την κοπέλα.

Όπως έγραψα λοιπόν την κάλεσα προχτές και μου είπε ότι θα κανονίσει συναντήσεις από Τρίτη. Ένα το κρατούμενο που επιβεβαιώθηκε. Την κάλεσα Τρίτη μεσημέρι και μου είπε να περιμένω ως το απόγευμα που θα με πάρει αυτή. Και όταν με πήρε μου ανέφερε από μόνη της για εξετάσεις που βγήκαν καθαρές. Δεύτερο κρατούμενο. Που φυσικά σημαίνει ότι και κάποιος της είπε για το θέμα που δημιουργήθηκε ή πως η ίδια μπαίνει και τα διαβάζει. Επειδή λοιπόν το Ρόζα μου πέφτει 5 λεπτά μακριά και επειδή δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω, είπα ας κανονίσω. Πήγα λοιπόν, ήρθε κι αυτή και μου άνοιξε την κουβέντα για το θέμα αυτό. Και μου έδειξε και τις εξετάσεις της, τις οποίες τσέκαρα αναλυτικά, γιατί έχει να κάνει και με τη δική ΜΟΥ υγεία. Μου είπε επίσης πως δε θα ξανακάνει ελεύθερο στοματικό και 69, πράγματα τα οποία τήρησε και επιτόπου στη συνεύρεσή μας.

Τώρα, όσον αφορά την εγκυρότητα όσων γράφω λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει αποδεικτικό. Όποιος θέλει και πιστεύει πρέπει να αρκεστεί σε αυτά. Όποιος θέλει να την συναντήσει μπορεί και να τη ρωτήσει ο ίδιος. Όποιος δεν πιστεύει καλά θα κάνει να μην με πιστέψει και να μην πάει για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Για το αν θα ξανακάνει πάλι ακάποτα και 69 δε μπορώ να το ξέρω. Μπορεί να τη ρωτήσει ή μπορεί και να της τα ζητήσει επιτόπου. Επίσης δεν είναι δικό μου θέμα.

Τώρα αυτό που έγραψες για τη μαλακία που σας δέρνει όλους και το ότι κάτι εσείς έχετε, η οποία σύμφωνα με εμένα(???) ήταν ο λόγος που άλλαξε τις υπηρεσίες της, ειλικρινά απορώ από πού το κατάλαβες. Μίλησα για έναν βλάκα που έκατσε και έκανε όλο αυτό το θέμα εξ' αρχής. Τον πληθυντικό δεν ξέρω πού τον είδες. Αν θέλεις κάντο μας παράθεση από το αρχικό μου ποστ για να μας διαφωτίσεις.

Εγώ αντιθέτως Έλληνα ψηφοφόρε, απορώ που δεν έκανες καμία αναφορά στο μέλος "ποδόλαγνος", το οποίο έγραψε μία κριτική στην οποία παρέθεσε αναληθή στοιχεία, σύμφωνα με τα σχόλια των αναγνωστών και τις αρνητικές ψήφους που έλαβε, που ξεκίνησε αυτό το θέμα, και που έφτασε και πέρασε η Τρίτη, κι ακόμα να βγει να γελάσει με τη φάτσα της Αναστασίας όταν έλαβε τις εξετάσεις.

Επίσης θα πρότεινα, μιας και η αξιοπιστία όσων έγραψα κρίθηκε από το μέλος "ektor lopez" με βάση των αριθμό των αναρτήσεών μου (7-ποστίτης κτλ.), να κλείσουν οι εγγραφές για νέα μέλη στο site και να γράψουν μόνο οι παλιοί και έμπειροι. Κι όταν τα κακαρώσουν αυτοί τις ανοίγετε ξανά.

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Απαντηση1

Συνημμένα