Το μόνο που σας άφησε αδιάφορους, και με κάνει πραγματικά να απορώ αλλά και να αντιλαμβάνομαι, ότι εμείς και μόνο εμείς σαν σύνολο ψηφοφόρων φταίμε για τα χάλια μας..........
Δεν σας έκανε καμμια εντύπωση ότι συναγωνιστής που γνώριζε τα τεκταινόμενα, την παραμονή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων προσπάθησε να συνευρεθεί με την εν λόγω και τα κατάφερε ανήμερα, και η εν λόγω του έδειξε και τα χαρτιά της?
Έσπευσε δε στη συνέχεια να μας το ανακοινώσει θριαμβευτικά!
Υπογραμμίζοντας ότι εξ αιτίας της μαλακίας που μας δέρνει όλους, η εν λόγω τροποποιεί και τις "υπηρεσίες" της!
Όχι ένεκεν των αποτελεσμάτων αλλά γιατί εμείς κάτι έχουμε!
ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ?
Τι ακριβώς έσπευσα να ανακοινώσω θριαμβευτικά? Το ότι παύει να κάνει 69 και ελεύθερο στοματικό, και πως για αυτό το λόγο κι εγώ δε θα ξαναπάω? Θρίαμβος, όντως! Ο δεύτερος μεγαλύτερος μετά το Ευρωμπάσκετ του '87.
Να σου εξηγήσω λοιπόν Έλληνα ψηφοφόρε. Βγαίνει ένα άτομο και αναφέρει ότι η κοπέλα έχει κάποιο ΣΜΝ. Προσωπικά, κι έχοντας διαβάσει την κριτική του συγκεκριμένου μέλους, θεώρησα ότι το όλο θέμα ήταν μπαρούφα μιας και η κριτική μάλλον μίλαγε για κάποιο υποθετικό άτομο, παρά για τη συγκεκριμένη γυναίκα. Παρ 'όλα αυτά, εφόσον είναι ένα θέμα που αφορά την υγεία μου, θέλησα να μάθω περισσότερες πληροφορίες για να ξέρω να μην την ξανασυναντήσω. Περίμενα λοιπόν να δω τι θα ειπωθεί σε αυτό το thread. Επειδή οι απαντήσεις λοιπόν δε με κάλυψαν, ΥΠΕΘΕΣΑ ότι αυτά που είχε αναφέρει ο τύπος περί εξετάσεων κτλ. ισχύουν και πως ΑΝ έχει ειδοποιηθεί η κοπέλα και έχει πάει να κάνει εξετάσεις, τότε λογικά θα έπρεπε να μη δεχθεί άλλους πελάτες μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και αν αυτά είναι εντάξει, να συνεχίσει να εργάζεται. Επειδή επίσης δε γνωρίζω προσωπικά κανέναν από αυτούς που έγραψαν στο παρόν θέμα ό,τι έγραψαν, δεν έχω κανένα λόγο να πιστέψω τη μία ή την άλλη πλευρά. Άρα μία λύση θα ήταν να μιλήσω με την κοπέλα.
Όπως έγραψα λοιπόν την κάλεσα προχτές και μου είπε ότι θα κανονίσει συναντήσεις από Τρίτη. Ένα το κρατούμενο που επιβεβαιώθηκε. Την κάλεσα Τρίτη μεσημέρι και μου είπε να περιμένω ως το απόγευμα που θα με πάρει αυτή. Και όταν με πήρε μου ανέφερε από μόνη της για εξετάσεις που βγήκαν καθαρές. Δεύτερο κρατούμενο. Που φυσικά σημαίνει ότι και κάποιος της είπε για το θέμα που δημιουργήθηκε ή πως η ίδια μπαίνει και τα διαβάζει. Επειδή λοιπόν το Ρόζα μου πέφτει 5 λεπτά μακριά και επειδή δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω, είπα ας κανονίσω. Πήγα λοιπόν, ήρθε κι αυτή και μου άνοιξε την κουβέντα για το θέμα αυτό. Και μου έδειξε και τις εξετάσεις της, τις οποίες τσέκαρα αναλυτικά, γιατί έχει να κάνει και με τη δική ΜΟΥ υγεία. Μου είπε επίσης πως δε θα ξανακάνει ελεύθερο στοματικό και 69, πράγματα τα οποία τήρησε και επιτόπου στη συνεύρεσή μας.
Τώρα, όσον αφορά την εγκυρότητα όσων γράφω λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει αποδεικτικό. Όποιος θέλει και πιστεύει πρέπει να αρκεστεί σε αυτά. Όποιος θέλει να την συναντήσει μπορεί και να τη ρωτήσει ο ίδιος. Όποιος δεν πιστεύει καλά θα κάνει να μην με πιστέψει και να μην πάει για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Για το αν θα ξανακάνει πάλι ακάποτα και 69 δε μπορώ να το ξέρω. Μπορεί να τη ρωτήσει ή μπορεί και να της τα ζητήσει επιτόπου. Επίσης δεν είναι δικό μου θέμα.
Τώρα αυτό που έγραψες για τη μαλακία που σας δέρνει όλους και το ότι κάτι εσείς έχετε, η οποία σύμφωνα με εμένα(???) ήταν ο λόγος που άλλαξε τις υπηρεσίες της, ειλικρινά απορώ από πού το κατάλαβες. Μίλησα για έναν βλάκα που έκατσε και έκανε όλο αυτό το θέμα εξ' αρχής. Τον πληθυντικό δεν ξέρω πού τον είδες. Αν θέλεις κάντο μας παράθεση από το αρχικό μου ποστ για να μας διαφωτίσεις.
Εγώ αντιθέτως Έλληνα ψηφοφόρε, απορώ που δεν έκανες καμία αναφορά στο μέλος "ποδόλαγνος", το οποίο έγραψε μία κριτική στην οποία παρέθεσε αναληθή στοιχεία, σύμφωνα με τα σχόλια των αναγνωστών και τις αρνητικές ψήφους που έλαβε, που ξεκίνησε αυτό το θέμα, και που έφτασε και πέρασε η Τρίτη, κι ακόμα να βγει να γελάσει με τη φάτσα της Αναστασίας όταν έλαβε τις εξετάσεις.
Επίσης θα πρότεινα, μιας και η αξιοπιστία όσων έγραψα κρίθηκε από το μέλος "ektor lopez" με βάση των αριθμό των αναρτήσεών μου (7-ποστίτης κτλ.), να κλείσουν οι εγγραφές για νέα μέλη στο site και να γράψουν μόνο οι παλιοί και έμπειροι. Κι όταν τα κακαρώσουν αυτοί τις ανοίγετε ξανά.