Νέα

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 815
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠ

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
1
Από πλευράς υπηρεσιών μου είπε ότι πλέον σταματάει το ελεύθερο στοματικό και το 69, ώστε να είναι απολύτως σίγουρη από εδώ και στο εξής, και να μην της ξανατύχουν τα ίδια.
                                                                                        ένας πανίβλακας με fake κριτική, προκάλεσε όλα αυτά στην κοπέλα αλλά και σε εμάς που όπως φαίνεται δε θα λαμβάνουμε πλέον τις ίδιες υπηρεσίες.
Το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι τυχον σοβαροι ανθρωποι που θα ηθελαν να αναφερουν καποιο πραγματικο περιστατικο θα τυγχανουν καχυποψιας και ειρωνειας...και βεβαια εκει που καποιες υπηρεσιες ηταν αριστες της χανουμε με τον παπαρα...προς το παρον θελω να πιστευω...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: καλα το κουφο αυτο απο που προεκυψε?εδω δεν ξερει τι επαγγελμα εκανες και σε ειπε φοροφυγα?μπολντη εδω εισαι φαουλ.σορρυ κιολας...

Δεν ειπα αυτον φοροφυγα φιλε  :P φοροφυγαδες ειναι οσοι σπαταλανε πολλα ποσα στις ιεροδουλες το μηνα.... υπο την εννοια οτι βοηθανε κ τις ιεροδουλες να κλεβουν το κρατος. Αυτη τη στιγμη η ιεροδουλη κλεβει το κρατος σου. Ειναι χωρις χαρτια και αρα δεν φορολογειται... αυτο μπορει να μην το λαμβανει υποψιν ενας τσουτσουνοπαικτης που νομιζει οτι ειναι μαγκας επειδη πηδαει συνεχεια πουτανες αλλα οποιος εχει λιγο μυαλο κ εχει βγαλει το γυμνασιο το καταλαβαινει  :P

Στην Ολλανδια ολα παιζουν με αποδειξεις... κ εδω εχεις τον καθε ασχετο μετα να σου παραπονιεται οτι δηθεν τον πηδηξε η Μερκελ  :P

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠ

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
1
Η ορθη χρηση του προφυλακτικου προστατευει απο εγκυμοσυνη και απο ορισμενα ΣΜΝ, οχι ολα. Οσο για το ακαποτο μαθε πως υπαρχουν ανδρες που για διαφορους λογους(αμα θελεις μπορω να στο αναλυσω)αδυνατουν οχι μονο να ολοκληρωσουν την σεξουλικη πραξη αλλα ουτε καν δυνανται να αποκτησουν η και να διατηρησουν μια στοιχειωδη στυση με το που θα φορεσουν το προφυλακτικο.
Για αυτους λοιπον και στον βαθμο που αυτο προσφερεται απο μια ιεροδουλη, η μονη εναλλακτικη λυση  ειναι το ακαποτο.
Αν τωρα εσυ δεν γουσταρεις η φοβασαι και δεν εχεις προβλημα με την καποτα κανε την δουλεια μ'οποια προφυλαξη αισθανεσαι πως σου παρεχει την μεγιστη δυνατη ασφαλεια και παψε να κατηγορεις τους αλλους που δεν το κανουν η που το κανουν με διαφορετικη μεθοδο. Κανενας δεν σε παιρνει εσενα στο λαιμο του επειδη τον δινει ακαποτα σε μια ιεροδουλη.
:thumbsup:

Επισκέπτης
Δεν ειπα αυτον φοροφυγα φιλε  :P φοροφυγαδες ειναι οσοι σπαταλανε πολλα ποσα στις ιεροδουλες το μηνα.... υπο την εννοια οτι βοηθανε κ τις ιεροδουλες να κλεβουν το κρατος. Αυτη τη στιγμη η ιεροδουλη κλεβει το κρατος σου. Ειναι χωρις χαρτια και αρα δεν φορολογειται... αυτο μπορει να μην το λαμβανει υποψιν ενας τσουτσουνοπαικτης που νομιζει οτι ειναι μαγκας επειδη πηδαει συνεχεια πουτανες αλλα οποιος εχει λιγο μυαλο κ εχει βγαλει το γυμνασιο το καταλαβαινει  :P

Στην Ολλανδια ολα παιζουν με αποδειξεις... κ εδω εχεις τον καθε ασχετο μετα να σου παραπονιεται οτι δηθεν τον πηδηξε η Μερκελ  :P

μηπως πρεπει να αλαξεις σαιτ μορτι πολι εριναλιστικια τα λες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Αβραμης μπορει να ηταν μλκας στα εθνικα θεματα κ να μην ειχε μπεσα
αλλα κ ο φιλος σας ο απολυτος δεν παει πισω.... υποστηριζει τον βασιλια ο οποιος ηταν αυτος
που κατεστρεψε την χωρα και παθαμε την Μικρασιατικη καταστροφη... οποιος εχει διαβασει σοβαρη ιστορια ξερει... δεν υπαρχει χειροτερο μιασμα για ενα εθνος απο τους βασιλιαδες ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μηπως πρεπει να αλαξεις σαιτ μορτι πολι εριναλιστικια τα λες

Κοιτα εσυ εχεις κακιωσει επειδη σε γειωσε η εριναλ ενω αρχικα την εγλειφες  :P
με κατι μαλακιες του στυλ "μουνακι μου ποτε θα παμε για καφε???" χαχαχαχα ... εδω δεν βγαζεις γκομενα απο το ιντερνετ με το να τις παρακαλας εσυ περιμενες να την βγαλεις ετσι????? εισαι πολυ μπουφος τελικα...

αποτυχια ειναι το νετ για γκομενοδουλειες εχει πεθανει απο το 2009 - 10

Επισκέπτης
Κοιτα εσυ εχεις κακιωσει επειδη σε γειωσε η εριναλ ενω αρχικα την εγλειφες  :P
με κατι μαλακιες του στυλ "μουνακι μου ποτε θα παμε για καφε???" χαχαχαχα ... εδω δεν βγαζεις γκομενα απο το ιντερνετ με το να τις παρακαλας εσυ περιμενες να την βγαλεις ετσι????? εισαι πολυ μπουφος τελικα...

αποτυχια ειναι το νετ για γκομενοδουλειες εχει πεθανει απο το 2009 - 10
ποτε παρακαλεσα ρε ψαξε ολα οτι εχω πει πεσιμο στα ισα εκανα παντα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι ρε τυπε γιατι δεν εχεις βγαλει γκομενα απτο ιντερνετ ποτε? ασχετα τωρα αν η γκομενα μας βγηκε μορτησ
απο το ιντερνετ οχι ρε δικε μου,αλλα πως να την πεσεις σε καποια που δεν την ξερεις;δεν την εχεις δει; :S

Επισκέπτης
και βρηκες να το κανεις δω μεσα; :S
δεν υπαρχουν σαιτ γνωριμιων και τετοιες μαλακιες;

ετυχε δε σκεφτομαι γενικα που ειμαι και σε τι σαιτ ειμαι μια φορα την επεσα σε ενα σαιτ με κομπιοτεραδες σε μια γκομενα ποθ ηθελε να κανει αναβαθμιση το πισι της λεω θα στο κανω αναβαθμιση αλλα πληρονομαι σε ειδος καλη ατακα ε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ετυχε δε σκεφτομαι γενικα που ειμαι και σε τι σαιτ ειμαι μια φορα την επεσα σε ενα σαιτ με κομπιοτεραδες σε μια γκομενα ποθ ηθελε να κανει αναβαθμιση το πισι της λεω θα στο κανω αναβαθμιση αλλα πληρονομαι σε ειδος καλη ατακα ε
ναι τυπε τρομερη φανταζομαι η γκομενα μετα θα σου εκατσε σε ολες τις στασεις,δεν νομιζω να αντισταθηκε μετα απο αυτη την ατακα.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Ας φέρουμε πάλι τη συζήτηση στο θέμα μας. Προσωπικά με όλες τις πληροφορίες που έχουν εκτεθεί σχετικά με το αν η Αναστασία έχει ή όχι αφροδίσιο, έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Πρέπει να πω ότι δεν ήταν σωστό εκ μέρους μου που γρήγορα-γρήγορα έβγαλα καταδικαστική ετυμηγορία για την κοπέλα γιατί τώρα δεν αισθάνομαι σίγουρος για το ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέμματα (αυτή μου τη σκέψη την εξέθεσα με pm σε έγκριτο μέλος του σάιτ πριν 2-3 μέρες, αλλά τώρα αισθάνομαι ότι πρέπει να το πω και δημόσια). Ίσως το θέμα θα μπορούσε να λήξει αν ο azimazeftos "ανέβαζε" εδώ σκαναρισμένες της εξετάσεις της Αναστασίας (κάτι που είχε πει ότι θα το έκανε την Τρίτη, αλλά εγώ δεν είδα κάτι σχετικό ακόμα).

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ας φέρουμε πάλι τη συζήτηση στο θέμα μας. Προσωπικά με όλες τις πληροφορίες που έχουν εκτεθεί σχετικά με το αν η Αναστασία έχει ή όχι αφροδίσιο, έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Πρέπει να πω ότι δεν ήταν σωστό εκ μέρους μου που γρήγορα-γρήγορα έβγαλα καταδικαστική ετυμηγορία για την κοπέλα γιατί τώρα δεν αισθάνομαι σίγουρος για το ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέμματα (αυτή μου τη σκέψη την εξέθεσα με pm σε έγκριτο μέλος του σάιτ πριν 2-3 μέρες, αλλά τώρα αισθάνομαι ότι πρέπει να το πω και δημόσια). Ίσως το θέμα θα μπορούσε να λήξει αν ο azimazeftos "ανέβαζε" εδώ σκαναρισμένες της εξετάσεις της Αναστασίας (κάτι που είχε πει ότι θα το έκανε την Τρίτη, αλλά εγώ δεν είδα κάτι σχετικό ακόμα).
Είσαι σοβαρός? Νομίζεις ότι είναι δύσκολο να <<φτιάξεις>> και να σκανάρεις εξετάσεις με ότι αποτελέσματα θέλεις?
Ρε παιδιά , είστε μεγάλοι άνθρωποι..Έλεος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom