master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τυπε πρεπει να καταλαβει πρωτα οτι τον δουλευουμε ολοιτυπε θελει να σας αποδειξει οτι σας δουλευω
Τυπε πρεπει να καταλαβει πρωτα οτι τον δουλευουμε ολοιτυπε θελει να σας αποδειξει οτι σας δουλευω
τυπε μου δυσκολο να το πιστεψω.δεν θυμασαι τοτε που ειχε βγαλει στην σεντρα τον αβραμη?τοτε που εκανε τις αποκαλυψεις ο αβραμης?τοτε τυπε αισθανθηκα ενα δεος για τον μπολντη. τωρα αυτα με εριναλ που λενε δεν ξερω...χλωμο να το πιστεψω.δεν ξερω τι να πιστεψω πλεον. :-
τυπε νομιζω οτι εχασε πολλους ποντους στην προσπαθεια του να σας αποδειξει οτι σας δουλευω με αυτα που ειπε για αβραμη παρκαδες και λοιπα :Sεδω συνεργαζεται με αβραμη τυπε :S
ελα πες την αληθεια τι του εκανες του παιδιου δεν εξηγειται αλλιως. με τι τον πονεσες τοσο?
γιατι ρε τυπε πότε δεν τον δουλευαμε?Τυπε πρεπει να καταλαβει πρωτα οτι τον δουλευουμε ολοι
τι ειπε τυπε για τον αβραμη εχασα επεισοδια?τυπε νομιζω οτι εχασε πολλους ποντους στην προσπαθεια του να σας αποδειξει οτι σας δουλευω με αυτα που ειπε για αβραμη παρκαδες και λοιπα :S
γιατι ρε τυπε πότε δεν τον δουλευαμε?
απο κατι τετοιος τυπους κανουμε χαβαλε
τι ειπε τυπε για τον αβραμη εχασα επεισοδια?
αγαμημορτη να σε παω σε καμια φαφουτα μπας και αλλαξεις τασεις?εχει χαζεψει απο τις πολλες γριες
οτι κανει παρεα μαζι του,μιλανετι ειπε τυπε για τον αβραμη εχασα επεισοδια?
Τυπε μην εξαπτεσαι εδω ειμαστε φιλοι σου σε αγαπαμε.Καντην γιατι θα φερω καμια γυναικα να σου κανει μηνυση αμα τις κανεις καμακι εσενα....
ελα μην μπλεκεστε τωρα.... ολες μαζι. Δινετε την εντυπωση οτι ο φιλος σας δεν μπορει να με αντιμετωπισει κ θελει βοηθεια
αγαμημορτη να σε παω σε καμια φαφουτα μπας και αλλαξεις τασεις?
δικε μου ηταν προχτες μια στο τριγωνο αλλο πραμα
ειχε δυσμορφια και ηταν κουτσαυλα
Τυπε μην εξαπτεσαι εδω ειμαστε φιλοι σου σε αγαπαμε.
για αυτο χαθηκε ο αβραμης;επιασε γκομενο τον μπολντ;ε να ζησουν τα παιδια και καλους απογονους.οτι κανει παρεα μαζι του,μιλανε
και πανε παρε στα παρκα :S
πριν λιγο τα ελεγε :S
Τυπε τελευταια φορα θυμαμαι που ελεγες οτι απο Ι4 εγινες λοχιας πριν κανα μηνα τωρα να φανταστω οτι εισαι αρχιστρατηγος;Δικε μου εχουν και εκλογες στην αμερικη σε λιγο προλαβαινεις να βαλεις για πλανηταρχης.Εγω? εσυ ειχες χεστει πανω σου την αλλη φορα
και εψαχνες τον ποινικο κωδικα για αυτο που ειπα πιο πανω...
δεν εξαπτωμαι οταν σε λεω βαρεμενο φιλε μην ονειρευεσαι... ειναι το φυσικο σου ονομα αυτο
ετσι πρεπει να σε λεμε
τυπε ο αβραμομορτης δεν ειναι ακομα τελειωμενη οπως ο αβραμης ομωςγια αυτο χαθηκε ο αβραμης;επιασε γκομενο τον μπολντ;ε να ζησουν τα παιδια και καλους απογονους.
εγω τον βλεπω για στραταρχη του νατο τυπεΤυπε τελευταια φορα θυμαμαι που ελεγες οτι απο Ι4 εγινες λοχιας πριν κανα μηνα τωρα να φανταστω οτι εισαι αρχιστρατηγος;Δικε μου εχουν και εκλογες στην αμερικη σε λιγο προλαβαινεις να βαλεις για πλανηταρχης.
Τυπε τελευταια φορα θυμαμαι που ελεγες οτι απο Ι4 εγινες λοχιας πριν κανα μηνα τωρα να φανταστω οτι εισαι αρχιστρατηγος;Δικε μου εχουν και εκλογες στην αμερικη σε λιγο προλαβαινεις να βαλεις για πλανηταρχης.
τυπε σε βλεπω και πρωτοτυπο οπως πανταΚοιτα οτι και αν γινω εγω.... εσυ δυσκολα θα παψεις
να εισαι παρθενος
φαινεται απο χιλιομετρα αυτο... χεστης παρθενος
κ θες κ να κραξεις κιολας τωρα εσυ ... θα σε εβαλε η απολυτη αρσενικος
επειδη βλεπει οτι δεν τα βγαζει περα παρολαυτα την τρωει το κωλαρακι της
για παρκαδες .