apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι δεν ειναι?Ο λοπεζ δεν πιανεται δεν ειναι αντικειμενικος.
γιατι δεν ειναι?Ο λοπεζ δεν πιανεται δεν ειναι αντικειμενικος.
ο νεος ειναι τυποςχαχαχχαα ασε απολυτε μεχρι και το φιλαρακι σου ο νεος ειδε οτι χωνεσαι
και θες να τσακωθεις. Μην τα γυριζεις τωρα οπως τα γυριζες και στην εριναλ
οταν σε πετυχε τουιτερ
τυπε δεν νομιζω ο μπουρδελομορτης να ειναι ο εριναλ.δυσκολο ρε τυπε.αλλα να σου πω κατι.βλεποντας ο τραγουδι το αβραμικο που εχει κατω στο προφιλ του ανησυχησα.ρε μπουρδελομορτη τι αβραμικο κομματι ειναι αυτο που εχεις στο προφιλ σου?τυπε ο εριναλομορτης περιμενει να γραψω στο σαιτ και μετα καπακι μπαινει και με παραθετει
και μετα απορει που τον λεμε γιωτα
του ταιριαζει ρε τυπετυπε δεν νομιζω ο μπουρδελομορτης να ειναι ο εριναλ.δυσκολο ρε τυπε.αλλα να σου πω κατι.βλεποντας ο τραγουδι το αβραμικο που εχει κατω στο προφιλ του ανησυχησα.ρε μπουρδελομορτη τι αβραμικο κομματι ειναι αυτο που εχεις στο προφιλ σου?
τυπε δεν νομιζω ο μπουρδελομορτης να ειναι ο εριναλ.δυσκολο ρε τυπε.αλλα να σου πω κατι.βλεποντας ο τραγουδι το αβραμικο που εχει κατω στο προφιλ του ανησυχησα.ρε μπουρδελομορτη τι αβραμικο κομματι ειναι αυτο που εχεις στο προφιλ σου?
μην μας πεις οτι αρχισες και τις παρκαδες εριναλομορτη? :-χαχα το τραγουδακι ειναι διασκευη απο το κανονικο Sweet Harmony απο Beloved.
καλα ρε γιωτομορτη εμεινες πισω στις εξελιξειςKαι μολις τον βρηκε η εριναλ αλλαξε
και φωτογραφια
ρε το μπαγλαμα καρφωθηκε απο μονος του
Και το προφυλλακτικο τι κανει τυπε??
Δηλαδη επιμενεις να πηγαινεις με ιεροδουλη που βλεπει 20-30 ατομα την εβδομαδα και να της τον δινεις ακαποτο??
καλα ρε γιωτομορτη εμεινες πισω στις εξελιξεις
ο λογαρισμος διαγραφηκε δεν ειπες χτες?
α εδω εχουμε mexican standoff. τυπε πολυ χλωμο που ακουγεται να κανει γραφει ρομαντζαδες ο απολυτος.καταρχην ειναι μεταλας και μεταλας και αγαπουλης δεν πανε μαζι τυπε μου.Τυπε ολοι ξερουμε οτι δεν ειμαι η εριναλ
απλα αυτο ειναι ενα τεχνασμα του απολυτου να πει κ καλα οτι ειμαι εγω
επειδη η εριναλ τον πετυχε στο τουιτερ να γραφει ρομαντζαδες σε ελλεινιδες δικε μου :S
και μετα λεει εμας κωλοτουμπες :S
χαχα το τραγουδακι ειναι διασκευη απο το κανονικο Sweet Harmony απο Beloved.
καλα ρε γιωτομορτη κανεις παρεα με τον αβραμη?Α ναι και μιας και το ειπες απολυτε μπαγλαμα
Εμενα μια μερα μου ειπε ο αβραμης οτι σε πετυχε στο παρκο
να ψάχνεις κατι..... (τωρα τι εσυ το ξερεις) ...
α εδω εχουμε mexican standoff. τυπε πολυ χλωμο που ακουγεται να κανει γραφει ρομαντζαδες ο απολυτος.καταρχην ειναι μεταλας και μεταλας και αγαπουλης δεν πανε μαζι τυπε μου.
μεταλας και αγαπουλης δεν πανε μαζι τυπε μου.
λες να εχουμε ραντεβου θανατου τυπε?α εδω εχουμε mexican standoff. τυπε πολυ χλωμο που ακουγεται να κανει γραφει ρομαντζαδες ο απολυτος.καταρχην ειναι μεταλας και μεταλας και αγαπουλης δεν πανε μαζι τυπε μου.
Η ορθη χρηση του προφυλακτικου προστατευει απο εγκυμοσυνη και απο ορισμενα ΣΜΝ, οχι ολα. Οσο για το ακαποτο μαθε πως υπαρχουν ανδρες που για διαφορους λογους(αμα θελεις μπορω να στο αναλυσω)αδυνατουν οχι μονο να ολοκληρωσουν την σεξουλικη πραξη αλλα ουτε καν δυνανται να αποκτησουν η και να διατηρησουν μια στοιχειωδη στυση με το που θα φορεσουν το προφυλακτικο.
Για αυτους λοιπον και στον βαθμο που αυτο προσφερεται απο μια ιεροδουλη, η μονη εναλλακτικη λυση ειναι το ακαποτο.
Αν τωρα εσυ δεν γουσταρεις η φοβασαι και δεν εχεις προβλημα με την καποτα κανε την δουλεια μ'οτι προφυλαξη αισθανεσαι ασφαλης πως σε καλυπτει και παψε να κατηγορεις τους αλλους. Κανενας δεν σε παιρνει στο λαιμο του επειδη τον δινει ακαποτα σε μια ιεροδουλη.
τυπε εσυ δεν γουσταρεις μεταλ μουσικη?χαχαχα για αυτο λεει τυπε κ τυπε συνεχεια
ηταν μεταλ φρικ νερντ στο λυκειο και ολοι κάνανε φωλιά απο χαρτακια φυσοκαλαμο στην μαλουρα του.
Ο λοπεζ δεν πιανεται δεν ειναι αντικειμενικος.
λες να εχουμε ραντεβου θανατου τυπε?