Νέα

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 815
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχαχχαα ασε απολυτε μεχρι και το φιλαρακι σου ο νεος ειδε οτι χωνεσαι
και θες να τσακωθεις. Μην τα γυριζεις τωρα οπως τα γυριζες και στην εριναλ
οταν σε πετυχε τουιτερ  :P
ο νεος ειναι τυπος :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε ο εριναλομορτης περιμενει να γραψω στο σαιτ και μετα καπακι μπαινει και με παραθετει :grin:
και μετα απορει που τον λεμε γιωτα :grin:
τυπε δεν νομιζω ο μπουρδελομορτης να ειναι ο εριναλ.δυσκολο ρε τυπε.αλλα να σου πω κατι.βλεποντας ο τραγουδι το αβραμικο που εχει κατω στο προφιλ του ανησυχησα.ρε μπουρδελομορτη τι αβραμικο κομματι ειναι αυτο που εχεις στο προφιλ σου?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε δεν νομιζω ο μπουρδελομορτης να ειναι ο εριναλ.δυσκολο ρε τυπε.αλλα να σου πω κατι.βλεποντας ο τραγουδι το αβραμικο που εχει κατω στο προφιλ του ανησυχησα.ρε μπουρδελομορτη τι αβραμικο κομματι ειναι αυτο που εχεις στο προφιλ σου?
του ταιριαζει ρε τυπε
αφου ειναι ο εθνικος κωλοτουμπας :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τυπε ολοι ξερουμε οτι δεν ειμαι η εριναλ  :grin:
απλα αυτο ειναι ενα τεχνασμα του απολυτου να πει κ καλα οτι ειμαι εγω
επειδη η εριναλ τον πετυχε στο τουιτερ να γραφει ρομαντζαδες σε ελλεινιδες δικε μου  :S
και μετα λεει εμας κωλοτουμπες  :S

χαχα το τραγουδακι ειναι διασκευη απο το κανονικο Sweet Harmony απο Beloved.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Kαι μολις τον βρηκε η εριναλ αλλαξε
και φωτογραφια  :2funny: :2funny:

ρε το μπαγλαμα  :2funny: καρφωθηκε απο μονος του

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Kαι μολις τον βρηκε η εριναλ αλλαξε
και φωτογραφια  :2funny: :2funny:

ρε το μπαγλαμα  :2funny: καρφωθηκε απο μονος του
καλα ρε γιωτομορτη εμεινες πισω στις εξελιξεις
ο λογαρισμος διαγραφηκε δεν ειπες χτες? :think:

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Και το προφυλλακτικο τι κανει τυπε??  :think:

Δηλαδη επιμενεις να πηγαινεις με ιεροδουλη που βλεπει 20-30 ατομα την εβδομαδα και να της τον δινεις ακαποτο?? :think: :2funny: :2funny: :2funny:

Η ορθη χρηση του προφυλακτικου προστατευει απο εγκυμοσυνη και απο ορισμενα ΣΜΝ, οχι ολα. Οσο για το ακαποτο μαθε πως υπαρχουν ανδρες που για διαφορους λογους(αμα θελεις μπορω να στο αναλυσω)αδυνατουν οχι μονο να ολοκληρωσουν την σεξουλικη πραξη αλλα ουτε καν δυνανται να αποκτησουν η και να διατηρησουν μια στοιχειωδη στυση με το που θα φορεσουν το προφυλακτικο.
Για αυτους λοιπον και στον βαθμο που αυτο προσφερεται απο μια ιεροδουλη, η μονη εναλλακτικη λυση  ειναι το ακαποτο.
Αν τωρα εσυ δεν γουσταρεις η φοβασαι και δεν εχεις προβλημα με την καποτα κανε την δουλεια μ'οποια προφυλαξη αισθανεσαι πως σου παρεχει την μεγιστη δυνατη ασφαλεια και παψε να κατηγορεις τους αλλους που δεν το κανουν η που το κανουν με διαφορετικη μεθοδο. Κανενας δεν σε παιρνει εσενα στο λαιμο του επειδη τον δινει ακαποτα σε μια ιεροδουλη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα ρε γιωτομορτη εμεινες πισω στις εξελιξεις
ο λογαρισμος διαγραφηκε δεν ειπες χτες? :think:

Α ναι και μιας και το ειπες απολυτε μπαγλαμα  :P
Εμενα μια μερα μου ειπε ο αβραμης οτι σε πετυχε στο παρκο
να ψάχνεις κατι..... (τωρα τι εσυ το ξερεις) ...

με το μαλακο η παρκαδα .... μην χαλασεις το μαλλι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απολυτε προσεχε εκει στα παρκα που πηγαινεις μην κατσεις
καμια μερα διπλα σε κανα δεντρο και σε μπερδεψουν λογω μαλλιου
σε περασουν για θαμνο και ερχονται τα περιστερια να σε χεζουν !!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τυπε ολοι ξερουμε οτι δεν ειμαι η εριναλ  :grin:
απλα αυτο ειναι ενα τεχνασμα του απολυτου να πει κ καλα οτι ειμαι εγω
επειδη η εριναλ τον πετυχε στο τουιτερ να γραφει ρομαντζαδες σε ελλεινιδες δικε μου  :S
και μετα λεει εμας κωλοτουμπες  :S

χαχα το τραγουδακι ειναι διασκευη απο το κανονικο Sweet Harmony απο Beloved.
α εδω εχουμε mexican standoff. :grin: τυπε πολυ χλωμο που ακουγεται να κανει γραφει ρομαντζαδες ο απολυτος.καταρχην ειναι μεταλας και μεταλας και αγαπουλης δεν πανε μαζι τυπε μου.

υστερογραφο:πως σου ηρθε να βαλεις το αβραμικο τραγουδι ρε τυπε?beloved e?ωραιο αν και βραμικο παντως :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Α ναι και μιας και το ειπες απολυτε μπαγλαμα  :P
Εμενα μια μερα μου ειπε ο αβραμης οτι σε πετυχε στο παρκο
να ψάχνεις κατι..... (τωρα τι εσυ το ξερεις) ...
καλα ρε γιωτομορτη κανεις παρεα με τον αβραμη?
σκουρα τα πραγματα
αφου εισαι που εισαι αγαμημορτης τουλαχιστον την βρισκεις αλλιως μαζι με τον αβραμη :2on1:
κατι ειναι και αυτο εριναλομορτη :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
α εδω εχουμε mexican standoff. :grin: τυπε πολυ χλωμο που ακουγεται να κανει γραφει ρομαντζαδες ο απολυτος.καταρχην ειναι μεταλας και μεταλας και αγαπουλης δεν πανε μαζι τυπε μου.

χαχαχα για αυτο λεει τυπε κ τυπε συνεχεια  :P

ηταν μεταλ φρικ νερντ στο λυκειο και ολοι κάνανε φωλιά απο χαρτακια φυσοκαλαμο στην μαλουρα του.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μεταλας και αγαπουλης δεν πανε μαζι τυπε μου.
:thumbsup:
URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λες να εχουμε ραντεβου θανατου τυπε? :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Η ορθη χρηση του προφυλακτικου προστατευει απο εγκυμοσυνη και απο ορισμενα ΣΜΝ, οχι ολα. Οσο για το ακαποτο μαθε πως υπαρχουν ανδρες που για διαφορους λογους(αμα θελεις μπορω να στο αναλυσω)αδυνατουν οχι μονο να ολοκληρωσουν την σεξουλικη πραξη αλλα ουτε καν δυνανται να αποκτησουν η και να διατηρησουν μια στοιχειωδη στυση με το που θα φορεσουν το προφυλακτικο.
Για αυτους λοιπον και στον βαθμο που αυτο προσφερεται απο μια ιεροδουλη, η μονη εναλλακτικη λυση  ειναι το ακαποτο.
Αν τωρα εσυ δεν γουσταρεις η φοβασαι και δεν εχεις προβλημα με την καποτα κανε την δουλεια μ'οτι προφυλαξη αισθανεσαι ασφαλης πως σε καλυπτει και παψε να κατηγορεις τους αλλους. Κανενας δεν σε παιρνει στο λαιμο του επειδη τον δινει ακαποτα σε μια ιεροδουλη.

Καλα βρε τυπε, δεν κατηγορω κανενα, στο κατω κατω μεγαλα παιδια ειναι, αλλα αν θελεις ακαποτα να πας σε ιεροδουλη που ελεχεται καθε εβδομαδα/μηνα οχι σε αδηλωτη. ;)

Οι πιο πολλοι εδω μεσα ειναι 20 - 45 και δεν εχουν προβλημα στυσης, παροτι σαρωνουν οτιδηποτε καραμελα βρουν στο ιντερνετ!  

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχαχα για αυτο λεει τυπε κ τυπε συνεχεια  :P

ηταν μεταλ φρικ νερντ στο λυκειο και ολοι κάνανε φωλιά απο χαρτακια φυσοκαλαμο στην μαλουρα του.
τυπε εσυ δεν γουσταρεις μεταλ μουσικη? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom