Bamboletta
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το ξερω εγω και το παλιο του νικ!Ξερει κανεις το νεο nick του τρομολαγνου;
Οποια κοπελα δηλαδη τον αγνοιει, θα εισπραξη δυσφιμηση. Αδιαπραγματευτο.
το ξερω εγω και το παλιο του νικ!Ξερει κανεις το νεο nick του τρομολαγνου;
το ιδιο λεω και εγω οταν με ρωταγανε...
για το ραφτινγκ...
την αναριχηση...
και ολα τα αλλα extreme sports που εχω ασχοληθει...
μονο που εκει επαιζα κωρονα γραματα ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ζωη...
το ξερω εγω και το παλιο του νικ!
Αφου ειπε το παιδι οτι οι εξετασεις ηταν καθαρες στα παντα...
Το τεστ κοπωσεως μονο δεν εκανε
Ξερει κανεις το νεο nick του τρομολαγνου;
εχω και εγω χαρτι εξετασεων να το δειξω;;;;;εσυ δε χρωστας το επωνυμο χαρτι των εξετασεων σε ποστ εδω? ή τωρα θα κανεις τον κινεζο
εχω και εγω χαρτι εξετασεων να το δειξω;;;;;
Επιτελους κατι καλο βγηκε απο ολη την ιστορια, και θα σου ελεγα να μην κρινεις αν δεν εχεις κολλησει παρασημο!
Δειξε οτι εχεις και βλεπουμε
Σε ολο το κειμενο που μολις ποσταρε ο συναγωνιστης αυτο μονο βρηκες να σχολιασεις;
Για να καταλαβω το καλο ποιο ειναι;
Οτι το πιο δυνατο σημειο των υπηρεσιων της Αναστασιας θα παψει να το προσφερει πια;
Οτι θα χασει ενα μεγαλο η μικρο μερος της πελατιας της εξ αιτιας ενος φιασκου;
Αν εσυ εισαι τοσο χεστης παρε τα μετρα σου κι'ασε τα κηρυγματα και τους εξυπνακισμους
Οταν ο παθων ποσταρει την εργαστηριακη αναλυση για γοννοροια, θα παρη την απαντηση του.εσυ δε χρωστας το επωνυμο χαρτι των εξετασεων σε ποστ εδω? ή τωρα θα κανεις τον κινεζο
ρε τυπε τι κατανια ειναι αυτη;να πηγαινεις με 55 χρονη πουτανα,και να την πληρωνεις κιολας; :S οταν σου κανει πιπα δικε μου την βγαζει την μασελα η οχιΣε ολο το κειμενο που μολις ποσταρε ο συναγωνιστης αυτο μονο βρηκες να σχολιασεις;
Για να καταλαβω το καλο ποιο ειναι;
Οτι το πιο δυνατο σημειο των υπηρεσιων της Αναστασιας θα παψει να το προσφερει πια;
Οτι θα χασει ενα μεγαλο η μικρο μερος της πελατειας της εξ αιτιας ενος φιασκου;
Αν εσυ εισαι τοσο χεστης παρε τα μετρα σου κι'ασε τα κηρυγματα και τους εξυπνακισμους
ναι αλλα ο λιονταρης δεν μασησε τυπεΤις κρισεις σου να τις αφησεις για τους ασχετους. Και ο Λεονταρης κοκκορευοταν για ακαποτα και μετα ηρθε το HIV στην Αθηνα, η συφιλη στην Ευρωπη (και απο επαγγελματιες), και η γονορροια σαρωνει την Αθηνα.
Εσυ τον χαβα σου και να συνεχισεις τα ακαποτα!!
ναι αλλα ο λιονταρης δεν μασησε τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.8lo.com/wp-content/uploads/2012/09/girl-lion.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τυπε με τον μαρη ειναι και εχουν βρει το καινουργιο μυστικο οπλο που δεν κολλας τιποτα απο τα ακαποτα! ;D ;D
Οταν ο παθων ποσταρει την εργαστηριακη αναλυση για γοννοροια, θα παρη την απαντηση του.
Αδιαπραγματευτο.
τυπε φημες λενε οτι εχουν επεκταθει και σε μελετες για την θεραπεια του καρκινουΤυπε με τον μαρη ειναι και εχουν βρει το καινουργιο μυστικο οπλο που δεν κολλας τιποτα απο τα ακαποτα!
και αυτο ειναι δεσμευση που ελεγε μια ψυχη τυπε?Οταν ο παθων ποσταρει την εργαστηριακη αναλυση για γοννοροια, θα παρη την απαντηση του.
Αδιαπραγματευτο.