Νέα

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 815
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν μου κάνει εντύπωση το να βλέπω ανθρώπους να σκέφτονται με το κάτω κεφάλι - τουλάχιστον όχι πια.
κάποτε με εξέπλησσε.

Αλλά όταν τους το λες, η απάντηση είναι μονίμως η ίδια και απαράλλαχτη:
φιλαράκι, αυτά τα πράγματα θέλουνε ρίσκο και μαγκιά. Άμα φοβάσαι, κάτσε σπίτι σου και μην πας πουθενά.

Συμπέρασμα: για τους συγκεκριμένους, το να ρισκάρουνε τη ζωή τους είναι μαγκιά. Οκ, εγώ ανήκω στην κατηγορία χέστη λοιπόν.
καλυτερα σε αυτη τη κατηγορια οι αλλοι ειναι τσαμπα μαγκες!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
την αλλη φορά που θα πάει θα έχει μαζί του τα απαραίτητα..... :dancing:
α, μέχρι και τραπεζομάντηλο έχω ακούσει.... κατάλαβε τη μαλακία του επειδή έγινε ο φιρφιρής μέσα στα αίματα - μόνο από αυτό!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συμπέρασμα: για τους συγκεκριμένους, το να ρισκάρουνε τη ζωή τους είναι μαγκιά.

Μπά.....απλά νομίζουν ότι το κακό θα τύχει στους άλλους και ποτέ σ' αυτούς....είναι σαν αυτούς που οδηγούνε μεθυσμένοι και πιστευουν ότι μόνο οι "αλλοι" σκοτώνονται.....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οχι καθολου, θα ηταν κακοηθες να ελεγα κατι τετοιο.
Θα πρεπει ομως να μπουνε ορια ωστε να αποφευγονται λασπη και σπιλωμα.

ορια στους αλλους. σε σενα κανενα, εχεις το δικαιωμα να λασπωνεις οποιον γουσταρεις. βρε καλωστον πονηρο  :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
δεν μου κάνει εντύπωση το να βλέπω ανθρώπους να σκέφτονται με το κάτω κεφάλι - τουλάχιστον όχι πια.
κάποτε με εξέπλησσε.

φιλαράκι, αυτά τα πράγματα θέλουνε ρίσκο και μαγκιά. Άμα φοβάσαι, κάτσε σπίτι σου και μην πας πουθενά.

Συμπέρασμα: για τους συγκεκριμένους, το να ρισκάρουνε τη ζωή τους είναι μαγκιά. Οκ, εγώ ανήκω στην κατηγορία χέστη λοιπόν.
Λάθος το λες,το σωστό είναι
οποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται  :grin:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
κάποτε με εξέπλησσε.

Ναι,ναι ολοι οι γαμιάδες και ολοι οι γρηγοροι στην Ελλάδα εχουν πέσει.Να σας πω κατι,να πανε να γαμηθούνε στα αρχιδια μας.Το θέμα ειναι οτι μαζί με τα ξερά καιγονται και τα χλωρά.Και αμα αρπάξουνε κανα "παρασημο" βγαίνουνε και κλαψουρίζουνε σαν τις μωρές παρθένες,ρε ούστ ροδέλες,έ ροδέλες. >:(

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οχι καθολου, θα ηταν κακοηθες να ελεγα κατι τετοιο.
Θα πρεπει ομως να μπουνε ορια ωστε να αποφευγονται λασπη και σπιλωμα.

Δηλαδη επειδη κατα τη γνωμη σου, καποιος εγραψε κατι λαθος πρεπει να του το απαγορευσουμε να το γραψει επειδη το θελεις εσυ? Αν το παμε ετσι καθενας που δε κανει κεφι κατι που γραφει ο αλλος να το απαγορευουμε και να μη γραφει κανεις.
Τα πραγματα ειναι απλα, γραφει οποιος θελει οτι θελει. Αν καποιος διαφωνει, ειναι επισης ελευθερος να το γραψει με οτι επιχειρηματα θελει . Και ειναι στο χερι οσων διαβαζουν να κρινουν τι γραφει ποιος . Απλα πραγματα.
Τα ορια εχουν μπει ηδη και ειναι οι απλοι κανονες ασφαλειας και ευγενειας. Δε θα βαλουμε απο εκει και περα ως ορια τα γουστα του καθενος.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
κάποτε με εξέπλησσε.

το ιδιο λεω και εγω οταν με ρωταγανε...
για το ραφτινγκ...
την αναριχηση...
και ολα τα αλλα extreme sports που εχω ασχοληθει...
μονο που εκει επαιζα κωρονα γραματα ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ζωη...
οχι και της κοπελας μου και της καθε κοπελας που θα ερχοταν μαζι μου.
θεωρω αρκετα παρατολμο και ρισκο το να πηγενεις με εκδιδομενες απο μονο του(εδω που τα λεμε και με μη εκδιδομενες στις μερες μας)
το να πηγενεις ακαποτα ομως, ειναι ανεγκεφαλοτητα
το να παιζεις την ζωη σου, κωρονα γραμματα ειναι δικαιωμα σου.
αλλα ετσι, παιζεις κωρονα γραμματα και την ζωη της καθε μιας, που ερχετε με σενα.
ειτε ειναι της δουλειας, ειτε οχι, αυτο πιστευω εγω...
βλεπω ομως, οτι ακομα και σε ενα θεμα το οποιο μπορει να ειναι σοβαρο, μπαντα υπαρχει και ο μαλακας
που θα κοιταξει να το γαμησει...
(δεν μιλαω για σενα μοικανε αλλα για τα οσα εχω διαβασει εδω μεσα)
εχω γνωστο εδω στην περιοχη, που ανεβαινει καθε τρεις και λιγο αθηνα.
καποια στιγμη μου ειπε, οτι βρισκει γυνεκες, που κανουν ακαποτα στα μπουρδελα και παει
και μαλιστα αρκετες.
τον εχω κανει περα, καλα, καλα δεν λεμε καλημερα απο τοτε, γιατι τσακωθηκαμε αγρια
δεν ξερω να πω που και πιες, γιατι ειναι λογια δικα του
και απο την στιγμη που δεν ξερω, δεν μπορω να εκθεσω απλα βασιζομενος στα λογια του.
αλλα η ανεγκεφαλοτητα ορισμενων, ξεπερναει τα ορια της μαλακιας.
το να βγαινουμε και να λεμε οτι, μαλακια μας κατεβαινει, στο θρεντ μεσα,
ειδικα, απο την στιγμη που εχει αρκετα σοβαρο θεμα
και παιζει με την υγεια, του καθε ενως, που θα ασχοληθει με το "αθλημα" αυτο,
δεν νομιζω να μας τιμαει
δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να κρατησουμε σοβαρη σταση, σε κατι που αφορα την ζωη μας?
και οκ θα μου πειτε "εσενα τι σε καιει?"
"δεν εισαι απο αθηνα, ουτε φαν του πληρωμενου ερωτα"
αλλα οπως και να εχει ειναι θεμα που αφορα τους παντες.
εχω ακουσει ποσες φορες οτι "στο ταδε μπουρδελο η κοπελα ταδε πρωτεινε ακαποτο"
γιατι λοιπον,
αντι να ασχοληθουμε με αυτο,
ασχολιουμαστε με το τι ειπε ο αλλος?
τοσος μικροπρεπισμος και τοσο ξεπεσμος πλεον?
ελεος...
και θελουμε να λεγομαστε και αντρες πολλοι...

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1

εχω γνωστο εδω στην περιοχη, που ανεβαινει καθε τρεις και λιγο αθηνα.
καποια στιγμη μου ειπε, οτι βρισκει γυνεκες, που κανουν ακαποτα στα μπουρδελα και παει
και μαλιστα αρκετες.

Για αλλη μια φορα απλα επιβεβαιωνεις τον κανονα.
Μπλα-μπλα-μπλα... Ολοι εχουμε διαβασει η ακουσει απο καποιον που λεει οτι ειτε ο ιδιος ειτε καποιος αλλος γνωστος του βρισκει και γαμαει ακαποτα στα μπουρδελα η ισως και αλλου στον αγοραιο ερωτα, αλλα επι της ουσιας δεν μας λεει τιποτα, μηδεν. Καπου στην Αθηνα σε καποια μπουρδελα, καποιες γυναικες....Ιστοριες ανθρωπων που το πιθανοτερο για δικους τους λογους θελουν να τραβανε την προσοχη παριστανοντας τους θαρραλεους.
Κι'αμεσως οι κορωνες απο τους σωφρονες και εγκρατεις για τους ανεγκεφαλους καμικαζι που σπερνουν τον θανατο.
Ο αλλος παλι μας λεει για την ιστορια που ακουσε να διηγουνται σε καποιο νοσηλευτικο ιδρυμα για τον ντελιβερα και την λυσσασμενη που τον υποδεχθηκε και το αλουμινιχαρτο.
Υποτιθεται πως εδω μιλαμε για τις περιπτωσεις που αφορουν τις επι χρημασι εκδιδομενες γυναικες.

Εγγρ.
15 Ιουν 2012
Κριτικές
14
Like
165
Πόντοι
290
Διαβάζω αυτές τις ημέρες αυτά που γράφτηκαν για την Αναστασία, συναρτήσει της κριτικής που μίλαγε περί τσιγαρίλας κτλ. Προσωπικά με την κοπέλα έχω πάει 2-3 φορές και τη θεωρώ ως το ένα από τα δύο στανταράκια μου που τσεκάρω κάθε φορά αν είναι διαθέσιμη. Επειδή λοιπόν αυτό που γράφτηκε είναι θέμα υγείας και αρκετά σοβαρό, που με αφορά όπως και όλους μας, και φυσικά για το αν θα επιδιώξω ξανά συνάντηση με την κοπέλα, ήθελα να ακούσω και την άποψή της.

Είχε αναφερθεί χτες-προχτές ότι την Τρίτη θα ήξερε η Αναστασία αν όλα είναι κομπλέ. Δοκιμαστικά λοιπόν την κάλεσα χτες για να δω αν θα κανονίσει και μου είπε όχι, και να την καλέσω αύριο. Την κάλεσα σήμερα το πρωί και μου είπε να της στείλω μήνυμα να μου πει τι ώρα μπορεί το απόγευμα. Μετά τις 6 λοιπόν με κάλεσε η ίδια και μου είπε να συναντηθούμε και ότι οι εξετάσεις της βγήκαν καθαρές. Δε μου είπε να πάω να την πάρω αλλά συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο απ' ευθείας.

Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο μου εξήγησε τι ήταν αυτό για τις εξετάσεις και ό,τι είχε προηγηθεί εδώ, άρα ή τα διαβάζει ή της τα λένε, και μου έδειξε τις εξετάσεις που ήταν καθαρές στα πάντα, με ημερομηνία έκδοσης έγκυρη και το ονοματεπώνυμό της κανονικά, χωρίς να τα κρύβει και μαλακίες τέτοιες. Επίσης με ενημέρωσε ότι αυτές τις ημέρες δεν είχε κάνει κανένα ραντεβού μέχρι να βγουν οι εξετάσεις. Από πλευράς υπηρεσιών μου είπε ότι πλέον σταματάει το ελεύθερο στοματικό και το 69, ώστε να είναι απολύτως σίγουρη από εδώ και στο εξής, και να μην της ξανατύχουν τα ίδια.

Γράφω λοιπόν αυτό το ποστ για να ενημερώσω για την κοπέλα, μιας και ήμουν ο πρώτος πελατης της μετά από αυτές τις βλακείες τελικά που υπόθηκαν για αυτήν, να ενημερώσω για την αλλαγή των υπηρεσιών της που πιθανώς θα ξυνίσει και άλλους όπως κι εμένα, και φυσικά επειδή εκνευρίστηκα που ένας πανίβλακας με fake κριτική, προκάλεσε όλα αυτά στην κοπέλα αλλά και σε εμάς που όπως φαίνεται δε θα λαμβάνουμε πλέον τις ίδιες υπηρεσίες.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Δεν μας είπες όμως τι εξετάσεις είδες?

καρδιογράφημα,υπερηχογράφημα καρωτίδων ,ακτινογραφία θώρακος,οστική μάζα ε τι είδες πε μας!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Διαβάζω αυτές τις ημέρες αυτά που γράφτηκαν για την Αναστασία, συναρτήσει της κριτικής που μίλαγε περί τσιγαρίλας κτλ. Προσωπικά με την κοπέλα έχω πάει 2-3 φορές και τη θεωρώ ως το ένα από τα δύο στανταράκια μου που τσεκάρω κάθε φορά αν είναι διαθέσιμη. Επειδή λοιπόν αυτό που γράφτηκε είναι θέμα υγείας και αρκετά σοβαρό, που με αφορά όπως και όλους μας, και φυσικά για το αν θα επιδιώξω ξανά συνάντηση με την κοπέλα, ήθελα να ακούσω και την άποψή της.

Είχε αναφερθεί χτες-προχτές ότι την Τρίτη θα ήξερε η Αναστασία αν όλα είναι κομπλέ. Δοκιμαστικά λοιπόν την κάλεσα χτες για να δω αν θα κανονίσει και μου είπε όχι, και να την καλέσω αύριο. Την κάλεσα σήμερα το πρωί και μου είπε να της στείλω μήνυμα να μου πει τι ώρα μπορεί το απόγευμα. Μετά τις 6 λοιπόν με κάλεσε η ίδια και μου είπε να συναντηθούμε και ότι οι εξετάσεις της βγήκαν καθαρές. Δε μου είπε να πάω να την πάρω αλλά συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο απ' ευθείας.

Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο μου εξήγησε τι ήταν αυτό για τις εξετάσεις και ό,τι είχε προηγηθεί εδώ, άρα ή τα διαβάζει ή της τα λένε, και μου έδειξε τις εξετάσεις που ήταν καθαρές στα πάντα, με ημερομηνία έκδοσης έγκυρη και το ονοματεπώνυμό της κανονικά, χωρίς να τα κρύβει και μαλακίες τέτοιες. Επίσης με ενημέρωσε ότι αυτές τις ημέρες δεν είχε κάνει κανένα ραντεβού μέχρι να βγουν οι εξετάσεις. Από πλευράς υπηρεσιών μου είπε ότι πλέον σταματάει το ελεύθερο στοματικό και το 69, ώστε να είναι απολύτως σίγουρη από εδώ και στο εξής, και να μην της ξανατύχουν τα ίδια.

Γράφω λοιπόν αυτό το ποστ για να ενημερώσω για την κοπέλα, μιας και ήμουν ο πρώτος πελατης της μετά από αυτές τις βλακείες τελικά που υπόθηκαν για αυτήν, να ενημερώσω για την αλλαγή των υπηρεσιών της που πιθανώς θα ξυνίσει και άλλους όπως κι εμένα, και φυσικά επειδή εκνευρίστηκα που ένας πανίβλακας με fake κριτική, προκάλεσε όλα αυτά στην κοπέλα αλλά και σε εμάς που όπως φαίνεται δε θα λαμβάνουμε πλέον τις ίδιες υπηρεσίες.

Αυτή είναι σοβαρή και υπεύθυνη ενημέρωση,ουσιαστική,χωρίς "σάλτσες" και χωρίς προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις.Γεγονότα και στοιχεία.....

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456
Δεν μας είπες όμως τι εξετάσεις είδες?

καρδιογράφημα,υπερηχογράφημα καρωτίδων ,ακτινογραφία θώρακος,οστική μάζα ε τι είδες πε μας!

Αφου ειπε το παιδι οτι οι εξετασεις ηταν καθαρες στα παντα...

Το τεστ κοπωσεως μονο δεν εκανε :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Επιτελους κατι καλο βγηκε απο ολη την ιστορια, και θα σου ελεγα να μην κρινεις αν δεν εχεις κολλησει παρασημο!

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Ξερει κανεις το νεο nick του τρομολαγνου;
Οποια κοπελα δηλαδη τον αγνοιει, θα εισπραξη δυσφιμηση. Αδιαπραγματευτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom