Νέα

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 815
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πόσο χρόνο ακόμα θα φάμε, μέχρι να γίνει κατανοητό ότι στις γυναίκες τα διάφορα σκουλαμέντα έχουν εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από ότι στους άντρες?

μια γυναίκα θα "φέρει" τα βακτήρια και θα υπόκειται τις βλάβες τους επί μακρόν (μεταδίδοντας τα ταυτόχρονα) χωρίς να έχει συμπτώματα!

Για αυτό το λόγο χρειάζονται και οι περιοδικές εξετάσεις στις γυναίκες και κυρίως στις "επαγγελματίες" για να ελαχιστοποιείται η μετάδοση!

Πόσες από αυτές, γνωρίζοντας αυτό, κάνουν "αναίτιες"εξετάσεις? Ας πούμε κάθε μήνα.

Πόσοι από εμάς τους "χρήστες"το θέτουμε ως όρο?

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Γνωριζουε όλοι  ότι από τους 100 χρηστες, μονο ενα 20% περιπου ειναι ενεργοι στο σπορ. Οι υπολοοιποι, ή εχουν συμφερον να αποπροσανατολισουν (ένα 5%) ή εινα απλά αυνανιες/μαλακες/αργοσχολοι, κλπ. Οι εμπειροι χρηστες τους καταλαβαινουν αμεσως.

Πολύ σωστά :thumbsup:

Ειναι επισης σαφες οτι ο πελατης/τετραποδο που ζητα την ακαποτη διεισδυση εχει τεραστια ευθυνη -  ισως και μεγαλυτερη απο την ιεροδουλο.

Σωστή η κατανομή των ευθυνών που κάνεις, απλά να πώ ότι ακάποτες διεισδύσεις δεν υπάρχουν πουθενά, αν εξαιρέσεις πρεζόνια και μαυρες στην ομόνια. Κατα τα άλλα αν υπήρξε κάπου κάποια εξαίρεση απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
:thumbsup:

Σωστή η κατανομή των ευθυνών που κάνεις, απλά να πώ ότι ακάποτες διεισδύσεις δεν υπάρχουν πουθενά, αν εξαιρέσεις πρεζόνια και μαυρες στην ομόνια. Κατα τα άλλα αν υπήρξε κάπου κάποια εξαίρεση απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Εγώ και κάποιοι της συνομοταξίας μου, που κατά την πρώτη προσέγγιση με τις κοπέλες χρησιμοποιούμε το τεστ του ακάποτου (όχι μόνο στοματικού) σε βεβαιώνουμε ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου έτσι!

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Εγώ και κάποιοι της συνομοταξίας μου, που κατά την πρώτη προσέγγιση με τις κοπέλες χρησιμοποιούμε το τεστ του ακάποτου (όχι μόνο στοματικού) σε βεβαιώνουμε ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου έτσι!

+1000 το 60% απο τις ερωτηθεντες δινει τιμη για ακαποτο γαμιση , τα πρεζονια και πολλες freelancer του κεντρου απλα δινουν την ιδια τιμη
Μια ερωτηση θα σας πεισει

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

+1000 το 60% απο τις ερωτηθεντες δινει τιμη για ακαποτο γαμιση , τα πρεζονια και πολλες freelancer του κεντρου απλα δινουν την ιδια τιμη
Μια ερωτηση θα σας πεισει

Παιδιά πάω πάσο, η δική μου εμπειρία λέει άλλα, αλλά σίγουρα δεν είναι πολύ μεγάλη. Αναφέρεστε σε μπουρδέλα, studio, πιάτσες ή γενικά;

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

:thumbsup:

90% παιρνουν ακαποτη πιπα, 25% ζητανε ακαποτο γαμησι! :grin:

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
μα απο εσας εξαρταται εαν θα σας κανουν  ακαποτο στοματικο αλλωστε καμια δε πρεπει να το κανει!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.258
Πόντοι
46.232
ππππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

apolis

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
2
Πόντοι
1
μα απο εσας εξαρταται εαν θα σας κανουν  ακαποτο στοματικο αλλωστε καμια δε πρεπει να το κανει!

έλα ντε που αρέσει σε όλους όμως.... :) πάντως το θέμα που άνοιξε εδώ έχει προβληματίσει κάμποσους και καλώς άνοιξε... Βέβαια όταν ο κάθε ένας μπορεί - ανώνυμα - να καταγγείλει τον οποιονδήποτε το θέμα μπλέκει... τα καλά και τα κακά του - κάθε - φόρουμ....  

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
έλα ντε που αρέσει σε όλους όμως.... :) πάντως το θέμα που άνοιξε εδώ έχει προβληματίσει κάμποσους και καλώς άνοιξε... Βέβαια όταν ο κάθε ένας μπορεί - ανώνυμα - να καταγγείλει τον οποιονδήποτε το θέμα μπλέκει... τα καλά και τα κακά του - κάθε - φόρουμ....  
το θεμα αυτο ανοιχτηκε για να γραφονται τα κακως κειμενα οχι ομως να θαβουμε ατομα διχως αποδειξεις.

apolis

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
2
Πόντοι
1
το θεμα αυτο ανοιχτηκε για να γραφονται τα κακως κειμενα οχι ομως να θαβουμε ατομα διχως αποδειξεις.

Αποδείξεις ούτως ή άλλως δεν θα υπάρξουν.. Οι μισοί πιστεύουν τον " ποδολάγνο " και οι μισοί όχι... Τελικά το θετικό όμως είναι ότι ανοίχτηκε ένα θέμα που απασχολεί πολλούς γιατί - κακώς μάλλον - σε όλους μας αρέσουν τα ακάποτα και πρέπει να προβληματιστούμε αν αξίζει τον κόπο...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.258
Πόντοι
46.232
σωστά τα λές , αλλά δύστυχος στο σαιτ συνέχειά εκτοξεύονται  κατηγορίες και λάσπες(γενικά ομιλώ) με σκοπό σπίλωσης ατόμων και καταστάσεων
με την ασπίδα που προσφέρει(εν μέρη) η ανωνυμία του νικ νειμ    

apolis

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
2
Πόντοι
1
σωστά τα λές , αλλά δύστυχος στο σαιτ συνέχειά εκτοξεύονται  κατηγορίες και λάσπες(γενικά ομιλώ) με σκοπό σπίλωσης ατόμων και καταστάσεων

:birdman: σωστός...

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Και εχοντας και τις ευλογιες των διαχειριστων μπορω να συμπληρωσω, μετα την δεδομενη αρνηση τους να περιορισουν τον οχετο λασπης.
Ισως εχουν τους λογους τους βεβαια.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
:pipa3: :pipa3:
η εξεταση για aids πρεπει να γινει σιγουρα με απο 3 κ 1/2 μηνες για να ναι σωστη

Στο "Ανδρεας Συγγρος" παντως μπορεις να πας στην εβδομαδα και σε καμια 20 ωρες εχεις το αποτελεσμα

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:pipa3: :pipa3:

Στο "Ανδρεας Συγγρος" παντως μπορεις να πας στην εβδομαδα και σε καμια 20 ωρες εχεις το αποτελεσμα
ρωτα και μικροβιολογο για να βγει σωστο το αποτελεσμα πρεπει να εχουν περασει 3 4 μηνες μετα την υποπτη επαφη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και εχοντας και τις ευλογιες των διαχειριστων μπορω να συμπληρωσω, μετα την δεδομενη αρνηση τους να περιορισουν τον οχετο λασπης.
Ισως εχουν τους λογους τους βεβαια.

Αντε παλι με τους διαχειριστες. Σε εμποδισε κανεις να γραψεις τη γνωμη σου παληκαρι μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom