Bamboletta
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο καθενας μπορει να ξερει και να λεει διαφορα ο σκοπος ειναι πως αποδεικνυονται αυτα!
τυπε καθισα και διαβασα το περιστατικο.εκ των υστερων εκανες τελικα μαλακια που το ειπες γιατι ειδες τι εγινε.δεν ξερω αν ειναι αληθεια η οχι αλλα εγω θα πω αν ισχυει αντι καποιοι εδω να ειρωνευονται καλο θα ηταν να παρουν λιγο σοβαρα τετοια περιστατικα.ξερω αναλογο περιστατικο με κοπελα που γαμιεται ακαποτα καιμαλιστα ειναι πολυ δημοφιλης στο σαιτ αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να πω τιποτα αφου θα εχω ακριβως την ιδια καταληξη με εσενα.αυτο που θα πω οτι ο καθενας ειναι υπευθυνος του ευατου του και της υγειας του.
γιατι δε το γραφει δημοσια ποια το κανει ακαποτα;να μαθουμε κιολας; τι κλωνος ειναι;Είσαι τελείως φάουλ και απαράδεκτος.....γράφτηκες στο site σήμερα το απόγευμα και αμέσως αφήνεις αιχμές για κοπέλλα,που μάλιστα είναι και γνωστή στο site,και πηδιέται ακάποτα? οχι απλά παίρνει πίπες ακάποτες,αλλά πηδιέται κιόλας? αλλά ,κατά τα άλλα,δεν υπάρχει περίπτωση να πεις τίποτα..... γιατί όλα αυτά? για να σε αρχίσουν στα πμ και να την "θάψεις" χωρίς να εκτεθείς δημόσια?
Η μας περνάς όλους για μαλάκες,η δεν σου "έκατσε" η προηγούμενη προσπάθεια να τη θάψεις και βρήκες τώρα νεο τρόπο....ντροπή ρε φίλε,ντροπή.
γιατι δε το γραφει δημοσια ποια το κανει ακαποτα;να μαθουμε κιολας; τι κλωνος ειναι;
συζηταμε για το αν ασθενησει πουτανιαρης και αν θα εχει 400 ευρω να πληρωσει κουρα. που εκ των πραγματων ειναι συστηματικος πουτανιαρης και τα 400 ευρω ταχει πληρωσει πολλακις σε συνεδρειες.
στο ξαναλεω τελευταια πολλες μαλακιες λες. τις προαλλες λες οτι σε καμια βδομαδα θα γαμησεις παλι ενω εχεις γραψει για εκρεμμεις εξετασεις για σιφιλες και δε συμμαζευεται μεχρι δεκεκβρη. καταντας μαλακας.
αμεσως εβγαλες συμπερασματα.ακριβως για το λογο που εσυ κανεις αυτο ακριβως.δηλαδη επειδη γραφτηκα σημερα αρα αυτοματα δεν ειμαι αξιπιστος.ειναι και αυτο μια αποψη.τελος παντων αν εσυ βρεις εστω και εναν που να πω σε πμ ελα να μου το πεις.ειπα οτι δεν θα πω και δεν θα το κανω ακριβως επειδη ειτε θα ειμαι προμοτορας η οπωσδηποτε κατι εχει συμβει.τελος για να θαψω σημαινει οτι λεω ονομα ..εγω αντιθετα ουτε ειπα ουτε θα πω ;)Είσαι τελείως φάουλ και απαράδεκτος.....γράφτηκες στο site σήμερα το απόγευμα και αμέσως αφήνεις αιχμές για κοπέλλα,που μάλιστα είναι και γνωστή στο site,και πηδιέται ακάποτα? οχι απλά παίρνει πίπες ακάποτες,αλλά πηδιέται κιόλας? αλλά ,κατά τα άλλα,δεν υπάρχει περίπτωση να πεις τίποτα..... γιατί όλα αυτά? για να σε αρχίσουν στα πμ και να την "θάψεις" χωρίς να εκτεθείς δημόσια?
Η μας περνάς όλους για μαλάκες,η δεν σου "έκατσε" η προηγούμενη προσπάθεια να τη θάψεις και βρήκες τώρα νεο τρόπο....ντροπή ρε φίλε,ντροπή.
εφοσον εισαι νεος πως ξερεις παλαια μελη;αμεσως εβγαλες συμπερασματα.ακριβως για το λογο που εσυ κανεις αυτο ακριβως.δηλαδη επειδη γραφτηκα σημερα αρα αυτοματα δεν ειμαι αξιπιστος.ειναι και αυτο μια αποψη.τελος παντων αν εσυ βρεις εστω και εναν που να πω σε πμ ελα να μου το πεις.ειπα οτι δεν θα πω και δεν θα το κανω ακριβως επειδη ειτε θα ειμαι προμοτορας η οπωσδηποτε κατι εχει συμβει.τελος για να θαψω σημαινει οτι λεω ονομα ..εγω αντιθετα ουτε ειπα ουτε θα πω ;)
Ρε Έκτορα γιατί με λες μαλάκα; Θα σε ειδοποιήσω που ακριβώς θα γαμήσω να μην πας!
πω οτι λες μαλακιες θα πω ψεμματα.και επειδη δεν ειμαι και νεος εσυ ειδικα για προμοταρισμα δεν πρεπει να μιλας ;)εσυ τι λές? δεν είναι κλώνος? και αν δεις και το μειλ που έχει βάλει,θέλει να συκοφαντήσει 2 μέλη του site ταυτόχρονα.....εγω θα ξαναπώ...ντροπή!!!
νεος δεν σημαινει οτι δεν παρακολουθω το σαιτ η δεν εχω μπει παλαιοτερα με αλλο νικ ;)εφοσον εισαι νεος πως ξερεις παλαια μελη;
αρα εισαι κλωναρα!πω οτι λες μαλακιες θα πω ψεμματα.και επειδη δεν ειμαι και νεος εσυ ειδικα για προμοταρισμα δεν πρεπει να μιλας ;)
αμεσως εβγαλες συμπερασματα.ακριβως για το λογο που εσυ κανεις αυτο ακριβως.δηλαδη επειδη γραφτηκα σημερα αρα αυτοματα δεν ειμαι αξιπιστος.ειναι και αυτο μια αποψη.τελος παντων αν εσυ βρεις εστω και εναν που να πω σε πμ ελα να μου το πεις.ειπα οτι δεν θα πω και δεν θα το κανω ακριβως επειδη ειτε θα ειμαι προμοτορας η οπωσδηποτε κατι εχει συμβει.τελος για να θαψω σημαινει οτι λεω ονομα ..εγω αντιθετα ουτε ειπα ουτε θα πω ;)
αμεσως εβγαλες συμπερασματα.ακριβως για το λογο που εσυ κανεις αυτο ακριβως.δηλαδη επειδη γραφτηκα σημερα αρα αυτοματα δεν ειμαι αξιπιστος.ειναι και αυτο μια αποψη.τελος παντων αν εσυ βρεις εστω και εναν που να πω σε πμ ελα να μου το πεις.ειπα οτι δεν θα πω και δεν θα το κανω ακριβως επειδη ειτε θα ειμαι προμοτορας η οπωσδηποτε κατι εχει συμβει.τελος για να θαψω σημαινει οτι λεω ονομα ..εγω αντιθετα ουτε ειπα ουτε θα πω ;)
οποιος θελει να τη πει κλωναρα γινεται!κλωνιαστηκες για να πεις την εξης μηδεν μαλακια σου και συ.
δεν καλυπτει το ικα τετοιες περιπτωσεις τυπε?τελευταια πολλες βλακειες λες. αν τυχαινε σε καποιον που δεν εχει 400 ευρω για την υγεια του αλλα εχει 400 ευρω για 2 τουλαχιστον συνεδριες μιας και μιλαμε για πουτανιαρηδες.
οτι πεις εξυπνακιακλωνιαστηκες για να πεις την εξης μηδεν μαλακια σου και συ.
πω οτι λες μαλακιες θα πω ψεμματα.και επειδη δεν ειμαι και νεος εσυ ειδικα για προμοταρισμα δεν πρεπει να μιλας ;)
ακριβως επειδη το διαβασα και ο ποδο λεει οτι σκεφτοταν να το πει αλλα φοβοταν τις συνεπειες τελικα δικαιωθηκε.ολοι αυτοι που κανουν τους ξερολες και τους ειρωνες ας προσεχουν..αλλωστε ειναι ευκολο οπως λενε προφυλαξη. ;)αναβεις φωτιες ομως, αμα ειναι ετσι, πες το κατευθειαν, ποια ειναι, ονομα κτλ, δε διαβασες το τιτλο του θεματος και ποιος ειναι ο σκοπος του μου φαινεται.
κεφακια βλεπω. σου περασε γρηγορα η κλαουρα της καταθλιψης.
εγω δεν ειπα ουτε ονομα ουτε τιποτα.απλα ανεφερα οτι υπαρχει και αλλη..προσοχη λοιπον εσεις που τα ξερετε ολα...δεν χρειάζεται να πω τίποτε άλλο.....είναι τόσο χονδροειδές αυτό που έκανες,που βγάζει μάτια.....και πάλι θα σου πω....ντροπή!