Νέα

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 815
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ο καθενας μπορει να ξερει και να λεει διαφορα ο σκοπος ειναι πως αποδεικνυονται αυτα!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
τυπε καθισα και διαβασα το περιστατικο.εκ των υστερων εκανες τελικα μαλακια που το ειπες γιατι ειδες τι εγινε.δεν ξερω αν ειναι αληθεια η οχι αλλα εγω θα πω αν ισχυει αντι καποιοι εδω να ειρωνευονται καλο θα ηταν να παρουν λιγο σοβαρα τετοια περιστατικα.ξερω αναλογο περιστατικο με κοπελα που γαμιεται ακαποτα καιμαλιστα ειναι πολυ δημοφιλης στο σαιτ αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να πω τιποτα αφου θα εχω ακριβως την ιδια καταληξη με εσενα.αυτο που θα πω οτι ο καθενας ειναι υπευθυνος του ευατου του και της υγειας του.

Είσαι τελείως φάουλ και απαράδεκτος.....γράφτηκες στο site σήμερα το απόγευμα και αμέσως αφήνεις αιχμές για κοπέλλα,που μάλιστα είναι και γνωστή στο site,και πηδιέται ακάποτα? οχι απλά παίρνει πίπες ακάποτες,αλλά πηδιέται κιόλας? αλλά ,κατά τα άλλα,δεν υπάρχει περίπτωση να πεις τίποτα..... :2funny: γιατί όλα αυτά? για να σε αρχίσουν στα πμ και να την "θάψεις" χωρίς να εκτεθείς δημόσια?
Η μας περνάς όλους για μαλάκες,η δεν σου "έκατσε" η προηγούμενη προσπάθεια να τη θάψεις και βρήκες τώρα νεο τρόπο....ντροπή ρε φίλε,ντροπή.

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι τελείως φάουλ και απαράδεκτος.....γράφτηκες στο site σήμερα το απόγευμα και αμέσως αφήνεις αιχμές για κοπέλλα,που μάλιστα είναι και γνωστή στο site,και πηδιέται ακάποτα? οχι απλά παίρνει πίπες ακάποτες,αλλά πηδιέται κιόλας? αλλά ,κατά τα άλλα,δεν υπάρχει περίπτωση να πεις τίποτα..... :2funny: γιατί όλα αυτά? για να σε αρχίσουν στα πμ και να την "θάψεις" χωρίς να εκτεθείς δημόσια?
Η μας περνάς όλους για μαλάκες,η δεν σου "έκατσε" η προηγούμενη προσπάθεια να τη θάψεις και βρήκες τώρα νεο τρόπο....ντροπή ρε φίλε,ντροπή.
γιατι δε το γραφει δημοσια ποια το κανει ακαποτα;να μαθουμε κιολας; τι κλωνος ειναι; :huh: :huh:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
γιατι δε το γραφει δημοσια ποια το κανει ακαποτα;να μαθουμε κιολας; τι κλωνος ειναι; :huh: :huh:

εσυ τι λές? δεν είναι κλώνος? και αν δεις και το μειλ που έχει βάλει,θέλει να συκοφαντήσει 2 μέλη του site ταυτόχρονα.....εγω θα ξαναπώ...ντροπή!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
συζηταμε για το αν ασθενησει πουτανιαρης και αν θα εχει 400 ευρω να πληρωσει κουρα. που εκ των πραγματων ειναι συστηματικος πουτανιαρης και τα 400 ευρω ταχει πληρωσει πολλακις σε συνεδρειες.
στο ξαναλεω τελευταια πολλες μαλακιες λες. τις προαλλες λες οτι σε καμια βδομαδα θα γαμησεις παλι ενω εχεις γραψει για εκρεμμεις εξετασεις για σιφιλες και δε συμμαζευεται μεχρι δεκεκβρη. καταντας μαλακας.

Ρε Έκτορα γιατί με λες μαλάκα; Θα σε ειδοποιήσω που ακριβώς θα γαμήσω να μην πας!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αμεσως εβγαλες συμπερασματα.ακριβως για το λογο που εσυ κανεις αυτο ακριβως.δηλαδη επειδη γραφτηκα σημερα αρα αυτοματα δεν ειμαι αξιπιστος.ειναι και αυτο μια αποψη.τελος παντων αν εσυ βρεις εστω και εναν που να πω σε πμ ελα να μου το πεις.ειπα οτι δεν θα πω και δεν θα το κανω ακριβως επειδη ειτε θα ειμαι προμοτορας η οπωσδηποτε κατι εχει συμβει.τελος για να θαψω σημαινει οτι λεω ονομα ..εγω αντιθετα ουτε ειπα ουτε θα πω  ;)

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αμεσως εβγαλες συμπερασματα.ακριβως για το λογο που εσυ κανεις αυτο ακριβως.δηλαδη επειδη γραφτηκα σημερα αρα αυτοματα δεν ειμαι αξιπιστος.ειναι και αυτο μια αποψη.τελος παντων αν εσυ βρεις εστω και εναν που να πω σε πμ ελα να μου το πεις.ειπα οτι δεν θα πω και δεν θα το κανω ακριβως επειδη ειτε θα ειμαι προμοτορας η οπωσδηποτε κατι εχει συμβει.τελος για να θαψω σημαινει οτι λεω ονομα ..εγω αντιθετα ουτε ειπα ουτε θα πω  ;)
εφοσον εισαι νεος πως ξερεις παλαια μελη; :2funny: :2funny: :huh: :huh:

Επισκέπτης
εσυ τι λές? δεν είναι κλώνος? και αν δεις και το μειλ που έχει βάλει,θέλει να συκοφαντήσει 2 μέλη του site ταυτόχρονα.....εγω θα ξαναπώ...ντροπή!!!
πω οτι λες μαλακιες θα πω ψεμματα.και επειδη δεν ειμαι και νεος εσυ ειδικα για προμοταρισμα δεν πρεπει να μιλας  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

κλωνιαστηκες για να πεις την εξης μηδεν μαλακια σου και συ.  :jerking:

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1

αναβεις φωτιες ομως, αμα ειναι ετσι, πες το κατευθειαν, ποια ειναι, ονομα κτλ, δε διαβασες το τιτλο του θεματος και ποιος ειναι ο σκοπος του μου φαινεται.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τελευταια πολλες βλακειες λες. αν τυχαινε σε καποιον που δεν εχει 400 ευρω για την υγεια του αλλα εχει 400 ευρω για 2 τουλαχιστον συνεδριες μιας και μιλαμε για πουτανιαρηδες.
δεν καλυπτει το ικα τετοιες περιπτωσεις τυπε? :think:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
πω οτι λες μαλακιες θα πω ψεμματα.και επειδη δεν ειμαι και νεος εσυ ειδικα για προμοταρισμα δεν πρεπει να μιλας  ;)

δεν χρειάζεται να πω τίποτε άλλο.....είναι τόσο χονδροειδές αυτό που έκανες,που βγάζει μάτια.....και πάλι θα σου πω....ντροπή!

Επισκέπτης
αναβεις φωτιες ομως, αμα ειναι ετσι, πες το κατευθειαν, ποια ειναι, ονομα κτλ, δε διαβασες το τιτλο του θεματος και ποιος ειναι ο σκοπος του μου φαινεται.
ακριβως επειδη το διαβασα και ο ποδο  λεει οτι σκεφτοταν να το πει αλλα φοβοταν τις συνεπειες τελικα δικαιωθηκε.ολοι αυτοι που κανουν τους ξερολες και τους ειρωνες ας προσεχουν..αλλωστε ειναι ευκολο οπως λενε προφυλαξη.  ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
κεφακια βλεπω. σου περασε γρηγορα η κλαουρα της καταθλιψης.

Χαρηκα ειλικρινά που είπε ο ΑΣΙΜΑΖΕΦΤΟΣ πως η κοπέλα πήγε για εξετάσεις.

Τουλάχιστον δεν το άφησαν στην τύχη.

Από την άλλη οι μέρες περνούν κι εγώ θεραπεύομαι...

Αν δεν δω και κόκκινα στίγματα στο πουλάκι μου μέχρι τέλος Νοεμβρίου που θα γίνει η εξέταση για σύφιλη, τότε θα είμαι πιο χαρούμενος ακόμα.

Μέχρι τότε... κάναν πούτσο που και που.... με δυο καπότες! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν χρειάζεται να πω τίποτε άλλο.....είναι τόσο χονδροειδές αυτό που έκανες,που βγάζει μάτια.....και πάλι θα σου πω....ντροπή!
εγω δεν ειπα ουτε ονομα ουτε τιποτα.απλα ανεφερα οτι υπαρχει και αλλη..προσοχη λοιπον εσεις που τα ξερετε ολα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom