Νέα

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 815
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
μονο που τοτε στην ναντια το ιδιο εκανα και εγω
με τον κωρονακι εαν θυμασε
οποτε πιστευω οτι και ο Azimazeftos  ειχε δικιο
σε καμια περιπτωση μην περιμενεις να πω οτι ο κωρονακης ειχε δικιο
τωρα οσο για το τινους τις εξετασεις θα δειξει
αυτο το ατομο μου εχει αποδειξει οτι εχει λογο τιμης οποτε θα τον πιστεψω εαν το κανει αληθεια

Σε είχα για πιο ξύπνιο τύπε! Και δεν είμαστε στο Νότιγχαμ! ;)
400px-Robin_Hood_Memorial.jpg

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
αμεσως εβγαλες συμπερασματα.ακριβως για το λογο που εσυ κανεις αυτο ακριβως.δηλαδη επειδη γραφτηκα σημερα αρα αυτοματα δεν ειμαι αξιπιστος.ειναι και αυτο μια αποψη.τελος παντων αν εσυ βρεις εστω και εναν που να πω σε πμ ελα να μου το πεις.ειπα οτι δεν θα πω και δεν θα το κανω ακριβως επειδη ειτε θα ειμαι προμοτορας η οπωσδηποτε κατι εχει συμβει.τελος για να θαψω σημαινει οτι λεω ονομα ..εγω αντιθετα ουτε ειπα ουτε θα πω  ;)

Πράττεις πολύ άσχημα που δεν λες το όνομα της κοπέλας. Τότε για ποιο λόγο έθεσες το ζήτημα; Ετσι λόγος να γίνεται; Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω.

Βέβαια, υπάρχει και κάποιο άλλο ενδεχόμενο, δηλ. η όλη ιστορία να είναι μόνο στη φαντασία σου. Με τη στάση σου, δυστυχώς, είμαι αναγκασμένος να δώσω μετρήσιμες πιθανότητες και στο ενδεχόμενο αυτό.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Σε είχα για πιο ξύπνιο τύπε! Και δεν είμαστε στο Νότιγχαμ! ;)

το γεγονος το ατομο εχει οτι λογο τιμης πιστεψε με δεν το εβγαλα απο την συμπεριφορα του τοτε

αφου lion λεγεται!λιονταρουλης ειναι! :2funny:
τοτε να σου πω οτι ο λιονταρουλης του σαιτ ειναι αλλος και γιαυτο μπερδευτικα :grin:

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Δεν μπορεις ποτε να αποκλεισεις την μολυνση ακομη κι'απ την Σουηδεζα η απο καποιαν αλλη cg πριν απο καιρο.
Για καποιο διαστημα μπορει να ησουν απλως φορεας ενω  η εκδηλωση των συμπτωματων της νοσου δεν αποκλειεται να σου εγινε αντιληπτη πολυ αργοτερα δηλαδη τωρα.

Η «σούπερ» βλεννόρροια απειλεί τον κόσμο
Ανθεκτικό στέλεχος του βακτηρίου που την προκαλεί εξαπλώνεται παγκοσμίως
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  07/06/2012 18:22
Στη φωτογραφία εικονίζεται το βακτήριο που προκαλεί την βλεννόρροια. Στον πλανήτη έχει αρχίσει να εξαπλώνεται ένα εξαιρετικά ανθεκτικό στέλεχος του βακτηρίου
2
emailεκτύπωση

Λονδίνο

Καμπανάκι κινδύνου χτυπά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας που σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι ένα πολύ ανθεκτικό στα αντιβιοτικά στέλεχος του βακτηρίου της βλεννόρροιας (ή αλλιώς γονόρροιας) έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες του πλανήτη. Πέρυσι έγινε γνωστό ότι ένα στέλεχος του βακτηρίου που εντοπίστηκε στην Ιαπωνία το 2008 είναι ανθεκτικό σε όλα τα αντιβιοτικά, ακόμη και στις κεφαλοσπορίνες που αποτελούν την τελευταία γραμμή άμυνας των ειδικών ενάντια στο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Το «σούπερ-βακτήριο», όπως το ονόμασαν οι ειδικοί, έχει εντοπιστεί στην Αυστραλία, στη Γαλλία, στη Νορβηγία, στη ΣΟΥΗΔΙΑ και στη Βρετανία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΟΥ .

Σούπερ και «έξυπνο» στέλεχος

«Η βλεννόρροια μετατρέπεται σε πολύ μεγάλο πρόβλημα για τη δημόσια υγεία. Το σούπερ-βακτήριο έχει αναπτύξει ανθεκτικότητα σε όλα τα είδη αντιβιοτικών. Αν η βλεννόρροια καταστεί μη αντιμετωπίσιμη οι επιπτώσεις στη δημοσια υγεία θα είναι μεγάλες» αναφέρει η Μαντζούλα Λάστι-Ναράσιμχαν, στέλεχος του ΠΟΥ. Σύμφωνα με τους ειδικούς το σούπερ-βακτήριο όχι μόνο έχει «προσαρμοστεί» στα αντιβιοτικά αλλά προκαλεί και λιγότερο επώδυνα συμπτώματα αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επιβίωσης του αφού οι ασθενείς μπορεί να καθυστερήσουν να αντιληφθούν το πρόβλημα.

Η ασθένεια

Η βλεννόρροια είναι μια από τις ευρύτερα διαδεδομένες σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες στον κόσμο και υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο προσβάλλονται από αυτήν περισσότερα από 106 εκατομμύρια άτομα. Η ασθένεια «θερίζει» στις νοτιοανατολικές περιοχές της Ασίας και στην υποσχάρια Αφρική αλλά τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς και στον ανεπτυγμένο κόσμο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν μπορεις ποτε να αποκλεισεις την μολυνση ακομη κι'απ την Σουηδεζα η απο καποιαν αλλη cg πριν απο καιρο.
Για καποιο διαστημα μπορει να ησουν απλως φορεας ενω  η εκδηλωση των συμπτωματων της νοσου δεν αποκλειεται να σου εγινε αντιληπτη πολυ αργοτερα δηλαδη τωρα.

Ανθεκτικό στέλεχος του βακτηρίου που την προκαλεί εξαπλώνεται παγκοσμίως
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  07/06/2012 18:22
Στη φωτογραφία εικονίζεται το βακτήριο που προκαλεί την βλεννόρροια. Στον πλανήτη έχει αρχίσει να εξαπλώνεται ένα εξαιρετικά ανθεκτικό στέλεχος του βακτηρίου
2
emailεκτύπωση

Λονδίνο

Καμπανάκι κινδύνου χτυπά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας που σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι ένα πολύ ανθεκτικό στα αντιβιοτικά στέλεχος του βακτηρίου της βλεννόρροιας (ή αλλιώς γονόρροιας) έχει εξαπλωθεί σε πολλές χώρες του πλανήτη. Πέρυσι έγινε γνωστό ότι ένα στέλεχος του βακτηρίου που εντοπίστηκε στην Ιαπωνία το 2008 είναι ανθεκτικό σε όλα τα αντιβιοτικά, ακόμη και στις κεφαλοσπορίνες που αποτελούν την τελευταία γραμμή άμυνας των ειδικών ενάντια στο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Το «σούπερ-βακτήριο», όπως το ονόμασαν οι ειδικοί, έχει εντοπιστεί στην Αυστραλία, στη Γαλλία, στη Νορβηγία, στη ΣΟΥΗΔΙΑ και στη Βρετανία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΟΥ .

Σούπερ και «έξυπνο» στέλεχος

«Η βλεννόρροια μετατρέπεται σε πολύ μεγάλο πρόβλημα για τη δημόσια υγεία. Το σούπερ-βακτήριο έχει αναπτύξει ανθεκτικότητα σε όλα τα είδη αντιβιοτικών. Αν η βλεννόρροια καταστεί μη αντιμετωπίσιμη οι επιπτώσεις στη δημοσια υγεία θα είναι μεγάλες» αναφέρει η Μαντζούλα Λάστι-Ναράσιμχαν, στέλεχος του ΠΟΥ. Σύμφωνα με τους ειδικούς το σούπερ-βακτήριο όχι μόνο έχει «προσαρμοστεί» στα αντιβιοτικά αλλά προκαλεί και λιγότερο επώδυνα συμπτώματα αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επιβίωσης του αφού οι ασθενείς μπορεί να καθυστερήσουν να αντιληφθούν το πρόβλημα.

Η ασθένεια

Η βλεννόρροια είναι μια από τις ευρύτερα διαδεδομένες σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες στον κόσμο και υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο προσβάλλονται από αυτήν περισσότερα από 106 εκατομμύρια άτομα. Η ασθένεια «θερίζει» στις νοτιοανατολικές περιοχές της Ασίας και στην υποσχάρια Αφρική αλλά τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς και στον ανεπτυγμένο κόσμο.
τυπε αυτη την ειδηση συνδιασε την με την εξαφανιση του μαρη ;)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

ή απλα να μην ειχε συμπτωματα για αρκετο καιρο :booty:

Bi-polar Bear

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σεξουαλική Υγεία
Βλεννόρροια
Τι είναι;

Η βλεννόρροια (συνώνυμο: γονόρροια) είναι ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα που οφείλεται στη μόλυνση από ένα μικρόβιο, τη Neisseria gonorrheae.
Πού εντοπίζεται;

Η Neisseria gonorrheae μπορεί να προσβάλει την ουρήθρα ή λιγότερο συχνά τον φάρυγγα ή το ορθό έντερο. Εκτός από αυτά τα σημεία όπου συνήθως εντοπίζεται η βλεννόρροια, η επαφή του μικροβίου με τα μάτια είναι δυνατόν να προκαλέσει έντονη επιπεφυκίτιδα. Αυτή είναι συχνότερη σε νεογνά που γεννήθηκαν με κολπικό τοκετό από μητέρες που έπασχαν από βλεννόρροια.
Μετάδοση

Με πρωκτική, κολπική ή στοματική σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό. Τα μικρόβια μεταφέρονται και με χέρια που ήρθαν σε επαφή με μολυσμένο πέος, κόλπο ή ορθό έντερο /πρωκτό.
Συμπτώματα

Μερικές φορές δεν είναι έντονα, αλλά, κατά κανόνα, 2-10 μέρες μετά τη μόλυνση εμφανίζεται κιτρινωπό έκκριμα από την ουρήθρα, πηχτό σαν κρέμα (εξ ου και η παλιά αντίληψη ότι πρόκειται για ροή σπέρματος, οπότε και το όνομα «γονόρροια») και δυνατό τσούξιμο κατά την ούρηση ή την εκσπερμάτωση. Το τσούξιμο περιγράφεται σαν να ουρεί κάποιος ξυράφια. Προσοχή: Κάθε τσούξιμο κατά την ούρηση δεν οφείλεται απαραίτητα σε βλεννόρροια, αλλά θα πρέπει να ελέγχεται από γιατρό (ουρολόγο ή δερματολόγο).

Αν είναι μολυσμένο το ορθό έντερο ή ο πρωκτός εμφανίζεται φαγούρα, εσωτερικός πόνος και έκκριμα. Σε φαρυγγίτιδα συνήθως δεν υπάρχουν συμπτώματα.
Εξέλιξη

Ακόμη και αν τα συμπτώματα περάσουν χωρίς θεραπεία, το μικρόβιο παραμένει εκεί και μεταδίδεται. Αν η βλεννόρροια δεν θεραπευτεί, μπορεί να δημιουργήσει χρόνια λοίμωξη, προστατίτιδα, πυελονεφρίτιδα, ορχίτιδα, ενδοκαρδίτιδα, προβλήματα στις αρθρώσεις (μια μορφή αρθρίτιδας) και στείρωση.

Προφύλαξη

Χρήση προφυλακτικού σε κάθε σεξουαλική επαφή. Σε περίπτωση που κάποιος εμφανίσει συμπτώματα, πρέπει να γίνει εξέταση και των δύο ερωτικών συντρόφων (ο ‘υγιής' σύντροφος μπορεί να είναι εν αγνοία του ασυμπτωματικός φορέας).
Συμβουλή

Μην πιέζετε την ουρήθρα σας για να βγάλει περισσότερο έκκριμα. Υπάρχει κίνδυνος να την τραυματίσετε εσωτερικά και να χειροτερέψτε τα συμπτώματα. Πλένετε καλά τα χέρια σας μετά από κάθε επαφή με την πάσχουσα περιοχή. Αποφύγετε την επαφή των μολυσμένων χεριών με τα μάτια σας. Αν έχετε προσβληθεί από βλεννόρροια, είναι απαραίτητο να κάνετε εξετάσεις αίματος και για άλλα νοσήματα που μεταδίδονται με τη σεξουαλική επαφή (HIV, σύφιλη, ηπατίτιδα) δύο μήνες μετά από τη λήξη της θεραπείας. Μιλήστε με το γιατρό σας σχετικά.

Εχει και άλλα, σε  αλλά  sites αλλά νομίζω οτι τα βασικά είναι εδώ

πηγή ¨www.10percent.gr/old/issues/200402/16.html]http://www.10percent.gr/old/issues/200402/16.html[/url]

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ή απλα να μην ειχε συμπτωματα για αρκετο καιρο :booty:

Οχι αυτο δεν γινεται. Οταν ο αντρας κολλησει εμφανιζει συμπτωματα μεσα σε μια εβδομαδα, οποτε αν δεν εχεις πηδηξει 2-3 μεσα σε μια εβδομαδα ξερεις αμεσωας απο που το κολλησες το παρασημο. Μονον οι γυναικες μπορει να μην εμφανησουν συμπτωματα η τα συμπτωματα χωρις εξετασεις να παρεξηγηθουν.

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
τυπε αυτη την ειδηση συνδιασε την με την εξαφανιση του μαρη ;)

Ποιος σου ειπε οτι εξαφανιστηκε; Σε πληροφορω πως zει και βασιλευει αλλο αν τον εξαφανισανε(μπαναρανε) απο εδω μεσα.
Μαθαινω μαλιστα πως το τελευταιο διαστημα εχει ενισχυσει το οπλοστασιο του και με δυο  νεα και πολυ αποτελεσματικοτερα οπλα ιδιαιτερα κατα των ιων οπως πχ HPV και herpes οπου ακομη και η ορθη χρηση προφυλακτικου δεν παρεχει καμια προστασια.

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος σου ειπε οτι εξαφανιστηκε; Σε πληροφορω zει και βασιλευει αλλο αν τον εξαφανισανε(μπαναρανε) απο εδω μεσα.
Μαθαινω μαλιστα πως το τελευταιο διαστημα εχει ενισχυσει το οπλοστασιο του και με δυο  νεα και πολυ αποτελεσματικοτερα οπλα ιδιαιτερα κατα των ιων οπως πχ HPV και herpes οπου ακομη και η ορθη χρηση προφυλακτικου δεν παρεχει καμια προστασια.
και εσυ πως το ξερεις;και ποια οπλα ειναι αυτα; :huh: :huh:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Απο αυτά που έχω διαβάσει μεχρι στιγμής στο συγκεκριμένο θέμα αλλα και γενικά απο διάφορες πληροφορίες που έχω για τα ΣΜΝ μέσω διαδικτύου,έχω καταλάβει οτι για να μεταδοθεί το μικροβιο(βασικά εδώ έχω ενα ζήτημα καθώς αν η αγωγή περιλαμβάνει αντιβιοτικά πρόκειται για βακτηριο-διορθώστε με αν κάνω κάποιο λάθος,όμως κάποιοι εδώ μέσα μίλησαν για το γεγονός οτι κάποιος μπορεί να ειναι φορέας και τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις κλπ) πρέπει η ιεροδουλος να έχει προσβληθεί αλλα στο λαρυγγα και όχι στο κολπο(εφόσον όπως είπε ο φίλος επρόκειτο για στοματικο σεξ χωρίς ασφάλεια).Το ερώτημα μου ειναι το εξής:σε αυτές τις περιπτώσεις πως μπορει να γνωρίζει η ιεροδουλη οτι έχει μολυνθεί?εχει κάποια συμπτώματα?και αν ναι τότε ποια ειναι αυτά?.
Υ.Γ:Μπορει σε κάποιους να φανούν ανόητες οι απορίες μου αλλα εμένα μου φαίνονται λογικές.

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
και εσυ πως το ξερεις;και ποια οπλα ειναι αυτα; :huh: :huh:

Το ξερω γιατι τον εχω γνωρισει προσωπικα μεσω αλλου μελους του σαιτ που ειχε προλαβει να τον συναντησει κατοπιν ανταλλαγης πμ

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Μερικές φορές δεν είναι έντονα, αλλά, κατά κανόνα, 2-10 μέρες μετά τη μόλυνση εμφανίζεται κιτρινωπό έκκριμα από την ουρήθρα

Αυτα ανεφερε η bi-polar, και με ενα ψαξιμο στο διαδικτιο επιβεβαιωνονται.

Στον παθοντα εντοπιστκε ενα μηνα μετα. Για αυτο και οι τοποθετηση μου ειναι περι συνδρομου Μυνχαουζεν. Σε συνδιασμο και με την τσιγαριλα παει σε μυθο.

Για αυτο νομιζω οτι ο Αντισθενης εκανε λαθος που το δεκτηκε. Μια τοποθετηση του νομιζω θα βοηθουσε εδω.

Καλημερα σε ολους-ες.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ποιος σου ειπε οτι εξαφανιστηκε; Σε πληροφορω πως zει και βασιλευει αλλο αν τον εξαφανισανε(μπαναρανε) απο εδω μεσα.
Μαθαινω μαλιστα πως το τελευταιο διαστημα εχει ενισχυσει το οπλοστασιο του και με δυο  νεα και πολυ αποτελεσματικοτερα οπλα ιδιαιτερα κατα των ιων οπως πχ HPV και herpes οπου ακομη και η ορθη χρηση προφυλακτικου δεν παρεχει καμια προστασια.

:headbang: :headbang: :headbang: Ολο μαλακιες γραφεις για οπλα εναντιον HPV και ερπητα!!  :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ειχαμε μαθει εδω στο σαιτι οτι απηχθει  :S

τυπε διδασκει πουθενα ο μαρης? :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom