Νέα

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 815
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
εαν ειχες προγραμμα σε τραπεζα δε θα πληρωνες!οσο για τις εξετασεις σε εσκισαν!

Το ξέρω.... εις γνώσιν μου πλήρωσα. Λέγεται εχεμύθεια, γίνεται σε ιδιωτικό γιατρό και μικροβιολογικό και δεν μαθαίνει κανείς από τον περίγυρό σου τίποτα.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Η κάθε μαλακισμενη 50αρα το παίζει call girl κ πουτανα. Ας κάνει εξετάσεις η ηλίθια... :tickedoff: ούτε 50 ευρώ....καμια φορα η χαμηλή τιμή ειναι δίκοπο μαχαίρι....α στα διαλα όλες πια γίνανε πονηρές...

δηλαδη αν δεν ηταν 50αρρα η αν εδινε 100 ευρω δεν θα κωλαγε?
αυτο ηταν μαλακια γιατι θα σου θυμισω οτι η πασιγνωστη bibi black που επερνε 200-300 την ωρα και τελικα ειχε αφροδυσιο και το εχει γραψει φιλος στην κριτικη του
λεω αυτη απλα επιδη ειναι γνωστο cytitour γιατι αν πω αμαλια/βαρβαρα ζουμπουλια που μπωρει να εχει ειπωθει κατα κερους θα πρεπει να εξηγουμε σε ποια αναφερομαστε

ενοητε
απλα κοιτας να το περιορισεις
αλλο να πηδας απο αεροπλανο με 1 αλεξιπτωτο και αλλο να εχεις και εφεδρικο :2funny:

Αστο ρε maik με τον συζυγο καλυτερα μην το ψαχνεις... Κανε ενα κοπο να διαβασεις τα 60 ποστς της bipolar και εκει θα σου λυθουν αμεσως ολες οι αποριες.
Εγω παλι απορω πως o συζυγος εμπιστευεται και πινει κουπες απο τα χυσια της bipolar του αρκουδας;

ελαχιστα ξερω για την bipolar και αυτα ηταν καποιες αποψης που ετυχα σε καποι θρεντ
ουτε με ενδειαφερει
απλα ρωτησα κατι που μου κινησε την περιεργεια δεν ζητησα ιστορικο

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τελικά ποιά ήτανε η συφιλιασμένη;
H απόφαση βγήκε;

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Το ξέρω.... εις γνώσιν μου πλήρωσα. Λέγεται εχεμύθεια, γίνεται σε ιδιωτικό γιατρό και μικροβιολογικό και δεν μαθαίνει κανείς από τον περίγυρό σου τίποτα.
και αυτο που σου λεω εγω ετσι ειναι.εχεμυθα και κανεις δε μαθαινει εχεις και εκπτωση 50 τις εκατο στις εξετασεις .

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
και αυτο που σου λεω εγω ετσι ειναι.εχεμυθα και κανεις δε μαθαινει εχεις και εκπτωση 50 τις εκατο στις εξετασεις .

Να υποθέσω ότι ασχολείσαι με τα προγράμματα υγείας των τραπεζων? ενδιαφέρον ακούγεται...... :dancing:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
αυτο ηταν μαλακια γιατι θα σου θυμισω οτι η πασιγνωστη bibi black που επερνε 200-300 την ωρα και τελικα ειχε αφροδυσιο και το εχει γραψει φιλος στην κριτικη του

Για την bibi black όντως είχε ειπωθεί ότι είχε αφροδίσιο. Όμως κάποιοι άλλοι έγραψαν ότι οι φήμες ήταν ψεύτικες. Πάντως όταν είχαν κυκλοφορήσει αυτές οι φήμες στην πιάτσα, εμένα με απέτρεψαν (σωστά ή λάθος, δεν ξέρω) από το να την πάρω. Γιατί όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Δεν είχα καιρό να το ψάξω.

Ήμουν σε ταξίδι επαγγελματικό στο εξωτερικό και γύρισα άρον άρον ...

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ειναι το ταμιευτηριο και υγεια με απεριοριστες επισκεψεις σε ολους τους γιατρους και δωρεαν τεστ κοπωσης για αντρες με 60 ευρω ανα χρονο για γυναικες εχει δωρεαν ψηφιακη μαστογραφια.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
ειναι το ταμιευτηριο και υγεια με απεριοριστες επισκεψεις σε ολους τους γιατρους και δωρεαν τεστ κοπωσης για αντρες με 60 ευρω ανα χρονο για γυναικες εχει δωρεαν ψηφιακη μαστογραφια.

το ξέρω....μου το έχουν προτείνει και μένα....αλλά δεν ενδιαφέρθηκα γιατί έχω και ταμείο και ιδιωτική ασφάλεια....ε,αρκετά πληρώνω!

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
το ξέρω....μου το έχουν προτείνει και μένα....αλλά δεν ενδιαφέρθηκα γιατί έχω και ταμείο και ιδιωτική ασφάλεια....ε,αρκετά πληρώνω!
σε πληροφορω οτι ειναι πολυ καλυτερα απο το εοππυ καμια σχεση!σου δινουν πολυ σημασια!

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ειναι στη τραπεζα μαρφιν ταμιευτηριο και υγεια λεγεται.απλα ανοιγεις λογαριασμο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΛΑΓΕ εγώ δεν το βλέπω έτσι. Η δημοσίευση που έκανα αφορούσε αποκλειστικά και μόνο την ενημέρωση όλων των μελών.  Τίποτα παραπάνω. Θέλω όλοι να είμαστε υγιείς και να χαιρόμαστε το σεξ.
Ούτε προμοτάρω κάποια άλλη κοπέλα όπως γράφτηκε, ούτε άλλο όφελος έχω.

Το μόνο που ρωτώ είναι το εξής. Έτυχε σε μένα που άντεχα να δώσω το ποσόν που χρειάζεται για αντιβίωση, εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς. Ως στιγμής έχω πληρώσει δυο ιατρικές επισκέψεις = 100 ευρώ + 55 ευρώ αντιβιώσεις + 100 ευρώ οι πρώτες εξετάσεις= 255.
Αναμένεται να δώσω 150 ευρώ ακόμα εντός των επομένων μηνών.

Κάνα 400άρι συνολικά.
Αν τύχαινε σε κάποιον που δεν είχε τα χρήματα;

Βράσε όρυζα....

τελευταια πολλες βλακειες λες. αν τυχαινε σε καποιον που δεν εχει 400 ευρω για την υγεια του αλλα εχει 400 ευρω για 2 τουλαχιστον συνεδριες μιας και μιλαμε για πουτανιαρηδες.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
τελευταια πολλες βλακειες λες. αν τυχαινε σε καποιον που δεν εχει 400 ευρω για την υγεια του αλλα εχει 400 ευρω για 2 τουλαχιστον συνεδριες μιας και μιλαμε για πουτανιαρηδες.

Κάντο μου λιανά.... γιατί δεν βαράω πενιά με όσα είπες....

Ακαταλαβίστικα τα γράφεις.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Κάτσε ρε Εκτορα. Δεν υπάρχουν μόνο τα ακριβά CT στο χώρο του αγοραίου έρωτα. Υπάρχει και η Φυλής, υπάρχει και το Μεταξουργείο.

Επισκέπτης

τυπε καθισα και διαβασα το περιστατικο.εκ των υστερων εκανες τελικα μαλακια που το ειπες γιατι ειδες τι εγινε.δεν ξερω αν ειναι αληθεια η οχι αλλα εγω θα πω αν ισχυει αντι καποιοι εδω να ειρωνευονται καλο θα ηταν να παρουν λιγο σοβαρα τετοια περιστατικα.ξερω αναλογο περιστατικο με κοπελα που γαμιεται ακαποτα καιμαλιστα ειναι πολυ δημοφιλης στο σαιτ αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να πω τιποτα αφου θα εχω ακριβως την ιδια καταληξη με εσενα.αυτο που θα πω οτι ο καθενας ειναι υπευθυνος του ευατου του και της υγειας του.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

συζηταμε για το αν ασθενησει πουτανιαρης και αν θα εχει 400 ευρω να πληρωσει κουρα. που εκ των πραγματων ειναι συστηματικος πουτανιαρης και τα 400 ευρω ταχει πληρωσει πολλακις σε συνεδρειες.
στο ξαναλεω τελευταια πολλες μαλακιες λες. τις προαλλες λες οτι σε καμια βδομαδα θα γαμησεις παλι ενω εχεις γραψει για εκρεμμεις εξετασεις για σιφιλες και δε συμμαζευεται μεχρι δεκεκβρη. καταντας μαλακας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom