Spiros_73
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 18.688
- Πόντοι
- 3.506
Το 2 ειναι διαθεσιμοΦίλε, μήπως έχεις το τηλ της? Αγγελία που μπορώ να βρω? Τα καταπίνει?
Το 2 ειναι διαθεσιμοΦίλε, μήπως έχεις το τηλ της? Αγγελία που μπορώ να βρω? Τα καταπίνει?
Όλοι οι άνθρωποι έχουμε εμμονέςΕίπα άτομα με προφίλ 10ετίας. Το πόσοι στην έχουν πει εδώ μέσα μπορεί κάποιος να το δει και μόνος του. Έχεις εμμονές και παρωπίδες. Αυτό είναι εμφανές τόσο σε νέους όσο και σε παλιούς. Κούρασες.
Βρε βρε καλώς τηνα την πέρδικαΒρε λες;
Εμφανίστηκε ο ΛάζαροςΒρε λες;
Επιστροφές καταστροφές;Βρε λες;
με συγχωρείς αδερφέ μου...αλλά δεν μπορείς να έρχεσαι με αυτή την υπογραφή στο νήμα της κοπέλας!!στειλε το τηλ σου
Ακόμα δεν έβαλες tele;στειλε το τηλ σου
Η πρώτη φορά που δεν το πρόσεξαμε συγχωρείς αδερφέ μου...αλλά δεν μπορείς να έρχεσαι με αυτή την υπογραφή στο νήμα της κοπέλας!!
Ντροπή σου...
ειμαι μεγαςμε συγχωρείς αδερφέ μου...αλλά δεν μπορείς να έρχεσαι με αυτή την υπογραφή στο νήμα της κοπέλας!!
Ντροπή σου...
Ιεροσυλίαμε συγχωρείς αδερφέ μου...αλλά δεν μπορείς να έρχεσαι με αυτή την υπογραφή στο νήμα της κοπέλας!!
Ντροπή σου...
εμ?!?! τα λέω εγώ...κανείς δεν με ακούει!Ιεροσυλία
Κερδίζεις εξτραδάκια ;ειμαι μεγας
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕμε συγχωρείς αδερφέ μου...αλλά δεν μπορείς να έρχεσαι με αυτή την υπογραφή στο νήμα της κοπέλας!!
Ντροπή σου...
εγώ φίλε, εγώ θα το ξεμπροστιάσω το μνπνο!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ
Λίγα λογια για το φαμιλυ, είναι τρισμέγιστο ΜΝΠΝΟ και ΜΕΓΑΣΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ
Ντροπή δεν θίγουμε έτσι οικογένειεςεγώ φίλε, εγώ θα το ξεμπροστιάσω το μνπνο!!