MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.949
- Πόντοι
- 4.125
Mεχρι να δεις καποια καινουρια στο χωρο απο Κ οχι. Αυτο λεει η ιστορια τουλαχιστονΤι έγινε, πάλι χάθηκε το κορίτσι. Τελικά ξεκίνησε τα ραντεβού;;;
Mεχρι να δεις καποια καινουρια στο χωρο απο Κ οχι. Αυτο λεει η ιστορια τουλαχιστονΤι έγινε, πάλι χάθηκε το κορίτσι. Τελικά ξεκίνησε τα ραντεβού;;;
....αφηνει επιμελως προσεγμενη αξυρισια η miss πολλαπλη προσωπικοτητα?!!!!??!Κουκουρέγια !!!
Εγώ βράδυ θέλωΚαλησπέρα φίλες(η) και φίλοι. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, είμαι διαθέσιμη σήμερα 7-8:30 Νότια.
Σε προλάβανεΕγώ βράδυ θέλω
Δες πμΣε προλάβανε
Καλησπέρα φίλες(η) και φίλοι. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, είμαι διαθέσιμη σήμερα 7-8:30 Νότια.
ξαφνιαστηκες-αιφνιδιαστηκες εΚαλώς την!
Δεν τα λέμε έτσι απότομα αυτά!
ξαφνιαστηκες-αιφνιδιαστηκες ε
Δεν είδε νέο όνομα από Κ και ανησύχησε …ξαφνιαστηκες-αιφνιδιαστηκες ε
Ασε τι καταλαβαινω εγωΑυτό κατάλαβες εσύ τώρα;
Καλά θα πάει αυτό.
νταξει σε πηρε ολο το site στο ψιλο 1 χρονο,μονο για τρολ θα ταν αν το κανες και φετος.Βεβαια χιουμορ εχεις, στο δινω, οποτε δε θα με σοκαρεΔεν είδε νέο όνομα από Κ και ανησύχησε …
Ασε τι καταλαβαινω εγω
Πάντα έχει όρεξη να κράξει εμένα και όποιον με υποστηρίζει.Πετάχτηκες όμως να κάνεις παράθεση.
Ούτε χιούμορ δεν μπορούμε να κάνουμε.
ε 2-3 ειναι νταξει δεν ειναι και κουραστικο.και σιγα το κραξιμο ισα ισα επαινεσα το χιουμορ σουΠάντα έχει όρεξη να κράξει εμένα και όποιον με υποστηρίζει.
Ε , τους έχεις αναλάβει όλους… Άσε και κανεναν για τους υπόλοιπους hatersε 2-3 ειναι νταξει δεν ειναι και κουραστικο.και σιγα το κραξιμο ισα ισα επαινεσα το χιουμορ σου
ε να μην προκαλουνε κιαυτοι ρε συ, νταξει ειπαμε. Δεν ειμαι hater, στασεις/λεγομενα/συμπεριφορες κραζω.Σαν προσωπο/επαγγελματια δε σε χω κραξει ποτε ισα ισα εχω πει δημοσια πως εισαι πολυ καλη σε αυτο που κανειςΕ , τους έχεις αναλάβει όλους… Άσε και κανεναν για τους υπόλοιπους haters
...."νοτια" των νησων Σαντουϊτς σα να λεμε?!?!??!Καλησπέρα φίλες(η) και φίλοι. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, είμαι διαθέσιμη σήμερα 7-8:30 Νότια.