John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 4.045
- Πόντοι
- 2.846
Τύπε θέλω να χει καμιά γάτα...Θέλω το γατάκι σου.
Τύπε θέλω να χει καμιά γάτα...Θέλω το γατάκι σου.
Θέλω το γατάκι σου.
Μα το χαρίζει λέειΤύπε θέλω να χει καμιά γάτα...
....ειναι ρατσας Ashera το γατακι γι αυτοΤο 200 η ώρα ισχύει?
Δεν υπάρχει καλάθι του μπουρδελιάρηΤο 200 η ώρα ισχύει?
Δεν υπάρχει καλάθι του μπουρδελιάρη
Με ένα τηλεφώνημα στο Μαξίμου λύνεται αυτό αμέσως. Μην ξεχνάμε οτι τα μέλη εδώ έχουμε απίστευτες διασυνδέσεις παντού και πολύ υψηλές γνωριμίες . Είναι και η ΔΕΘ τώρα, οπότε μπορεί να το εντάξουν στο κοινωνικό πακέτο της κυβέρνησης.Δεν υπάρχει καλάθι του μπουρδελιάρη
...."θα γυρισει ο τροχος και θα γαμησει και ο φτωχος" !!!Με ένα τηλεφώνημα στο Μαξίμου λύνεται αυτό αμέσως. Μην ξεχνάμε οτι τα μέλη εδώ έχουμε απίστευτες διασυνδέσεις παντού και πολύ υψηλές γνωριμίες . Είναι και η ΔΕΘ τώρα, οπότε μπορεί να το εντάξουν στο κοινωνικό πακέτο της κυβέρνησης.
Τo ελπίζω συνάδελφε. Αυτόν τον τροχό περιμένω ο έρημος να γυρίσει 30 χρόνια τώρα και δεν γυρνάει. Που θα πάει , θα γυρίσει......"θα γυρισει ο τροχος και θα γαμησει και ο φτωχος" !!!
Σεπτέμβριος, μήνας εξετάσεων, εγγραφών, μετακομίσεων, γνωριμίες, νέες αίθουσες, κτλ κτλ κτλΤελικά η 《φοιτήτρια》εργάζεται ή όχι;;;
Σκληρά, believe it or not. Λησμονώ τα φοιτητικά μου χρόνια χαχαΤελικά η 《φοιτήτρια》εργάζεται ή όχι;;;
Σκληρά, believe it or not. Λησμονώ τα φοιτητικά μου χρόνια χαχα
Το αντιλήφθηκα και απάντησα αναλόγως;)σε αλλη εργασια ειχε το μυαλο του ο Αρειανος, οχι την κανονικη που λες εσυ
Μιλάς με γρίφους, οπότε...Το αντιλήφθηκα και απάντησα αναλόγως;)
γιατί να λησμονείς? οι αναμνήσεις είναι το μόνο που έχουμε σ' αυτή τη ζωή...Σκληρά, believe it or not. Λησμονώ τα φοιτητικά μου χρόνια χαχα
Ατυχής χρήση του όρου. Μάλλον νοσταλγώ ήθελα να γράψω, σόρρυ.γιατί να λησμονείς? οι αναμνήσεις είναι το μόνο που έχουμε σ' αυτή τη ζωή...
Μιλάς με γρίφους, οπότε...
Όταν έρχομαι και είμαι διαθέσιμη για ραντεβού, ενημερώνω. Τα υπόλοιπα είναι «Beyond the scope of this paper».
ΥΓ.: Φοιτητής είσαι και κατά τη διάρκεια του 2ου και κατά τη διάρκεια του 3ου κύκλου σπουδών. Τα εισαγωγικά θα έπρεπε να λείπουν από την ερώτηση, αχρείαστη η ειρωνία….
Tiny ToxicTofu on Instagram: "Sometimes it be like that #science #physics #lab #phd #research"