Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 8.397
Εγώ διαθέσιμη είμαι από Δευτέρα για 3-5 μέρες.Τελικά με σενα τι θα κάνω?
Τρώγομαι συνέχεια...
Τι συνθήκες τις ξέρετε.
Όποιος θέλει, στέλνει dm . Όποιος δεν θέλει, καλή καρδιά
Εγώ διαθέσιμη είμαι από Δευτέρα για 3-5 μέρες.Τελικά με σενα τι θα κάνω?
Τρώγομαι συνέχεια...
Για τον τυφώνα Κατρίνα λέμε....μα δινει αφου!!! Το νουμερο ειναι το προβλημα
....αααα οκ, γτ εγω λοκαρισα στον κωλαρακο της αγαπητης μας νηματοθετριαςΓια τον τυφώνα Κατρίνα λέμε
Εφόσον κάνουν μαζί ραντεβού, θα πρέπει να ανεβάσουν!!!Και καμμία ωραία φωτογραφία και απο εσένα και από την Κατερίνα
Μπούρδεςα. Κακή υπηρεσία. Υπάρχουν αυτα που λέγονται και δεν γινονται, κι αυτά που γίνονται και δεν λέγονται...κατανοητό?
β. Αλλά και πάλι σιγά, όποιος θελει φτιαχνει κλώνο και παίρνει τηλέφωνο...
Κι όμως λέει.
απλά δεν το εκμεταλλεύτηκε.
Με όλη μου την καρδιά και ειλικρίνεια της ξαναπροτείνω να αποχωρήσει απο τη συγκεκριμένη "δουλειά" και να επιλέξει τον πιο δύσκολο (χρηματικά) δρόμο...
Ορθό.
Και θα γράψω επίσης, "τηλέφωνο που να φαίνεται - για όλους", όχι φακέλωμα".
Κατεριναρα ποτε θ'ανοιξεις νημα δικο σου να γινει της πουτανας το καγκελο?Εγώ διαθέσιμη είμαι από Δευτέρα για 3-5 μέρες.
Τι συνθήκες τις ξέρετε.
Στη φύλησ τα έμαθες αυτά?Ο νόμος της ποσόστωσης διαφαντεύει την αγορά. Αν ο επιθυμητός πελάτης είναι σπάνιος τότε το ποσοστό είναι μικρό, άρα για να βρεθεί ικανοποιητικός αριθμός πελατών θα πρέπει η προβολή να γίνει σε μεγαλύτερο κοινό ώστε να ενημερωθεί αριθμός ικανός, να εμπεριέχει το απαραίτητο ποσοστό που θα φέρει αρκετούς από τους επιθυμητούς πελάτες στην πάροχο των υπηρεσιών, με τελικό αποτέλεσμα ικανοποιητικό αριθμό συνευρέσεων ώστε να συλεχθεί στο διαθέσιμο για τις υπηρεσίες, χρονικό διάστημα, ποσό ικανό να υπερκαλύψει τις οικονομικές ανάγκες ώστε να μην χρειαστεί και να δουλεύει 10 ώρες την ημέρα στην επιχείρηση κάποιου σαν τον Νίπλη.
Εκτός και αν ο original Νιπλης της δώσει τελικά ποσοστό από τις δικές του πωλήσεις.
Προσπερνώ,Γτ ρε αδερφέ...???δεν θέλω να την μυρίσω....να δοκιμάσω θέλω....
Whatever you say srekΜπούρδες
Απλά το φλας μη ξεχάσεις.....Στη φύλησ τα έμαθες αυτά?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προσπερνώ,
ε σβησε και αυτο το εκτος αναλ και δευτερα κλεινουμε απο τωρα για δευτερα ραντεβου.....Εγώ διαθέσιμη είμαι από Δευτέρα για 3-5 μέρες.
Τι συνθήκες τις ξέρετε.
Ηταν που γραφανε οτι μπαχαλευουμε το νημα και μονο κακο κανουμε στην κοπέλα...
Και εδω φτασαμε στο σημειο να ερχονται αλλες για να ψαρεψουν κανα πελατάκι ...
Ρε τι γινεται στο μπου.κομ
Και οι δύο καύλες μεγάλες....βάλε καμμία φωτογραφία να χαρούμεΤο όνομα της Κατερίνας πιο πολλές έχει αναφερθεί στο νήμα παρά το δικό μου
Δεν ήρθε και απρόσκλητη
Ασε να ξερουμε καλυτερα τι εγινε την αλλη φορά στο δικο της νημαΤο όνομα της Κατερίνας πιο πολλές έχει αναφερθεί στο νήμα παρά το δικό μου
Δεν ήρθε και απρόσκλητη
Ούτε έχουμε όλοι μια και μοναδική πηγή γνώσης, ούτε είναι για όλους η ίδια.Στη φύλησ τα έμαθες αυτά?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προσπερνώ,
SEVAGIO
με όλο το σεβασμό το νικ σου
παραπέμπει σε ΣΕΒΑστό ναυάΓΙΟ !
Αστειεύομαι , είσαι σουρρεαλιστικός τύπος
και έχεις σπίτι σε ωραίο νησί.
Εγώ πάω στο στούντιο Αριστοτέλους 5
να πάρω ωραία Ουκρανή !