Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Που τα πούτταρα ως τα μούνναρα.
εισαι σαν και αυτα τα μουνια που μπαινουν εδω μεσα και αμφισβητουν τις υπηρεσίες ...
Μπαχαλάκια
Που τα πούτταρα ως τα μούνναρα.
εισαι σαν και αυτα τα μουνια που μπαινουν εδω μεσα και αμφισβητουν τις υπηρεσίες ...
Μπαχαλάκια
σου εκανα αναφορα....εφτασεεεεεεεεεεεεε
...το ενα "καλαμακι" προσφορα του καταστηματος!
....να παρω πισω την προσφορα?!?!?!σου εκανα αναφορα
και τα λεφτα μου πισω αλητες....να παρω πισω την προσφορα?!?!?!
Τι εχασα τυπε απο χθες;εισαι σαν και αυτα τα μουνια που μπαινουν εδω μεσα και αμφισβητουν τις υπηρεσίες ...
Μπαχαλάκια
α. Κακή υπηρεσία. Υπάρχουν αυτα που λέγονται και δεν γινονται, κι αυτά που γίνονται και δεν λέγονται...κατανοητό?Οι περισσοτεροι εδω μέσα δεν θα πάτε ποτέ !
Κι όμως λέει.Το ότι το νήμα είναι στον αφρό με μπούρδες δεν μου λέει τίποτα.
Με όλη μου την καρδιά και ειλικρίνεια της ξαναπροτείνω να αποχωρήσει απο τη συγκεκριμένη "δουλειά" και να επιλέξει τον πιο δύσκολο (χρηματικά) δρόμο...Η κοπέλα είναι απειρη, αματούρι αυτό φαίνεται διότι ανοιξε νήμα και μετά έφυγε διακοπές.
Ορθό.Αυτό μου λέει ότι δεν την ενδιαφέρουν τα πολλά ραντεβού. Ωστόσο η πελατεία των 200/ωρα είναι απαιτητική. Χωρίς τηλέφωνο δεν γίνεται δουλεία. Δεν μας ενδιαφέρει όυτε ποιο είναι το όνομα της ούτε απο πού κρατάει η σκούφια της. Σαν και αυτήν εκατοντάδες κορίτσια στην Αθήνα. Αν νομίζει η κοπέλα ότι μόνο με μια καλή συσταση θα πάει μπροστα γελιέται!
οχι πολλα....Τι εχασα τυπε απο χθες;
.....φταν΄ρε φιλος! Εχουμε κ ενα στομαχι τσαρουχι απο τα χθεσινα τα ξυδια
to kinito mou etilare ena piao tsenourko
θες ενα χοιρινο με διπλη ντοματα, μπαλσαμικο , μοτσαρελα και λιγο καγιεν να στρωσει το στομαχακι σου ;.....φταν΄ρε φιλος! Εχουμε κ ενα στομαχι τσαρουχι απο τα χθεσινα τα ξυδια
θελω αλλα χωρις μπαλσαμικοθες ενα χοιρινο με διπλη ντοματα, μπαλσαμικο , μοτσαρελα και λιγο καγιεν να στρωσει το στομαχακι σου ;
δεν γινεται , το πηρα απο αλλον πελάτη που το εβγαλε απο το δικό του σαντουιτς μαζι με την μοτσαρελα ..θελω αλλα χωρις μπαλσαμικο
Ναι..η μοτσαρέλα δεν σε χάλασε;θελω αλλα χωρις μπαλσαμικο
Γκουρμεδια ειναι ουτως η αλλως , εσυ που εισαι και βλαχακος και δεν καταλαβαινεις θα σου βαλω με ταλαγανιΝαι..η μοτσαρέλα δεν σε χάλασε;
Πα να το κάνει και καλά γκουρμεδιά να το πουλήσει ένα 20άρικο...
Αν βάλεις ταλαγάνι να χει και μαρμελάδα ντομάτα παρακαλώ...Γκουρμεδια ειναι ουτως η αλλως , εσυ που εισαι και βλαχακος και δεν καταλαβαινεις θα σου βαλω με ταλαγανι
15 ευρουλακια και εισαι ετοιμος
οκ , θα σου βαλω δηλαδη και κετσαπ ... σαμπως θα καταλαβεις διαφορα..Αν βάλεις ταλαγάνι να χει και μαρμελάδα ντομάτα παρακαλώ...
...χθεσινο κ αυτο? Μην ειναι τπτ φρεσκο, της ωρας και παθουμε τιποτα!θες ενα χοιρινο με διπλη ντοματα, μπαλσαμικο , μοτσαρελα και λιγο καγιεν να στρωσει το στομαχακι σου ;