Άκου Άγιε μου για να το κλείσουμε. Έγραψε κάτι ένα μέλος (Αναπουρνας). Κάποια άλλα μέλη μπερδευτηκαν και έγραψαν ότι αυτό που έγραψε ο Αναπουρνας (χρησιμοποίησε τη φράση "τη τραυμάτισε") αφορά την Κιάρα. Είπα λοιπόν, όπως και έγραψα στο 1ο μου σχόλιο, ότι πρόκειται για άγαρμπο αχόρταγο που της δάγκωσε το αιδοίο και αφορά την Κατερίνα και όχι την Κιάρα. Καλά μέχρι εδώ ?? Έρχεσαι στις 01:45 και γράφεις και συ ότι "ήρθε τραυματισμένη στο ραντεβού". Το ίδιο σχεδόν εγραψε και το μέλος passas. Και σε πείραξε που σε επόμενο μου σχόλιο απάντησα, αφού αυτές οι λέξεις έπαιζαν στη συζήτηση, για τραυματισμό ή μικροτραυματισμό. Αν ήξερα ότι αυτές οι λέξεις θα με περνούσαν από ιερά εξέταση και θα κάναμε debate "εκδορά ή τραυματισμός", δεν θα έγραφα τίποτα ρε φίλε. Κολλάτε σε λέξεις χωρίς λόγο και βγάζετε ανυπόστατα συμπεράσματα, τουλάχιστον σε ότι με αφορά. "το όλο θέμα δεν κύλησε όπως επιθυμούσατε προς όφελος της κοπέλας". Ήμαρτον..... Δεν έχω κανένα όφελος φίλε, ούτε μαζεύω τα ασυμμάζευτα, ούτε ανασκεύασα κάπου. Εδώ δεν υπάρχουν δικαστήρια να παίζουμε με νομικίστικες εκφράσεις. Τομάτα ή ντομάτα, το ίδιο πράγμα είναι. Χαθήκαμε στη μετάφραση τραυματισμός, εκδορά, δάγκωμα ..... Με έπιασες από τη μύτη χωρίς λόγο. Εσύ θεωρείς, κακώς για μένα, ως αδιαφιλονίκητο γεγονός τον τραυματισμό, ενώ εγώ διευκρίνισα ότι ο τραυματισμός που έγραψε ο Αναπουρνας επρόκειτο για άγαρμπο παπάρα κατά την αιδοιολειχία. Δεν μπορεί να το αρνηθείς αυτό.... Διάβασε προσεκτικά το 1ο μου σχόλιο. Σεβαστή η γνώμη σου αλλά όχι δεκτή.
Δείτε αξιότιμε κύριε,
Προσωπικά δεν επέμενα στον όρο "τραυματισμός". Άλλωστε εγώ ήμουν αυτός που πρώτος εξέφρασε την άποψη ότι επρόκειτο για κάτι ενοχλητικό μεν για την κοπέλα, αλλά ουχί για τραυματισμό που είναι όχι μόνον επικίνδυνος για την ίδια, αλλά και για τους επόμενους εραστές της, με την κάτωθι ανάρτηση μου:
Άρα δε υπήρξε ο περιβόητος "τραυματισμός", αλλά κάποιο άγαρμπο ζώον έδειξε υπερβολικό ζήλο στην αιδοιολειχία.
Αυτός που επέμενε για τραυματισμό, και μάλιστα "ιατρικά speaking" (προκειμένου να καλύψει την περί "τραυματισμού" υπερβολή του κ. Άνω Πουρνάρι; ) είστε εσείς και το πράξατε αναρτώντας το κάτωθι κείμενο:
Η πράξη μάλλον ήταν όπως την περιγράφεις και σύμφωνα με τα λεγόμενα του κοριτσιού, το αποτέλεσμα όμως ιατρικά speaking, είναι "τραυματισμός" ή "μικροτραυματισμός" του αιδοίου. Πως όταν περιγράφουμε εμείς "χρησιμοποίησε δοντάκι στην πίπα", φανταστείτε κάτι ανάλογο. Δεν θέλει φαντασία.....
Συνεπώς μη προσπαθείτε να μου χρεώσετε "ανυπόστατα" συμπεράσματα, από την στιγμή που εσείς ο ίδιος επιμείνατε στον όρο τραυματισμός - μικροτραυματισμός, δίνοντας μάλιστα και ¨επιστημονικό κύρος" στην γνωμάτευσή σας για να έχει περισσότερη βαρύτητα.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ρωτήσω, τόσο εσάς, όσο και τον κ.
@Annapurna, κάτι που ήθελα να σας ρωτήσω από τα ξημερώματα, αλλά δεν το έπραξα επειδή με διασκέδαζε αφάνταστα όλη αυτή η ιλαροτραγωδία.
Η ερώτηση λοιπόν είναι η εξής: Εφόσον η δίδα Κατερίνα ήτο παρούσα κατά την συζήτηση, ποιος ο λόγος που δεν τοποθετήθηκε η ίδια, ή που δεν την καλέσατε, είτε εσείς, είτε ο κ. Άνω Πουρνάρι, να τοποθετηθεί; Ποιός άλλωστε δύναται να γνωρίζει καλύτερα τα πράγματα και μάλιστα από πρώτο χέρι εκτός από την ίδια; Προσωπικά μου φαίνεται αξιοπερίεργο πως μια τόσο λαλίστατη κατά τα άλλα κοπέλα, που έχει το θάρρος να εμπλέκεται ακόμα και σε συζητήσεις που δεν την αφορούν προκειμένου να τοποθετηθεί και να εκφράσει την δική της γνώμη, να τηρεί σιγή ιχθύος σε κάτι που την αφορά και μάλιστα άμεσα, αφήνοντας χώρο να εκφραστούν απόψεις και γνώμες από τρίτους, που μάλλον περισσότερο την βλάπτουν παρά την ωφελούν.
Και κάτι ακόμα. Τα συνεχόμενα και πίσω από το ένα το άλλο ραντεβού, και μάλιστα κατόπιν "τραυματισμού" ή αγαρμποσύνης που χαλά την διάθεση ( δεν έχει και τόσο σημασία) που ομολογήσατε από μόνος σας, δεν συνάδουν με το προφίλ της εκλεπτυσμένα καλλιεργημένης "ερασιτέχνιδος" που προσπαθεί να είναι ξεκούραστη για να τα δώσει όλα, και ως εκ τούτου πραγματοποιεί λιγοστά ραντεβού την εβδομάδα στοχεύοντας στην ποιότητα. Μάλλον σε βιοτεχνία φασόν παραπέμπουν.