feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.413
- Πόντοι
- 26.236
Μπα extra μισάωρο καλύτερα . Θα σας ειδοποιήσουμεExtra ώρα
Μπα extra μισάωρο καλύτερα . Θα σας ειδοποιήσουμεExtra ώρα
Θα μας πεις για τις υποκλοπές;Πάω για ραντεβουδάκι τώρα. Θα βγάλω διάγγελμα αργότερα. Συντονιστείτε
Ευγε!Οτιδήποτε άλλο είναι αρπαχτή. Κατα τη γνώμη μου κλασσική περίπτωση Ελλεηνίδων, και όσοι τις συντηρούν είναι μεγάλοι καληνυχτάκιδες και άξιοι της μοίρας τους.
Πολλα τα χρηματα για αυτα τα λιγα κλασικα που προσφερεις , καβαλλησες και εσυ το καλαμι και ψαχνεις για κοροιδα !!!!!!!! ( βγηκες στην γυρα για αρπαχτη - ξεπετα ).Αν δεν είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις για το ασυνήθιστο, θα πρέπει να συμβιβαστείς με το συνηθισμένο.
Καλησπέρα,
Είμαι η Κιαρα, 21χρονη φοιτήτρια.
Το δωράκι μου είναι
200 --> 1h, 300 --> 2h. +150 για κάθε extra
μήπως είσαι κι εσύ τρολ;Extra ώρα
άφησες λίγο κόσμο έξω που εμπλέχθη με τυχαίες συναντήσεις κλπ κλπ- σε διάφορα νήματα - αλλά λίγο πολύ κάπως έτσι...Πολύ σουρεάλ η όλη φάση.
Εμφανίστηκε η άλλη που νομίζει οτι έχει χρυσό μουνί και χρεώνει 200€/ώρα για κασκαντεριλίκι.
Την κράξαμε και εξαφανίστηκε.
Μετά εμφανίστηκε η τσατσά της, που και αυτή νομίζει οτι έχει χρυσό μουνί (300€/δίωρο).
Προφανώς νομίζουν οτι βρήκαν τον μήνα που θρέφει τους 11.
Δεν δουλεύει έτσι η αγορά. Ή θα πηγαίνεις για τα πολλά με λίγους πελάτες (κλειστό κύκλο χωρίς διαφήμιση), ή για τα λίγα απο πολλούς (νήμα στο bou).
Οτιδήποτε άλλο είναι αρπαχτή. Κατα τη γνώμη μου κλασσική περίπτωση Ελλεηνίδων, και όσοι τις συντηρούν είναι μεγάλοι καληνυχτάκιδες και άξιοι της μοίρας τους.
Και χωρις πρωκτικο !!!!!!!!!!!!! χαχαχα200 ευρω την ωρα χαχα
Γελαν και οι πετρες!
καλά , όταν γυρίσεις στείλε μου pm να σου πω τιμη που σου προσφέρω για call girl αλεξιπτωτιστή , χωρισ photos Και για τη φιλη σου Ενοειται ίδια τιμή .Πάω για ραντεβουδάκι τώρα. Θα βγάλω διάγγελμα αργότερα. Συντονιστείτε
Δηλαδη εχει κανει μαθηματα νταβατζιλικι η εν λογω κυρια !!! ( θα τα παρει και απο εκει )???Εσύ είσαι μαστοράκι σ' αυτά. Κανονικά έπρεπε να τους κάνεις σεμινάρια και δεν κάνω καθόλου πλάκα!
ε απο 'κει ξεκινας και καταλαβαινεις οτι η δουλεια ειναι μουφαΔεν κατάλαβα, γιατί θέλετε φωτογραφια, αφού έγραψε ο αναπουρνας ότι είναι σπουδαία ανακάλυψη και τεφαρικι το τεμάχιο
Κιαρα, εχεις κανει ενα search την αγορα να δεις τι τιμες παιζουν κ οι κοπελες με 170ευρω την ωρα τι υπηρεσιες προσφερουν????Γιατι καποιος να δωσει 200ευρω για το αγνωστο, ενω με 170 εχει super υπηρεσιες+ anal????Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς...