clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.947
- Πόντοι
- 5.946
Γιατί είναι δροσερός νέος… αφούΟχι μονο αυτα, ο τζορ οταν μιλαει αναδυει δροσια και οχι κλαψομουνισμα
Γιατί είναι δροσερός νέος… αφούΟχι μονο αυτα, ο τζορ οταν μιλαει αναδυει δροσια και οχι κλαψομουνισμα
Κύττα αν δεν τις πηδήξεις δεν θα μάθουν ποτέ τα γούστα σου στο κρεββάτι… να τα λέμε κι αυτά…Εσύ γουστάρεις να ξέρουν οι μισές ανεξάρτητες το σπίτι σου και τι γούστα έχεις στο κρεβάτι; Εντάξει, πάσο.
Το ότι κάποιες κοπέλες ήξεραν το nickname μου ήταν δική μου επιλογή.....Καλά ειρωνεύσου εσύ την τίμια κορασίδα σου χαχαχα.
Όταν καταλάβεις τι κομπίνα έχει στήσει μαζί με τις υπόλοιπες ανεξάρτητες και τι φακέλωμα πέφτει θα με θυμηθείς. Έρχεται η πρώτη δοκιμαστικά, ενημερώνονται μεταξύ τους και πάει η επόμενη συνειδητά να πουλήσει παραμύθι. Ήρθε επίτηδες ξέροντας τα γούστα μου.
Να φέρω εγώ το τσίπουρο?
Για όποιον δε το ξέρει ένας από τους ποιο ψαγμένους οινολογους στην Ελλάδα....
παλαιωμένο...καλό?
....καλο επισης ειναι του Λαζαριδη, οπως και του Κατσαρου! Παντως κ το "φθηνο" του Αποστολακη που δοκιμασα, μια χαρα μου βγηκεΧωρίς γλυκάνισο να είναι όμως
Μετά πούλησε τον φάκελο στο Dark Web..Καλά ειρωνεύσου εσύ την τίμια κορασίδα σου χαχαχα.
Όταν καταλάβεις τι κομπίνα έχει στήσει μαζί με τις υπόλοιπες ανεξάρτητες και τι φακέλωμα πέφτει θα με θυμηθείς. Έρχεται η πρώτη δοκιμαστικά, ενημερώνονται μεταξύ τους και πάει η επόμενη συνειδητά να πουλήσει παραμύθι. Ήρθε επίτηδες ξέροντας τα γούστα μου.
εισαι ναιΠετάει ο γάιδαρος; ΠΕΤΑΕΙ!
Μωρέ και πετάει και διπλό μπακφλιπ κάνει άμα θες.
• Κάνω τα γλυκά μάτια και δίνω κωλο στα «αφεντικά» για να με αφήνουν να αλονίζω ανενόχλητη σε νήματα που δεν έχουν το όνομα μου.
• Δεν έχω πραγματική δουλειά που με κάνει να μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που σνόμπαρα τον μεσημεριανό ύπνο όταν ήταν παιδί. ΟΧΙ. Απλά δηλώνω μειωμενη προσφορά για να αυξάνεται η ζήτηση.
• Όχι ότι 2/3 παρακαλάνε να γνωρίσουν γνωστές μου. ΟΧΙ. Εγώ κάνω πολύωρα ραντεβού με μεγιστάνες από το SA και μετά ενημερώνω τις φίλες μου για να τους ξεζουμίσουν. Τους αναγκάζω να τις δουν, τους πιέζω ολημερίς.
• Τώρα οργανώνω και ολόκληρο συνασπισμό με φακελώματα από χιλιόμετρα. Κρατάω αρχεία με ηλικίες, διευθύνσεις, τηλέφωνα, ονοματεπώνυμα, μέγεθος πουλιού, επιδόσεις, Ε9. Τι άλλες πληροφορίες χρειάζομαι λες; Να εμπλουτίσω το excel μου!
ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ!
Απέχω 200 km με πιανει......?Πετάει ο γάιδαρος; ΠΕΤΑΕΙ!
• Τώρα οργανώνω και ολόκληρο συνασπισμό με φακελώματα από χιλιόμετρα. Κρατάω αρχεία με ηλικίες, διευθύνσεις, τηλέφωνα, ονοματεπώνυμα, μέγεθος πουλιού, επιδόσεις, Ε9. Τι άλλες πληροφορίες χρειάζομαι λες; Να εμπλουτίσω το excel μου!
ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ!
Ακόμα ένας που εκδηλώθηκε. Μετά αναρωτιέστε γιατί ρωτάω ψευδώνυμα.Οκ εδώ μπαίνει mute. Αρκετό δράμα για μια δημοσια τουαλέτα σαν τις αλλες της σειράς. Χαβ φαν στους υπολοιπους though.
.....τετχια εισαι εεεεε?!?!Πετάει ο γάιδαρος; ΠΕΤΑΕΙ!
• Κάνω τα γλυκά μάτια και δίνω κωλο στα «αφεντικά» για να με αφήνουν να αλονίζω ανενόχλητη σε νήματα που δεν έχουν το όνομα μου.
ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ!
Αυτό που κάποιοι κάθεστε και ασχολείστε με τα προσωπικά της κάθε κοπέλας
Διαβάστε κανά βιβλίο...
Τα κορίτσια μας πουλάνε χρόνο από τη ζωή τους, όχι τη ζωή τους
Βλέπω εγώ κωλοχανείο.Κώλους διαβάζω, κώλους δεν βλέπω.
Με κάτι τέτοιους παπάρες χάλασε το seeking.Οκ εδώ μπαίνει mute. Αρκετό δράμα για μια δημοσια τουαλέτα σαν τις αλλες της σειράς. Χαβ φαν στους υπολοιπους though.