Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.147
- Πόντοι
- 2.256
@XaramofaisΝα αου στείλω κάνα κοντοσούβλι από την Κοττάνη, ή θα σου πέσει βαρύ;
@XaramofaisΝα αου στείλω κάνα κοντοσούβλι από την Κοττάνη, ή θα σου πέσει βαρύ;
Χρόνια πολλά μωρό μου και ας με έσβησες από την υπογραφή σου χαχα
Αυτό δεν επρεπε να το δω...
Πομακοχώρια. πολύ όμορφα.Αυτό δεν επρεπε να το δω...
@xanthiforever για πες για το κοντοσούβλι ρε μνπνο...
Και που είναι η κοττανη
Έκανε τετοιο ατόπημα το απονο μνπνο; Να τον χαίρεσαι , κρίμα θα σε χάσω και θα το φέρω βαρέωςΧρόνια πολλά μωρό μου και ας με έσβησες από την υπογραφή σου χαχα
Κάπου στα βουνά και στα λαγκάδια , δεν τα ξέρεις.Αυτό δεν επρεπε να το δω...
@xanthiforever για πες για το κοντοσούβλι ρε μνπνο...
Και που είναι η κοττανη
Για το κοντοσούβλιΈκανε τετοιο ατόπημα το απονο μνπνο; Να τον χαίρεσαι , κρίμα θα σε χάσω και θα το φέρω βαρέως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάπου στα βουνά και στα λαγκάδια , δεν τα ξέρεις.
εχω ένα θέμα με τις παραθέσεις................... κοττάνη πομακοχώρια και καρυόφυτο λίγο πανω στα βουνα. Να έρθετεΓια το κοντοσούβλι
Στο Καρυόφυτο θα έρθουμε να δούμε Καργιεεςεχω ένα θέμα με τις παραθέσεις................... κοττάνη πομακοχώρια και καρυόφυτο λίγο πανω στα βουνα. Να έρθετε
Ενας Τζορμακα δεν πιανεται ποτέ μαλακας απο βιζιτα. Οι αλλοι πιάνονται.τελικά ο Σούγκαρ είναι υπαρκτό πρόσωπο? ή άλλο ένα προφίλ του κακομοίρη του Τζορμάκα?
η γραφή μοιάζει αρκετά χωρίς βέβαια τις ομοφυλοφιλικές εξάρσεις του δεύτερου...
ας μας πουν οι γνώστες...
Καλά ειρωνεύσου εσύ την τίμια κορασίδα σου χαχαχα.Γιατί ρε μη φεύγεις, είδωλο είσαι, δώσε στον λαό πληροφορίες.
Ναι αμεΥπάρχει κάποιος τρόπος να αγνοώ το παρόν νήμα και να μην βγαίνουν τα σάλια στην αρχική μου;
Θες να έρθεις και εσύ στο Καρυόφυτο για κοντοσούβλι να ηρεμήσειςΚαλά ειρωνεύσου εσύ την τίμια κορασίδα σου χαχαχα.
Όταν καταλάβεις τι κομπίνα έχει στήσει μαζί με τις υπόλοιπες ανεξάρτητες και τι φακέλωμα πέφτει θα με θυμηθείς. Έρχεται η πρώτη δοκιμαστικά, ενημερώνονται μεταξύ τους και πάει η επόμενη συνειδητά να πουλήσει παραμύθι. Ήρθε επίτηδες ξέροντας τα γούστα μου.
Το μόνο πλεόν που μου απομένει είναι η πλάκα, τζαμπα χαλούσα την ηρεμία μου τύπε. Και άσε εμένα να κρίνω όπως νομίζω.Καλά ειρωνεύσου εσύ την τίμια κορασίδα σου χαχαχα.
Όταν καταλάβεις τι κομπίνα έχει στήσει μαζί με τις υπόλοιπες ανεξάρτητες και τι φακέλωμα πέφτει θα με θυμηθείς. Έρχεται η πρώτη δοκιμαστικά, ενημερώνονται μεταξύ τους και πάει η επόμενη συνειδητά να πουλήσει παραμύθι. Ήρθε επίτηδες ξέροντας τα γούστα μου.
Να αγνοησεις την νηματοθετρια. Την κιαρα. Προσεχε, το νημα το ανοιξε μελος με το ονομα κιαρα vip πηγαινε στην πρώτη σελίδα και αγνοησε την νηματοθετρια. Ετσι, δεν θα βλεπεις ουτε το νημα.Υπάρχει κάποιος τρόπος να αγνοώ το παρόν νήμα και να μην βγαίνουν τα σάλια στην αρχική μου;
Τον κύριο (λέμε τώρα) δεν τον θέλουμε στην παρέα μαςΘες να έρθεις και εσύ στο Καρυόφυτο για κοντοσούβλι να ηρεμήσεις
Καλύτερα για εμένα...Τον κύριο (λέμε τώρα) δεν τον θέλουμε στην παρέα μας
Καλά ρε μοναχοφάης άλλος δεν είναι;Καλύτερα για εμένα...
Να φάω πιο πολύ
μονο μια ερωτηση παιχτη μου, γιατι παρηγγειλα και επιδορπιο.Καλά ειρωνεύσου εσύ την τίμια κορασίδα σου χαχαχα.
Να φέρω εγώ το τσίπουρο?σε σούβλα δεν έχεις τίποτα?