james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 15.704
- Πόντοι
- 10.395
μαθαίνεις?Εγω παντως για το marketing παρακολουθω
μαθαίνεις?Εγω παντως για το marketing παρακολουθω
Καλώς φίλε μου,Δεν έχω κανένα θέμα με το κορίτσι είπα αυτά που είπα δεν έχω να πω κάτι άλλο αν θες στείλε προσωπικά για κάτι που θες βοήθεια
Αλλο ενα κολπο για το μαρκετιν ειναι η ανακοινωση full booked για κανα τριημερο. Ή η ανακοίνωση, υπάρχει κενο την ταδε ωρα που μετα απο μιση ωρα, ερχεται νεα ανακοινωση οτι παει και αυτο, κλειδωσε απο αλλον.ναι...δεν ξερω...ειπα ότι τόσο έξυπνο μαρκετινγκ (αν είναι εσκεμμένο) είναι άξιο συγχαρητηρίων!!
Δεν το πιστευω αλλά δεν ξέρω!!
Στην ηλικία μου; όχι δα. Απλά έχει ενδιαφέρονμαθαίνεις?
Είχα, έχω και θα έχω άλλες προτεραιότητες. Ο σημερινός ντόρος μάλιστα ξεκίνησε επειδή κάποιος πήρε πατριωτικά το ότι τον ακύρωσα εξαιτίας αυτών. Αλλά σε αυτό το φόρουμ μιλάμε άλλη γλώσσα…Το αναγνωρισαμε στο πρωτο νημα της. Αλλα η ιδια μας έλεγε κατι ομορφα για αλλες προσδοκιες και οτι δεν την νοιάζει η ποσοτητα.
Είμαι στον χώρο πάνω από 20 χρόνια, κριτικές δεν γράφω γιατί δεν θέλω να παίρνω κανέναν στο λαιμό μου ούτε να κάνω κακό στα κορίτσια ότι θέλω ρωτάω σε προσωπικό μήνυμα έτσι λειτουργώ τα σέβη μου στην παρέα και εδώ τελειώνω ευχαριστώΚαλώς φίλε μου,
δικαίωμα σου είναι να μη θες να ενημερώσεις για την εμπειρία σου με την Κατερίνα
Θα βοηθούσε να ακούσουμε και την άλλη άποψη και να καταγραφεί ως τέτοια και για άλλους που θα ήθελαν να κάνουν ραντεβού με την Κατερίνα.
Σε ευχαριστώ πάντως
Δεν γράφει αυτά που δεν κάνει με όλους αλλά αν είσαι σωστός προσφέρονται. Το ότι προσφέρει αυταρχικό ενώ είναι υποτακτική λέει πολλά.Τι δεν γράφει δηλαδή; Όλο υπονοούμενα είστε. Εγώ ρώτησα για αυταρχικό και ήταν κατατοπιστική και ευγενέστατη. Από ότι κατάλαβα είναι γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα γι’ αυτό κάνει ντόρο. Είτε τη λατρεύεις, είτε σε εκνευρίζει.
όσο τσιμπάνε (και θα τσιμπάνε μακράν) λόγω ζήλειας κυρίως, τόσο καλύτερο και εξελίξιμο το... μαρκετιν.Αλλο ενα κολπο για το μαρκετιν ειναι η ανακοινωση full booked για κανα τριημερο. Ή η ανακοίνωση, υπάρχει κενο την ταδε ωρα που μετα απο μιση ωρα, ερχεται νεα ανακοινωση οτι παει και αυτο, κλειδωσε απο αλλον.
Περισσεύουν τα 150αρια και τα 200ρια. Τρεχουν απο μπατζακια.
Αλλα μαλλον εγω ειμαι ο μπατιρης και ζηλεύω....
την υποτακτικη την ειχα παρει εγω σε αλλο νημα!ωραιο γκομενακιΠοια είναι υποτακτικη; που βρίσκομαι; τι έχω χασει;
Φίλε δεν ξέρω τι κάνει στην Αθήνα αλλά στη Λάρισα παρακαλούσαν για μισάωρο με διπλά λεφτά και αυτή τους έγραψε για να περάσει το βράδυ με το γκόμενο.Αλλο ενα κολπο για το μαρκετιν ειναι η ανακοινωση full booked για κανα τριημερο. Ή η ανακοίνωση, υπάρχει κενο την ταδε ωρα που μετα απο μιση ωρα, ερχεται νεα ανακοινωση οτι παει και αυτο, κλειδωσε απο αλλον.
Περισσεύουν τα 150αρια και τα 200ρια. Τρεχουν απο μπατζακια.
Αλλα μαλλον εγω ειμαι ο μπατιρης και ζηλεύω....
Για λέγετην υποτακτικη την ειχα παρει εγω σε αλλο νημα!ωραιο γκομενακι
Μίλα μας γι’αυτό…Φίλε δεν ξέρω τι κάνει στην Αθήνα αλλά στη Λάρισα παρακαλούσαν για μισάωρο με διπλά λεφτά και αυτή τους έγραψε για να περάσει το βράδυ με το γκόμενο.
Μην μου ξινεις τα ακροδαχτυλα....Φίλε δεν ξέρω τι κάνει στην Αθήνα αλλά στη Λάρισα παρακαλούσαν για μισάωρο με διπλά λεφτά και αυτή τους έγραψε για να περάσει το βράδυ με το γκόμενο.
όχι, εσύ μίλα μας για τον γκόμενο!!!!!Μίλα μας γι’αυτό…
Είχα κάποτε έναν Λαρισαίο, ωραίο παιδί, αλλά πάνε χρόνια. Μάλλον με τον αφέντη θα ήμουν τώρα που έγινα και υποτακτικήόχι, εσύ μίλα μας για τον γκόμενο!!!!!
Χαλκίδα γιατί πήγα;Μην μου ξινεις τα ακροδαχτυλα....
Δεν ηρθε για ραντεβου με το ευρυ κοινο. Και δεν ηταν με τον γκομενο... Για συγκεκριμενο ραντεβου ηρθε. Της ειχε προταθει και παλιοτερα απο τον ιδιο να παιξει μπαλα στο Αλκαζαρ, αλλα οπως εγφαψε και η ιδια, για ολονυκτια και τετοια οχι με την πρώτη. Δεν πηγε δηλαδη τοτε αν και ηταν πολλα τα λεφτα.
Καληνυχτα σας....
Είχα κάποτε έναν Λαρισαίο, ωραίο παιδί, αλλά πάνε χρόνια. Μάλλον με τον αφέντη θα ήμουν τώρα που έγινα και υποτακτική
εγω ξερωΧαλκίδα γιατί πήγα;