Σε ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση!δύσκολη περίπτωση φίλε μου....χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω!
Έχεις υπομονή?
Άπειρη υπομονή …
Ηλικιακά δεν ξέρω αν με παίρνει στα χρόνια έτσι όπως μου τα λες !!!
Σε ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση!δύσκολη περίπτωση φίλε μου....χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω!
Έχεις υπομονή?
έχει χαζέψει φίλε...δεν βλέπει μπροστά του απ'τον πόθο!!Ρε σεις δεν σας προλαβαίνω......ω το ο. Σου έχει πάρει τα μυαλά το κατερινιώ, φυσικά εγκρίνω. Να γίνουμε και λίγο προμότορες, αγαπούληδες κλπππππππ.
σιγά ρε! πόσο είσαι?Σε ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση!
Άπειρη υπομονή …
Ηλικιακά δεν ξέρω αν με παίρνει στα χρόνια έτσι όπως μου τα λες !!!
Δεν λέμε το ίδιο φίλε. Τα λεφτά της τα αξίζει και με το παραπάνω. Με εξαίρεση την Ιωάννα που της ρίχνει 10 χρόνια, δεν θα βρεις καλύτερες υπηρεσίες. Απλά να μην μας ζαλίζει τον έρωτα, να γράφει όλα όσα κάνει και ας το πάει και 300. Καλύτερα θα είναι έτσι να βρίσκουμε ραντεβού. Το ίδιο είπα και στην άλλη.
Δεν έφτιαξα νέο προφίλ για εσένα μήν πάει το μυαλό σού στο πονηρό όπως σκέφτεσαι εσύ, και η συνάντηση έγινε μέσω φίλου , απορία γιατί ;Εκνευρισμό; Κανέναν! Διάθεση για βελτίωση και σαφείς πληροφορίες. Επίσης απορία.
Όποιος φτιάχνει νέο προφιλ κάτι θέλει να κρύψει. Στο λέω εκ πείρας.
Τι δεν γράφει δηλαδή; Όλο υπονοούμενα είστε. Εγώ ρώτησα για αυταρχικό και ήταν κατατοπιστική και ευγενέστατη. Από ότι κατάλαβα είναι γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα γι’ αυτό κάνει ντόρο. Είτε τη λατρεύεις, είτε σε εκνευρίζει.Δεν λέμε το ίδιο φίλε. Τα λεφτά της τα αξίζει και με το παραπάνω. Με εξαίρεση την Ιωάννα που της ρίχνει 10 χρόνια, δεν θα βρεις καλύτερες υπηρεσίες. Απλά να μην μας ζαλίζει τον έρωτα, να γράφει όλα όσα κάνει και ας το πάει και 300. Καλύτερα θα είναι έτσι να βρίσκουμε ραντεβού. Το ίδιο είπα και στην άλλη.
εγω θελω να στειλει ρε μνπνα!έχει χαζέψει φίλε...δεν βλέπει μπροστά του απ'τον πόθο!!
@Katerina ρε Κατερινιώ...δειξ' του μια...έστω σε ΠΜ να ηρεμήσει!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σιγά ρε! πόσο είσαι?
Πίπα κατακόρυφοΠέστε καμμια λεπτομέρεια... ανατριχιαστικη
καλά ρε μλκ...γιατί δεν της το αφιερώνεις εδώ??????????εγω θελω να στειλει ρε μνπνα!
ΥΓ. παω να της αφιερωσΩΩΩ ενα τραδουδι
Ασε το παιδί, έχει ίστρο σήμερα,, πότε γιορτάζει να του πάρω δώρο μία σαλιάρα; @Spiros_73 αν ξεφεύγω, χτύπα. Εγώ πάντως εγκρίνω με χίλια. μετά όμως βγάζει ότι είσαι άστατος το γιουτουμπ.καλά ρε μλκ...γιατί δεν της το αφιερώνεις εδώ??????????
Περιγραφή για πιο λόγο όλα είναι υποκειμενικά όπως είπα , απλώς θεωρώ ότι το κορίτσι πλάθει ένα μύθο γύρω από το όνομα της για καινούργιο κοινό στην αναμονή να τσιμπά τα 200αρια και 300αρια όποτε τα έχει ανάγκη αυτά έχω να πω, δεν έχω κάτι με το κορίτσι, απλώς έγραψα για τον ντόρο γιατί με κούρασεΠεριμένω τον @Nickselection να δώσει μια αναλυτική περιγραφή της συνάντησης/συναντήσεων του με την @Katerina
Καλό ειναι να υπάρχει ενημέρωση και για εμάς που δεν την έχουμε δει
έχει χιούμορ ο Σπυράρας...αλλά με μέτρο ε?!Ασε το παιδί, έχει ίστρο σήμερα,, πότε γιορτάζει να του πάρω δώρο μία σαλιάρα; @Spiros_73 αν ξεφεύγω, χτύπα. Εγώ πάντως εγκρίνω με χίλια. μετά όμως βγάζει ότι είσαι άστατος το γιουτουμπ.
Υπερβολικός είσαι νομίζω...μπορεί κ να ισχύει αν κ πιστεύω ότι κατά λάθος γίνεται!Περιγραφή για πιο λόγο όλα είναι υποκειμενικά όπως είπα , απλώς θεωρώ ότι το κορίτσι πλάθει ένα μύθο γύρω από το όνομα της για καινούργιο κοινό στην αναμονή να τσιμπά τα 200αρια και 300αρια όποτε τα έχει ανάγκη αυτά έχω να πω, δεν έχω κάτι με το κορίτσι, απλώς έγραψα για τον ντόρο γιατί με κούρασε
12/12 αδερφεΑσε το παιδί, έχει ίστρο σήμερα,, πότε γιορτάζει να του πάρω δώρο μία σαλιάρα; @Spiros_73 αν ξεφεύγω, χτύπα. Εγώ πάντως εγκρίνω με χίλια. μετά όμως βγάζει ότι είσαι άστατος το γιουτουμπ.
Φίλε μου αυτά που λες τα κατανοώ όμως είναι ένα θέμα που έχεις εσύ με την Κατερίνα.Περιγραφή για πιο λόγο όλα είναι υποκειμενικά όπως είπα , απλώς θεωρώ ότι το κορίτσι πλάθει ένα μύθο γύρω από το όνομα της για καινούργιο κοινό στην αναμονή να τσιμπά τα 200αρια και 300αρια όποτε τα έχει ανάγκη αυτά έχω να πω, δεν έχω κάτι με το κορίτσι, απλώς έγραψα για τον ντόρο γιατί με κούρασε
Το αναγνωρισαμε στο πρωτο νημα της. Αλλα η ιδια μας έλεγε κατι ομορφα για αλλες προσδοκιες και οτι δεν την νοιάζει η ποσοτητα.Υπερβολικός είσαι νομίζω...μπορεί κ να ισχύει αν κ πιστεύω ότι κατά λάθος γίνεται!
Αν το κάνει εσκεμμένα... είναι πολύ έξυπνο (η) και μπράβο της! Ας της το αναγνωρίσουμε... (αν λέω...)
Ούτως ή άλλως έξυπνη φαίνεται...
ναι...δεν ξερω...ειπα ότι τόσο έξυπνο μαρκετινγκ (αν είναι εσκεμμένο) είναι άξιο συγχαρητηρίων!!Το αναγνωρισαμε στο πρωτο νημα της. Αλλα η ιδια μας έλεγε κατι ομορφα για αλλες προσδοκιες και οτι δεν την νοιάζει η ποσοτητα.
Δεν έχω κανένα θέμα με το κορίτσι είπα αυτά που είπα δεν έχω να πω κάτι άλλο αν θες στείλε προσωπικά για κάτι που θες βοήθειαΦίλε μου αυτά που λες τα κατανοώ όμως είναι ένα θέμα που έχεις εσύ με την Κατερίνα.
Εγώ ενημέρωση ζητάω για να μάθουμε και την άλλη άποψη.
Οι κριτικές εννοείται ότι είναι υποκειμενικές και αυτό ζητάμε, τη δική σου υποκειμενική άποψη.
Γράψε πέντε δέκα πράγματα για το ραντεβού σου.
Πες μου μας τι σου άρεσε και τι δε σου άρεσε.
Τόσο απλό, δε σου ζητάω να γράψεις έκθεση.