Καλησπέρα σε ολους, θα ήθελα να πω κάτι σημαντικό!!
Οι φωτογραφίες που έχει ανεβασμένες η κοπέλα και εκδίδεται , είναι φωτογραφίες από ένα πρόσωπο που ξέρω. Δεν την ξέρω καλά, για να ρωτήσω ομως.
Αυτό που θέλω να πω είναι, αν οι φωτογραφίες δεν είναι τις κοπέλας που εκδίδεται αλλά είναι κλεμμένες από το προφίλ της κοπέλας τότε να ξέρει η κοπέλα ότι είναι παράνομο και απαράδεκτο όλο αυτό. Μπορεί πχ ο πατερας της κοπέλας ,ο αδερφός της, πχ εγώ που την ξέρω λίγο να την δω εδώ μέσα και να νομίζω ότι κάνει αυτό το επάγγελμα και να δημιουργηθεί σοβαρό θέμα. Μπορεί η κοπέλα να έχει θέμα με την δουλειά της. Δεν είναι αστείο να κλέβουμε φωτογραφίες από κορίτσια. Φυσικά υπάρχει περίπτωση αυτή η κοπέλα να είναι σύνοδος, δεν θα την ρωτήσω κάτι τέτοιο φυσικά γιατί αν δεν είναι θα γίνω ρεζίλι.
εγω το λέω αθτο στην κιαρα Κατερίνα μαλ πως λέγεται, ότι αν τυχόν δεν είναι αυτή στις φωτογραφίες τότε να ξέρει ότι είναι σοβαρό το θέμα και έχει κάνει μαλακια. Καλύτερα να τις αλλάξει τις φωτό. Εκτός και αν είναι η γνωστή που λέω, αν είναι ας μου στείλει μήνυμα εδώ, θέλω να την σκίσω ! Θα την απαντήσω στο ινστα της χωρίς να μου το πει , για να δει ότι λέω αλήθεια