...σου ξεκαθαρισα οτι δεν προκειται να ασχοληθω μαζι σου κ να σταματησεις να αναφερεσαι σε μενα, αλλα βλεπω εξακολουθεις να με εμπλεκεις σε ποστ σου, σε διαφορα νηματα! Προσπαθω να καταλαβω το λογο της αναιτιας επιθεσης σου στο προσωπο μου (την μοναδικη στα τοσα χρονια που ειμαι μελος) αλλα εις ματην! Υποθετω με καποιο τροπο σου γαμησα την ψυχουλα αλλα πως-γιατι? Μηπως πηρα καμμια σου "αγαπημενη" και στραβωσες? Μηπως θιχτηκες που μετα απο δεκαδες υποστηρικτικα κ αγαπουλιαρικα-γλοιωδη π.μ. που στελνεις σε καθε κοπελα καποιες ειχαν το "θρασος" να εκφρασουν δημοσια την συμπαθεια τους σε μενα κ οχι σε σενα? Μηπως προσεβαλα αθελα μου καμμια κοπελα και ανελαβες ως αυτοκλητος υπερασπιστης κ τιμωρος να αποκαταστησεις την τιμη της? Πραγματικα δεν σε καταλαβαινω! Οσο για το νημα της Αννα24, δεν σε εκραξε μονο ο
@The Saint* και ο
@Alex.mauros.1977 αλλα και αρκετα μελη, μεχρι και η ιδια η κοπελα γι αυτα τα προσβλητικα και αναληθη που εγραφες! Το γιατι κολλησες μονο σ'αυτους τους δυο, δεν ξερω. Σκεφτηκες για μια στιγμη οτι δεν μπορει τοσα ατομα να εχουν αδικο και εσυ να εχεις δικιο? Και επειδη καπου εγραψες οτι απασφαλισες προτεινω να ξανασφαλισεις γιατι δεν το'χεις αγορι μου.
Γυρνα ξανα στα δεκαδες ψυχοπονιαρικα π.μ. υποστηριξης που μπουκωνεις τις κοπελες (και δν μπορουμε οι υπολοιποι να παρουμε πληροφοριες ή να κλεισουμε συναντηση). Γυρνα ξανα στο να δινεις fake πληροφοριες σε διαφορα μελη για κοπελες που δεν εχεις καν συναντησει ,διαβαζοντας απλα τι εχουν πει οι αλλοι, υποθετοντας κ κανοντας εικασιες για να το παιξεις ειδημων και περπατημενος. Γυρνα ξανα στο seeking ή οπου αλλου για να πληρωνεις κοπελες να ερχονται απλα μαζι σου για καφε (καφε γνωριμιας το λετε αν δν κανω λαθος) για να καλυψεις την χαμηλη σου αυτοπεποιθηση, τον υπερμετρο εγωισμο σου, και την αποτυχια σου για κοινωνικες συναναστροφες!
Κανε ολα τα παραπανω κ σταματα να κουνας το δακτυλο σε ολους μας ως εχων το αλαθητο!
Ληξις απο μενα, δεν επανερχομαι!
Την καλησπερα μου σε ολους και σε ολες και μια συγνωμη για τον σκληρο μου τροπο (για πρωτη κ μοναδικη φορα)!