ntinosam
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 6.086
- Πόντοι
- 11.005
Επιμενεις.... Το ίδιο κατάντια είναι και για εμάς η χρήση του αγοραίου έρωτα αφού θέλεις να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον όρο.
Η άποψη σου είναι σεβαστή.
Επιμενεις.... Το ίδιο κατάντια είναι και για εμάς η χρήση του αγοραίου έρωτα αφού θέλεις να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον όρο.
Το ενα με το αλλο δεν εχει καμια απολυτως σχεση..Αν είναι κατάντια η επιλογή της κοπέλας, η δική μας επιλογή να … συνουσιαζόμαστε με εκδιδόμενες κοπέλες, τι είναι δλδ;;;
Παλιά καλή Κατρίνα.Κατάντια , φίλτατε, είναι αυτές οι πεποιθήσεις…
Στην Ελλάδα, η κοινωνία χαρακτηρίζεται από πληθώρα ταμπού με αποτέλεσμα όσες εκδίδονται να είναι δακτυλοδεικτούμενες. Σοκάρονται που μια κοπέλα με «οξυδέρκεια» / «δομημένο λόγο» βρίσκεται σε ένα τέτοιο site.
Αυτό είναι κατάντια!
Αυτός ο στιγματισμός οδηγεί τους ανθρώπους να μας βλέπουν μόνο ως «πόρνες» με αρνητικό και στερεότυπο τρόπο και μας χωρίζει από τους «καλούς» και «ευπρεπείς» πολίτες της υπόλοιπης κοινωνίας.
Τι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ …
Αντιτίθεμαι σε αυτή την προσέγγιση. Διαφωνώ με αυτό το κύμα «ηθικισμού» - νεοπουριτανισμού και την επιβολή ενός τόσο αυστηρού ηθικού αρχέτυπου που θα πρέπει να προσδιορίζει τις πράξεις μας.
Ας ασχοληθεί, λοιπόν, ο καθένας με την δίκη του ιστορία και ας κλείσει τα αυτιά του στη δική μου πολύχρωμη, εφόσον ενοχλεί τον καθωσπρεπισμό και τη σεμνοτυφία του….
Φιλάκια
Εγώ ΔΕΝ έγραψα πουθενά την λέξη θεομουνο, απλά απάντησα σε ένα κομμέντ που γράφτηκε.αγαπητέ... πχ εγώ θεωρώ την παρακάτω ως θεόμουνο... την Μαλβίνα και την Κατερίνα σίγουρα όχι...
Όταν προσφέρεις σεξουαλικές υπηρεσίες επί χρήμασι είσαι επαγγελματίας τελεία και παύλα.
Exactly!Αν θέλεις να αυταπατάσαι δικαίωμά σου, αλλά τουλάχιστον μην τα γράφεις αυτά δημοσίως και εκτίθεσαι γιατί τα διαβάζει κόσμος.
παρόλα αυτά...δεν απάντησες πως χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου, που επιλέγει να αγοράζει αυτές τις υπηρεσίες! Απ'ότι βλέπω είσαι ενεργός στο σπορ...Εγώ δεν έγραψα ότι οι πελάτες διαφέρουν.
Εγώ έγραψα ότι η πορνεία είναι κατάντια και ότι δεν θα έπρεπε να είναι επιλογή για ένα κορίτσι.
Αυτή είναι η άποψη μου.
Και το βέβαιο είναι πως κανείς μας, ακόμα και αυτοί που εξυμνούν την πορνεία ως επιλογή, δεν θα επέτρεπε σε κορίτσι του κύκλου του να βρεθεί στην θέση της πουτανας.
Υ.Γ.
Για το τελευταίο, εντάξει ίσως να υπάρχουν και εξαιρέσεις....
Εγώ ΔΕΝ έγραψα πουθενά την λέξη θεομουνο, απλά απάντησα σε ένα κομμέντ που γράφτηκε.
Μου έχουν πει εντυπώσεις 2 άτομα εδώ μέσα, που έχουν πάει ΚΑΙ με τις δύο, ο ένας είναι και από τους πολύ παλιούς.
Τώρα ο άλλος ο βλακας γιατί πάτησε γελακι (στο κομμέντ μου), ΔΕΝ κατάλαβα...
ΥΓ. Με την επιστροφή της Μαλβίνας, θα έχω και προσωπική εικόνα για εκείνη.
Δεν ξέρω πως περιμένεις αγαπητέ Γιώργο να μην ανοίγουμε τέτοιου είδους συζητήσεις και να μην σχολιάζουμε, εφόσον κι εσύ το συνεχίζεις!Το ενα με το αλλο δεν εχει καμια απολυτως σχεση..
Ο αντρας σαν το κυριαρχο ον ιστορικα ειχε και θα εχει αυτην την δυνατοτητα να <<επιλεγει>> για να κανει την ζωη του πιο ευκολη πιο ευχαριστη κτλπ εχοντας αυτην την υπηρεσια για πολλους και διαφορους λογους..
Η κοπελα δεν το κανει με το ζορι το κανει με την συγκαταθεση της και το προσφερει σαν υπηρεσια..
Για την αντιθετη πλευρα θα μου επιτρεψεις να μην το αναλυσω γιατι ειναι ενα ευαίσθητο θεμα..
...ρε μαγκα @james034 μας βγηκαν τα ματακια εμας που εχουμε την μαυρη εμφανιση του Μπου!!!!Δεν ξέρω πως περιμένεις αγαπητέ Γιώργο να μην ανοίγουμε τέτοιου είδους συζητήσεις και να μην σχολιάζουμε, εφόσον κι εσύ το συνεχίζεις!
Νομίζω είναι οκ να γίνονται παρόλα αυτά!!
Ωραία τα μαθήματα ιστορίας, αλλά ζούμε σε άλλες εποχές, if u know what i mean! Δεν υπάρχει ο "άντρας" αυτό...και η "γυναίκα" το άλλο! Ο καθένας δίνει τις εξηγήσεις που βολεύεται βέβαια, για να ικανοποιήσει τις πεποιθήσεις του!
Ανεξάρτητα από την ιστορία, πραγματικά θα ήθελα να ακούσω τι πιστεύεις για την αντίθετη πλευρά. Γιατί έχω την εντύπωση ότι το "ευαίσθητο" θέμα το οποίο επικαλείσαι για να μην "το αναλύσεις", πρέπει να ακουστεί... αντί για τις ακραίες κ προσβλητικές απόψεις περί κατάντιας. Πες μου αλήθεια λοιπόν, πως χαρακτηρίζεις τον άντρα που ψωνίζει καταντημένα κορίτσια? Ας ξεγυμνωθούμε όλοι, να δούμε τι καπνό φουμάρουμε....
Γιατί το δάχτυλο είναι εύκολο να το κουνάμε πίσω από μια οθόνη!
Το θέμα όμως είναι...να έχει το θάρρος κανείς, να το κουνάει και όταν είναι απέναντι του ο άλλος!!!
ΥΓ: μπουχτήσαμε από κριτές (και κατακριτές), φιλόσοφους και τιμητές των πάντων! Πραγματικά δλδ με ξεπερνάτε....
Η παράθεση είναι απλά για την πάσα.Δεν ξέρω πως περιμένεις αγαπητέ Γιώργο να μην ανοίγουμε τέτοιου είδους συζητήσεις και να μην σχολιάζουμε, εφόσον κι εσύ το συνεχίζεις!
Ωραία τα μαθήματα ιστορίας, αλλά ζούμε σε άλλες εποχές, if u know what i mean! Δεν υπάρχει ο "άντρας" αυτό...και η "γυναίκα" το άλλο! Ο καθένας δίνει τις εξηγήσεις που βολεύεται βέβαια, για να ικανοποιήσει τις πεποιθήσεις του!
Ανεξάρτητα από την ιστορία, πραγματικά θα ήθελα να ακούσω τι πιστεύεις για την αντίθετη πλευρά. Γιατί έχω την εντύπωση ότι το "ευαίσθητο" θέμα το οποίο επικαλείσαι για να μην "το αναλύσεις", πρέπει να ακουστεί... αντί για τις ακραίες κ προσβλητικές απόψεις περί κατάντιας. Πες μου αλήθεια λοιπόν, πως χαρακτηρίζεις τον άντρα που ψωνίζει καταντημένα κορίτσια? Ας ξεγυμνωθούμε όλοι, να δούμε τι καπνό φουμάρουμε....
Το θέμα όμως είναι...να έχει το θάρρος κανείς, να το κουνάει και όταν είναι απέναντι του ο άλλος!!!
ΥΓ: μπουχτήσαμε από κριτές (και κατακριτές), φιλόσοφους και τιμητές των πάντων! Πραγματικά δλδ με ξεπερνάτε....
Well said …Δεν ξέρω πως περιμένεις αγαπητέ Γιώργο να μην ανοίγουμε τέτοιου είδους συζητήσεις και να μην σχολιάζουμε, εφόσον κι εσύ το συνεχίζεις!
Respect!!!!!Έχουμε φτάσει σε μια εποχή που πάλι αρκετες γυναίκες (και οι λιγοι άντρες που κανουν αυτη την δουλειά) που πουλανε σεξουαλικες υπηρεσίες μπορούν να το κάνουν από επιλογή και όχι από εξαναγκασμό. Κατάντια στο τι κάνει με το σώμα του ο καθένας δεν υπάρχει σε τίποτα.
Προσωπική επιλογή είναι. Από την στιγμή που δεν επηρεάζει αλλά άτομα αμεσα δεν πέφτει λόγος σε κανέναν να κρίνει. Και μιλάμε να επηρεάζει πραγματικα(πχ ένα παιδί αν το μάθει για μητερα/πατέρα και ειδικά το μάθουν και αλλοι) , όχι του κωλου τι θα πει η γειτονιά αν η ξαδέρφη σου κάνει βίζιτες. Στα αρχιδια μου τι κανει η κάθε φίλη,φίλος στην προσωπική του ζωή αν δεν κάνει κακό σε κάποιον.
Υπάρχουν άνθρωποι που σεξουαλικη ευχαρίστηση παίρνουμε μόνο μέσω πληρωμής και όχι από σχέσεις κτλ. Για λόγους εμφάνισης, ψυχολογικών οτιδήποτε. Αν δεν υπήρχαν οι κοπέλες να βγάζουμε τις καυλες μας θα είχαμε φουνταρει.
Κατάντια είναι να είσαι παντρεμένος, η με σχέση και αντί να πεις ανοιχτά στο ταίρι σου ότι δεν σε καλύπτει σεξουαλικα για τον χψ λογο μπας και βρεθεί μια λυση η εστω να ληξει το ματς οριστικα, γαμας κορίτσια σε ξενοδοχεία (χωρις κατ αναγκη να πληρωνεις)και λες στην γυναίκα σου ότι έχεις πάει για ψάρεμα και με τους άλλους τους μαλακες παντρεμενους φίλους σου γελάτε που κοροιδευετε τις γυναίκες σας.
Που μακάρι να της γαμαει κάθε ώρα που λειπετε κάνας ψωλαρας και να χυνει μετά στο φαΐ που σας σερβίρει η γυναίκα. Αλλά που τέτοια τύχη, αυτές τις μαλακιες τις κάνουν οι άντρες συνήθως.
gracias!Well said …