Φορτηγατζής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 687
- Πόντοι
- 361
Για ποια λέμε ρε παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί!!ισως οτι καλύτερο εχεις δει
Για ποια λέμε ρε παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί!!ισως οτι καλύτερο εχεις δει
Για ποια λέμε ρε παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί!!
Γι αυτό ρωτάω γιατί από την μια βλέπω κιαρα από την άλλη κατερινα….μια βοήθεια παρακαλώ!Αν ακολουθησεις το χαος των παραθεσεων, θα καταληξεις στην Καλλιρροη!
Γι αυτό ρωτάω γιατί από την μια βλέπω κιαρα από την άλλη κατερινα….μια βοήθεια παρακαλώ!
Δηλ εσυ δεν μπορείς να πεις σε ποια αναφέρεστε?Αν καταφερεις να βγαλεις ακρη, θα σε παραδεχτω!
Δηλ εσυ δεν μπορείς να πεις σε ποια αναφέρεστε?
Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι
Να με έχεις ειδοποιήσει να έχω το παλαιωμενο τσίπουρο στην σωστή θερμοκρασία...!!!Θα ερθω εκει που δεν με περιμενεις και θα δεις πως τσικνιζουν...
Ούζο chris θελω εγω, δικο σας...Να με έχεις ειδοποιήσει να έχω το παλαιωμενο τσίπουρο στην σωστή θερμοκρασία...!!!
Ψιτ . .φέρε και την Κατερίνα κάτω...γιατί το κορίτσι στην Βιέννη τρώει μόνο σνίτσελ...και Sauerkraut...
Σου αρέσει...?Ούζο chris θελω εγω, δικο σας...
Γι αυτό ρωτάω γιατί από την μια βλέπω κιαρα από την άλλη κατερινα….μια βοήθεια παρακαλώ!
Σ ευχαριστώ φίλε μου! ΑπλαΓια να μη μπερδεύεσαι για την Κατερίνα μιλάμε.
Την Κιάρα αμφιβάλλω αν την έχει συναντήσει κανείς από εδώ μέσα.
Σ ευχαριστώ φίλε μου! Απλα
Όταν μπαίνω στο προφίλ της Κατερίνας μου λέει περιορισμό! Πως μπορούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί της…λέω εγώ τώρα!
Σ ευχαριστώ φίλε μου! Απλα
Όταν μπαίνω στο προφίλ της Κατερίνας μου λέει περιορισμό! Πως μπορούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί της…λέω εγώ τώρα!
Σωστός αλλά δεν έχω αριθμό, πως θα την βρω;Μέσω Telegram.
Σωστός αλλά δεν έχω αριθμό, πως θα την βρω;
Κάτι από Τζήμερο μου θυμίζει αυτό.
Τσίπουρο δεν πίνω με πιάνει καούρα.Να με έχεις ειδοποιήσει να έχω το παλαιωμενο τσίπουρο στην σωστή θερμοκρασία...!!!
Ψιτ . .φέρε και την Κατερίνα κάτω...γιατί το κορίτσι στην Βιέννη τρώει μόνο σνίτσελ...και Sauerkraut...
Πάω να φάω κοντοσούβλι.
Θα σχολιάσω εν ευθέτω χρόνω . Καλή Τσικνοπέμπτη να έχουμε
Να με έχεις ειδοποιήσει να έχω το παλαιωμενο τσίπουρο στην σωστή θερμοκρασία...!!!
Εγώ που ακολούθησα το χάος των παραθεσεων που πρότεινε και ο @REGGAS με έβγαλε εδώ:Για να μη μπερδεύεσαι για την Κατερίνα μιλάμε.
Την Κιάρα αμφιβάλλω αν την έχει συναντήσει κανείς από εδώ μέσα.
Εγώ έκανα search με την ονομασία @phoneofAK και μου έβγαλε μια επιλογή το @phoneofArc. Μήπως το έκλεισε?Στο σχόλιό μου από πάνω έχει γράψει το contact name της στο Telegram.
Δεν χρειάζεσαι τηλέφωνο στο Telegram παρά μόνο την κωδική της ονομασία.