Geohio97g 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πώς σε βρησκω πως λέγεσαι στο τελεγκραμ?Για μένα … κάτω Αχαΐα, μονοο
Πώς σε βρησκω πως λέγεσαι στο τελεγκραμ?Για μένα … κάτω Αχαΐα, μονοο
ναι βέβαια μόλις ολοκληρωθεί το εγκέφαλο γράφημα και η ανάλυση συναψεων θα δημοσιευτεί η μεθοδολογία και τα ευρήματα για να τα σχολιάσουν τα επίτιμα μέλη της εταιρείας ανάλυσης σκέψης του bou.Α γεια σου. Θα μου πεις και τι σκέφτονται;
Δεκτό, αν και μια αντιπαράθεση με επιχειρήματα είναι πάντα αποδεκτή. Πάντως δεν μιλάω αποκλειστικά για την συγκεκριμένη κοπέλα αλλά γενικώς. Εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν...είσαι πολύ φάουλ για μένα αλλα δεν θα κάνω αντιπαράθεση αλήθεια
λυπάμαι εγώ εδώ μπαίνω μόνο για χαλάρωση κ να ανταλλάσω πληροφορίες όσο μπορώ...να είσαι καλά κ χρόνια πολλά εύχομαιΔεκτό, αν και μια αντιπαράθεση με επιχειρήματα είναι πάντα αποδεκτή. Πάντως δεν μιλάω αποκλειστικά για την συγκεκριμένη κοπέλα αλλά γενικώς. Εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν...
Καλή χρονιά να έχεις.λυπάμαι εγώ εδώ μπαίνω μόνο για χαλάρωση κ να ανταλλάσω πληροφορίες όσο μπορώ...να είσαι καλά κ χρόνια πολλά εύχομαι
Κάποιοι φίλε νομίζουν ότι τους γουστάρουν οι πουτανες.Καλή χρονιά να έχεις.
Μα αυτό είναι το φυσικό και φυσιολογικό. Οι κοπέλες που κάνουν αυτό το λειτούργημα, δεν ψάχνουν να βρουν έναν άνθρωπο για να τον 《φυλακίσουν》στο μυαλό τους, στην ψυχή τους ή την καρδιά τους. Η σχέση που δημιουργούν με κάποιον άνδρα, για όσο χρόνο εχει προσυμφωνηθεί, ίσως είναι η μοναδική που διέπεται από τόσο αυστηρούς και ξεκάθαρους όρους. Τι να λέμε τώρα...Κάποιοι φίλε νομίζουν ότι τους γουστάρουν οι πουτανες.
Ασφαλώς και μας έχουν ξεχάσει μόλις περάσουμε την πόρτα της εξόδου.
Λοιπόν, για να μην έχετε αυταπάτες. Οι περισσότερες, για να μην πω ΟΛΕΣ, λένε ότι γουστάρουν στα 4. Ξέρετε γιατί; Διότι δεν θέλουν να βλέπουν και αηδιάζουν, αυτόν που τους 《νοικιάζουν》 το κορμί τους. Μ' αυτόν που επιλέγουν αυτές και χωρίς χρήματα, προτιμούν την κλασσική στάση, χωρίς να αποκλείεται και η προαναφερόμενη, γιατί τις εκστασιάζουν, ως εγκεφαλικά όντα, οι εκφράσεις μας...
Λοιπόν, για να μην έχετε αυταπάτες. Οι περισσότερες, για να μην πω ΟΛΕΣ, λένε ότι γουστάρουν στα 4. Ξέρετε γιατί; Διότι δεν θέλουν να βλέπουν και αηδιάζουν, αυτόν που τους 《νοικιάζουν》 το κορμί τους. Μ' αυτόν που επιλέγουν αυτές και χωρίς χρήματα, προτιμούν την κλασσική στάση, χωρίς να αποκλείεται και η προαναφερόμενη, γιατί τις εκστασιάζουν, ως εγκεφαλικά όντα, οι εκφράσεις μας...
Βγαίνοντας από το δωμάτιο βγαίνουμε κι από το μυαλό τους. Απόλυτα λογικό.Κάποιοι φίλε νομίζουν ότι τους γουστάρουν οι πουτανες.
Ασφαλώς και μας έχουν ξεχάσει μόλις περάσουμε την πόρτα της εξόδου.
Να σημειώσω ότι όταν αναφέρομαι τις σχέσεις μας με τις αξιοσέβαστες κατά τ' άλλα και απαραίτητες για την ύπαρξη μας εκδιδόμενες κοπέλες, θεωρώ ότι στοιχεία όπως καθαριότητα, υγιεινή, ευγένεια και ως έναν βαθμό αποδεκτή εμφάνιση, είναι ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ. Και από τις δύο πλευρές όμως...Σεβαστή η άποψη σου και ναι είναι αλήθεια πως ισχύει, αλλά επέτρεψε μου να σε διορθώσω. Υπάρχουν φορές που στα αλήθεια η χημεία μεταξύ των εμπλεκόμενων λειτουργεί. Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο όπως η ευγένεια, η καθαριότητα, η εμφάνιση.
Ακόμα και να ισχύει αυτό, πώς εξηγείς ότι κοιτάει τον άλλον ακόμα και στα τέσσερα; Και όχι μόνο η Κατερίνα, αλλά και άλλες.
Τώρα εάν ο άλλος είναι αποκρουστικός, πάω πάσο.
Έρωτας Αρχάγγελος...
ΝοοοΕαν οχι βλεφαριδες, φρυδια tattoo
αν συναντηθουμε θα εχεις και κατι ακομα ψευτικο.
Αλήθεια με συγκινείςσημερινή συνάντηση με το Κατερινάκι κ λέω να γράψω δυο λόγια...
ήρθε στην ώρα της με ένα πολύ ωραίο φόρεμα το σώμα της για μένα είναι πολύ καλό γιατί ούτε κιλα παραπανίσια είδα ούτε πολύ αδύνατη όμως.. το πρόσωπο της θα έλεγα αποτελείται από ένα συνδυασμό γλυκυτητας αλλα κ λαγνειας εμένα μου άρεσε προσωπικά αρκετά...
τώρα στα του αγώνα δεν θα πω πολλά με διαφορά όμως η πίπα της για μένα είναι από άλλο πλανήτη!!! παίχτηκαν διάφορες στάσεις κ σε καμία δεν ειπε οχι αλλα πιο πολύ νομίζω γουστάρει στα 4...
Κλείνοντας θέλω να πω δυο πράγματα...πρώτον η Κατερίνα ξέρει να ακολουθεί τον παρτενέρ πραγμα εξαιρετικά σημαντικό για μένα αλλα ακομη πιο σημαντικό είναι η δοτικοτητα που έχει αυτό το κορίτσι καθώς δίνεις 1 κ η Κατερίνα 10....
Κατερίνα ευχαριστώ για το υπέροχο δίωρο κ το χαμόγελο σου μην το χαραμίσεις για κανένα!!
Εις το επανιδειν
;)plot twist: Η Κατερίνα όταν στήνεται στα 4 γυρνάει και σε κοιτάει μιλώντας προστυχα
κερνας?Θα είναι κανένας Μαζωνακηη;