Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
Η αλήθεια είναι πως καλό είναι να αναφερόμαστε πιο κόσμια στα κορίτσια...
καλημερα @Katerina και καλη πρωτοχρονια, με το μπαρδον αν μπορεις ανεβασε μια φωτο με ζουμ στη κωλοτρυπιδα για να πυρφορισουμε. υγεια και ο,τι καλυτερο ευχομαιΗ αλήθεια είναι πως καλό είναι να αναφερόμαστε πιο κόσμια στα κορίτσια...
Πραγματικα δεν θα μπορουσα να φανταστω καλυτερο φιναλε για το τρεχον ετος απο την συναντηση που εκανα μαζι σου (θυμιζοντας μου ακριβως τις ιδιες ευχαριστες στιγμες μαζι σου και το καλοκαιρι που ειχαμε ξαναβρεθει)
Πραγματικα δεν θα μπορουσα να φανταστω καλυτερο φιναλε για το τρεχον ετος απο την συναντηση που εκανα μαζι σου (θυμιζοντας μου ακριβως τις ιδιες ευχαριστες στιγμες μαζι σου και το καλοκαιρι που ειχαμε ξαναβρεθει)
Να σε καλα και σου ευχομαι να περνας ομορφα σε οτι και αν κανεις !!!
Σε ένα ποντάρουμε , δεν παίζουμε άδικαΌνυχες.
Εξτένσιονς &
Φακοί επαφής αλλαγής χρώματος οφθαλμών.
Κερδίζω κάτι;Σε ένα ποντάρουμε , δεν παίζουμε άδικα
Είναι τέτοια η τρελλα και η ανυπομονησία μου να απολαύσω το κορμακι σου που η παρατηρητικότητα χάνεται εντελώς!!!Πάντα περνάμε υπέροχα μαζί
Btw ο @bigshak ήταν ο 2ος που βρήκε τι ψεύτικο έχω πάνω μου. Ακόμα ψάχνουμε τον 3ο πιο παρατηρητικό του έτους χαχα
θα πω το δυο!Σε ένα ποντάρουμε , δεν παίζουμε άδικα
Δυστυχώς ατυχήσατε , χάσατε το έξτρα μισάωροθα πω το δυο!
Δεν πειραζει κουκλα μου!!Δυστυχώς ατυχήσατε , χάσατε το έξτρα μισάωρο
Βλεφαριδες;Δυστυχώς ατυχήσατε , χάσατε το έξτρα μισάωρο
Όχι βρε παιδιά, μην κάνετε spoiler! Αφήστε και τίποτα να ανακαλύψουμε κι εμείς! Τώρα χάθηκε η όλη γοητεία.
Ευτυχώς που δεν έχεις πειράξει αυτά τα όμορφα χείλη και τα υπέροχα στηθακια σου...Παίζουν έξυπνα αλλά όχι στοχευμένα ;)
Απλά αποκλείσαμε(;) τα «χείλη , στήθος» και πήγαμε στα συνηθέστερα πιο light “πλαστικά»
Εαν οχι βλεφαριδες, φρυδια tattooΒλεφαριδες;