baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
του χρονου τοσο θα κοστιζει.Ένα τέταρτο του νεφρού διάβασα τύπε
του χρονου τοσο θα κοστιζει.Ένα τέταρτο του νεφρού διάβασα τύπε
Σου ευχομαι να μην φας ακυρωση, και να εχει μεινει και αξιοποιησιμη battery health
αν φάω ακύρωση, that's life.τωρα σε λιγο έχω ένα ραντεβού ελπίζω να μην φάω ακύρωση χαχαχαΣου ευχομαι να μην φας ακυρωση, και να εχει μεινει και αξιοποιησιμη battery health
Ρε φιλε εσυ τις εχεις ξεπατωσει ολες, και εγκαταλειπουν η μια μετα την αλλη;αν φάω ακύρωση, that's life.τωρα σε λιγο έχω ένα ραντεβού ελπίζω να μην φάω ακύρωση χαχαχα
Δεν ξερω εαν αυτο μειωνει το impactτον έχω μικρο
Τιννα πω.σιγουρα είμαι γλυκουληςΔεν ξερω εαν αυτο μειωνει το impact
να ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ να πληρωσεις με τον ποντο και οχι με την ωρα.τον έχω μικρο
Τι σου λενε δλδ, συγκεκριμενα;γενικά προσπαθώ να τα γοητεύσω τα κορίτσια για να με πληρώσουν αλλά δε τα έχω καταφέρει
Η Κατρίνα είναι τέτοια περίπτωση.γενικά προσπαθώ να τα γοητεύσω τα κορίτσια για να με πληρώσουν αλλά δε τα έχω καταφέρει
Μία είναι η πρωταγωνίστρια.
Η άλλη εμφανίζεται όποτε της καυλώσει ...
lol σε φάση έπαιξε ακύρωση ώρες πριν ή στάλθηκε πιεμ στο μπου την ώρα που ο άλλος ξυρίζει τ αρχιδια του στο χοτελι για να είναι δροσερός και έτοιμος για το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ της χρονιάς όπως διαφημίζουν οι γνωστοί διαφημιστές?πραγματι
γλωσσα λανθανουσα λεει την αληθεια
ανοιχτοι σε ιδεες
οχι ανοιχτες σε ιδεες
Και στα δικα μας τωρα
αλλη μια ακυρωση διοτι την ξεμουνιασαν και δεν αντεχε αλλο κατα δηλωση
έστειλε μνμα πως την ξεμουνιάσανε και θα μειώσει τα ραντεβουlol σε φάση έπαιξε ακύρωση ώρες πριν ή στάλθηκε πιεμ στο μπου την ώρα που ο άλλος ξυρίζει τ αρχιδια του στο χοτελι για να είναι δροσερός και έτοιμος για το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ της χρονιάς όπως διαφημίζουν οι γνωστοί διαφημιστές?
LoveΤο 2022 εκλεισε ομορφα
πραγματι
γλωσσα λανθανουσα λεει την αληθεια
ανοιχτοι σε ιδεες
οχι ανοιχτες σε ιδεες
Και στα δικα μας τωρα
αλλη μια ακυρωση διοτι την ξεμουνιασαν και δεν αντεχε αλλο κατα δηλωση
Ρε Κατερινα δεν αφηνεις το φιλοσοφικα και στειλε μας καμια φωτο να μας καυλωσεις..Ναι , σίγουρα. Γιατί όσοι με έχουν παρακολουθήσει έστω και λίγο , ξέρουν ότι αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος που μιλάω.