baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
θες σουβλακια?
θες σουβλακια?
Θα το μαθουν οι αλλες και θα εχεις προβληματαότι καλύτερο έχω ζήσει.βασικα δεν έχω λόγια για αυτό το κορίτσι
Κριμα, τουλαχιστον με παρηγορει οτι δεν εχασα το extra μισαωρο γιατι δεν ειχα καν normal ωρα ή δυωρο μαζι σου
Hope to see you againότι καλύτερο έχω ζήσει.βασικα δεν έχω λόγια για αυτό το κορίτσι
Στα 80's και 90's δεν ειχαμε εμοτζι. Χεσε μας ρε τυπε, πρωι πρωι.τύποι συνειδητοποιείτε φαντάζομαι ότι κάποιοι χαριεντίζεστε εδώ μέσα με άτομο (προσοχή στην επιλογή της λέξης παρακαλώ) που χρησιμοποιεί αντί για έμοτζι τα ;) των 80's και 90's...
αυτο βρηκες εσυ τωρατύποι συνειδητοποιείτε φαντάζομαι ότι κάποιοι χαριεντίζεστε εδώ μέσα με άτομο (προσοχή στην επιλογή της λέξης παρακαλώ) που χρησιμοποιεί αντί για έμοτζι τα ;) των 80's και 90's...
πιες καφε ρε...κατάλαβες τι είπα?Στα 80's και 90's δεν ειχαμε εμοτζι. Χεσε μας ρε τυπε, πρωι πρωι.
το είδα και αυτό, νομίζω έχεις δίκιο...αυτο βρηκες εσυ τωρα
το αλλο που σου ειπα το ειδες?
παντα εχω δικιοτο είδα και αυτό, νομίζω έχεις δίκιο...
but...
Τι καφε ρε μαλακα; Δεν κοιμομουνα σαν εσενα ολο το βραδυ.πιες καφε ρε...κατάλαβες τι είπα?
Ε, δεν τον βλεπεις τον λεμέ; Καφε λεει, εμοτζι λεει. Σε πιάνει η ζοχαδα.Πω ρε όρεξη που έχετε πρωινιάτικα για μανούρα...
Τι καφε ρε μαλακα; Δεν κοιμομουνα σαν εσενα ολο το βραδυ.
Δεν εχω αναγκη με παιρνει αμέσως ο Μορφεας και αργησα να παω να τον βρω.Πιείτε τότε ένα χαμέμηλο, που είναι και υπναγωγό.
την αλήθεια έγραψα μόνο κ εννοείται θα τα ξαναπούμε..Αλήθεια με συγκινείς
Να περνάς υπέροχα . Θα τα ξαναπούμε
χμμμμμ....2 καφέδες ζεμπούδιε. γρήγορα !!!Τι καφε ρε μαλακα; Δεν κοιμομουνα σαν εσενα ολο το βραδυ.
Ε, δεν τον βλεπεις τον λεμέ; Καφε λεει, εμοτζι λεει. Σε πιάνει η ζοχαδα.
Δεν εχω αναγκη με παιρνει αμέσως ο Μορφεας και αργησα να παω να τον βρω.
Υπαγω. Που ελεγε και μια ψυχη... Καλη του ωρα.
δείξε κι εσύ ηλικία σαν τον άλλονΤι καφε ρε μαλακα; Δεν κοιμομουνα σαν εσενα ολο το βραδυ.
Ε, δεν τον βλεπεις τον λεμέ; Καφε λεει, εμοτζι λεει. Σε πιάνει η ζοχαδα.
χμμμμμ....2 καφέδες ζεμπούδιε. γρήγορα !!!