You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κέλλυ Λιόντου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gst007ath
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 524
- Εμφανίσεις 326K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Ρε τι νούμερα υπάρχουν?Ασχολίαστη η μαιμού για την οποία ανοίχτηκε το θρεντ...Νομίζω η ωραία του Καματερού είναι πιο ωραία απ'αυτή..
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Οκ κωλοτρυπίδα. Αλλά εσύ ασχολείσαι μαζί μου και πέρα απο το νήμα της Κατερίνας.Έχεις κάποιο πρόβλημα με την πάρτη μου; Γελοίος είσαι εσυ....γιατί απορείς ρε τύπε??...
...εσύ έδωσες 150 για μια φοιτήτρια...που από το στόμα της μύρισες πουτσίλα από την πρώτη στιγμή...κατα δήλωση σου!!...και όχι μόνο δεν την έδιωξες...αλλά έμεινες μαζί της...έπιασες κουβεντούλα...και και μετά μπήκες στο νήμα της να κλαφτείς ρε γελοίε!!!...
...γιατι να μην ζητάει 300 η Λιόντου?!...
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
για συνταξιουχο δημοσιο μεγαλουπάλληλο τον κοβω με το στυλακι καλτσονι ,βερμουδα ,καραφλιτσα,πρωην εφοριακος ,πολεοδομια ,κατι τετοιο,πολυ βρωμικο και ξεκουραστο χρημα ,παει στα σιγουρα η Κέλλυ,δεν ειναι χαζή,να ποιοι φαγανε με το πασοκ , μας γαμησανε και γαμανε τωρα τα καλυτερα μουνιαΠαιδιά την πέτυχα στο καράβι για Κρήτη με ένα γερο
Διαγραμμένο μέλος 203185
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 557
- Πόντοι
- 21
Εντάξει όχι και καλύτερο μουνι η λιοντου
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.482
- Πόντοι
- 456
Στην καραντίνα δεν είχα τι να κάνω και την είχα πετύχει σε ένα μεταμεσονύχτιο λάιβ στο ινστα. Νομίζω είχε ντυθεί καλικάτζαρος ή κάτι τέτοιο.
Είχα κλάψει στα γέλια από τα σχόλια.
Το πιο επικό ήταν ένας που την ρώτησε αν ανοίξαν τα μπουρδέλα
Οι πιο πολλοί εστίασαν στη τιμή και στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Στο μεταξύ αυτή έλεγε πως δεν πιστεύει στις σχέσεις και κάτι τέτοια. Αμφιβάλω αν προλάβαινε να διαβάζει όλα τα σχόλια.
Είχα κλάψει στα γέλια από τα σχόλια.
Το πιο επικό ήταν ένας που την ρώτησε αν ανοίξαν τα μπουρδέλα
Οι πιο πολλοί εστίασαν στη τιμή και στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Στο μεταξύ αυτή έλεγε πως δεν πιστεύει στις σχέσεις και κάτι τέτοια. Αμφιβάλω αν προλάβαινε να διαβάζει όλα τα σχόλια.
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
Σαπιλα ρε...μικρόσωμη και όχι όπως φαίνεται αν φαίνεται κάπως στις φωτός και με τεράστιο προσωπο-κεφαλι
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.803
- Πόντοι
- 1.206
Τεράστιο κεφάλι που δε δένει με το υπόλοιπο σώμα.Σαπιλα ρε...μικρόσωμη και όχι όπως φαίνεται αν φαίνεται κάπως στις φωτός και με τεράστιο προσωπο-κεφαλι
Χάλι...
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.136
- Πόντοι
- 7.865
Γενικά χαζοπουτάνα,με την έννοια ότι εκτίθεται πολύ και όχι με τα ανάλογα αποτελέσματα.Πήγε νομίζω στο γραφείο του μάγου και έκανε την βιζιτού με 300 την ώρα.Συναγωνιστής εδώ που την δοκίμασε δεν έχει πεί τα καλύτερα.Προσωπικά την είχα πετύχει στην παραλία με μια άλλη που την έβγαζε φώτος,στην Βούλα.Κοντή με καλό σώμα,μεγάλα βυζιά,φυσικά ψευτικα,κωλάρα,αλλά με μεγάλο κεφάλι.Της έπιασα την κουβέντα,της είπα ότι την ξέρω και πως έχουμε βρεθεί,που δεν είχαμε και μετά απο 2 ώρες βρεθήκαμε στο Κρεολή και την γαμουσα με ένα κατοστάρικο,για 1,5 ώρα.Δεν κράτησα τηλέφωνα,δεν με ένοιαζε και χέστηκα.Ήθελα απλά να την γαμήσω,όμως άσχημα δεν πέρασα.Έδωσε όλες τις τρύπες της και μάλλον ήθελε να γαμηθεί και έβγαλε κάποια ενέργεια.Αν το έκανε κανονικό επάγγελμα με 80€ την ώρα,θα ήταν καλά,αλλά 300άρες σε καμία περίπτωση,
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
Θα πλήρωνα 100 μόνο για εμπειρία και ξεφτιλισμα και άμα μπορούσε. Όταν λέω ξεφτιλισμα εννοώ ότι πιο εξτριμ και αααν μπορεί και 2 γαμησια απ' τον κωλο και πολλά είναι.
Με 30 έχω γαμησει μουναρες και μουναρες στη ζωή μου.ειτε με κέρασμα και πέσιμο έξω,είτε σε μπορδελα
Με 30 έχω γαμησει μουναρες και μουναρες στη ζωή μου.ειτε με κέρασμα και πέσιμο έξω,είτε σε μπορδελα
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
Ξ
Σε ξενοδοχείο την γάμησες? Γενικά αν θέλει κάποιος που γουστάρει επικοινωνία πως μπορεί?Γενικά χαζοπουτάνα,με την έννοια ότι εκτίθεται πολύ και όχι με τα ανάλογα αποτελέσματα.Πήγε νομίζω στο γραφείο του μάγου και έκανε την βιζιτού με 300 την ώρα.Συναγωνιστής εδώ που την δοκίμασε δεν έχει πεί τα καλύτερα.Προσωπικά την είχα πετύχει στην παραλία με μια άλλη που την έβγαζε φώτος,στην Βούλα.Κοντή με καλό σώμα,μεγάλα βυζιά,φυσικά ψευτικα,κωλάρα,αλλά με μεγάλο κεφάλι.Της έπιασα την κουβέντα,της είπα ότι την ξέρω και πως έχουμε βρεθεί,που δεν είχαμε και μετά απο 2 ώρες βρεθήκαμε στο Κρεολή και την γαμουσα με ένα κατοστάρικο,για 1,5 ώρα.Δεν κράτησα τηλέφωνα,δεν με ένοιαζε και χέστηκα.Ήθελα απλά να την γαμήσω,όμως άσχημα δεν πέρασα.Έδωσε όλες τις τρύπες της και μάλλον ήθελε να γαμηθεί και έβγαλε κάποια ενέργεια.Αν το έκανε κανονικό επάγγελμα με 80€ την ώρα,θα ήταν καλά,αλλά 300άρες σε καμία περίπτωση,
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.136
- Πόντοι
- 7.865
Nαι σε ξενοδοχείο.Εγώ προσωπικά απλά την πλησίασα και της το είπα στεγνά.Αλλιώς νομίζω την λένε Φαίη στον Μάγο ή κάτοι τέτοιο.Ξ
Σε ξενοδοχείο την γάμησες? Γενικά αν θέλει κάποιος που γουστάρει επικοινωνία πως μπορεί?
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Δουλεύει ακόμα στον μάγο;;;Nαι σε ξενοδοχείο.Εγώ προσωπικά απλά την πλησίασα και της το είπα στεγνά.Αλλιώς νομίζω την λένε Φαίη στον Μάγο ή κάτοι τέτοιο.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.136
- Πόντοι
- 7.865
Δουλεύει ακόμα στον μάγο;;;
Πανέμορφη συνοδός πολυτελείας Φαίη από το MagicGirls - aggelies.club
aggelies.club Πανέμορφη συνοδός πολυτελείας Φαίη από το MagicGirls %
aggelies.club
Σκέφτεσαι να σκάσεις 300 για το τριμπαζο?Δουλεύει ακόμα στον μάγο;;;
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Πάντως στην σελίδα του μάγου δεν υπάρχει η συγκεκριμένη, τώρα μπήκα και κοίταξα, μήπως η αγγελία είναι παλιά;;;Πανέμορφη συνοδός πολυτελείας Φαίη από το MagicGirls - aggelies.club
aggelies.club Πανέμορφη συνοδός πολυτελείας Φαίη από το MagicGirls %aggelies.club
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.136
- Πόντοι
- 7.865
σημερινη ειναι
Παρόμοια θέματα