JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.807
- Πόντοι
- 1.056
πάντα είχα την υποψία αλλά δεν ήμουν σίγουρος καθώς στο μάγο έγραφε 22 αν θυμάμαι καλά ενώ το κορίτσι μας είναι 40+.Αλήθεια λες;;;
Αυτή ήταν;;;
Έχει όχι και 40+ μπορεί να είναι κοντά στα 35,αλλά 40 μου φαίνονται πολλά!!!πάντα είχα την υποψία αλλά δεν ήμουν σίγουρος καθώς στο μάγο έγραφε 22 αν θυμάμαι καλά ενώ το κορίτσι μας είναι 40+.
Τόσα πολλά ρε παιδιά;Σκέφτεσαι να σκάσεις 300 για το τριμπαζο?
ξερω γω γιατι την εβλεπαν να ποζαρει στο ινσταγραμ μαλλον, μπαζολα ειναιΤόσα πολλά ρε παιδιά;
Μα δεν καταλαβαίνω το τόσο υψηλό κόστος...
Χαχαχα ίσως...ξερω γω γιατι την εβλεπαν να ποζαρει στο ινσταγραμ μαλλον, μπαζολα ειναι
ε μονο αυτο ειναι τι αλλο να ειναιΧαχαχα ίσως...
Τυχερός αδερφέ μπράβο σου σήμερα ρώτησα στον μάγο αν δουλεύει ακόμα εκεί αλλά μου είπαν όχι!!! Εννοείται πως αξίζει το 300 αλλά έτσι για το γαμπρό το γαμιση το θέλει. Διστιχος εν απαντάει στα μηνύματα για κατιδιαν ραντεβού ???Γενικά χαζοπουτάνα,με την έννοια ότι εκτίθεται πολύ και όχι με τα ανάλογα αποτελέσματα.Πήγε νομίζω στο γραφείο του μάγου και έκανε την βιζιτού με 300 την ώρα.Συναγωνιστής εδώ που την δοκίμασε δεν έχει πεί τα καλύτερα.Προσωπικά την είχα πετύχει στην παραλία με μια άλλη που την έβγαζε φώτος,στην Βούλα.Κοντή με καλό σώμα,μεγάλα βυζιά,φυσικά ψευτικα,κωλάρα,αλλά με μεγάλο κεφάλι.Της έπιασα την κουβέντα,της είπα ότι την ξέρω και πως έχουμε βρεθεί,που δεν είχαμε και μετά απο 2 ώρες βρεθήκαμε στο Κρεολή και την γαμουσα με ένα κατοστάρικο,για 1,5 ώρα.Δεν κράτησα τηλέφωνα,δεν με ένοιαζε και χέστηκα.Ήθελα απλά να την γαμήσω,όμως άσχημα δεν πέρασα.Έδωσε όλες τις τρύπες της και μάλλον ήθελε να γαμηθεί και έβγαλε κάποια ενέργεια.Αν το έκανε κανονικό επάγγελμα με 80€ την ώρα,θα ήταν καλά,αλλά 300άρες σε καμία περίπτωση,
Ρώτησα στον μάγο σήμερα και μου είπαν ότι δεν δουλεύει εκεί διστιχος χάθηκε η ευκαιρία αν και για 300 δν λεεισημερινη ειναι
Δν θα έδινα 300 ούτε για αστείοΚρατα τα λεφτα σου για κατι πιο αξιολογο
Γαμωτο ακου 300 ευρω πολλα ειναι με τα μισα ανεταΣτο προφίλ στο Twitter έχει ένα μέιλ. Εκεί μου είχε απαντήσει και ζητούσε 300 το ραντεβού, δίνοντας ένα τηλ προφανώς κάποιου που την προμοταρει.
Πρέπει να παίζει σε πολύ στενό κύκλο...Τελικά κάνει ραντεβού ή όχι. Και αν ναι πως μπορούμε να την βρούμε
Καιρό ψάχνω να την βρω...Πρέπει να παίζει σε πολύ στενό κύκλο...
Τύπος μπες στο ο προφίλ της στο Twitter. Πρώτη μούρη σου λέει ένα μέιλ. Εκεί απαντάει. Δίνει ένα τηλ από κάποιον άλλον που μεσολαβεί για το ρνβΤελικά κάνει ραντεβού ή όχι. Και αν ναι πως μπορούμε να την βρούμε