memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
στο μεχικο με τη φουρεϊρα?Αυτο τον καιρο ειναι εξωτερικο
στο μεχικο με τη φουρεϊρα?Αυτο τον καιρο ειναι εξωτερικο
στο μεχικο με τη φουρεϊρα?
μορτιδες. δε ξερω για εσας. αλλα εγω αν η κελλαρα γαμιοταν ακομα. θα πηγαινα μια επησκεψη στο 104 να τις ριξω μια πουτσα απο εδω μεχρι τη λαμια.
ηταν παχουλη. αλλα ηταν για γαμισι οτι επρεπε.
μια φορα, πηγα στη αρχη της βαρδιας. και λεω στην τσατσα που ειναι η κελλυ να τη δω. και η κελλυ νευριασε γιατι μου λεει "και ερχεσαι απο τοσο νωρις, και δεν ειμαι ετοιμη, και βιαζομαι για σενα".
Και οντως την περιμενα, και την ξεφτιλισα στο γαμιση. τις ελεγα διαφορα: για να μαθεις να νευριαζεις, και τη γαμισα τρελα. και μου λεει στο τελος: πωπω ανωμαλαρα πρωι πρωι...
τωρα οπως ειμαι πηγαινα να τις ρηξω ενα απο αυτα. και χυσια στη μουρη
μορτιδες. δε ξερω για εσας. αλλα εγω αν η κελλαρα γαμιοταν ακομα. θα πηγαινα μια επησκεψη στο 104 να τις ριξω μια πουτσα απο εδω μεχρι τη λαμια.
ηταν παχουλη. αλλα ηταν για γαμισι οτι επρεπε.
μια φορα, πηγα στη αρχη της βαρδιας. και λεω στην τσατσα που ειναι η κελλυ να τη δω. και η κελλυ νευριασε γιατι μου λεει "και ερχεσαι απο τοσο νωρις, και δεν ειμαι ετοιμη, και βιαζομαι για σενα".
Και οντως την περιμενα, και την ξεφτιλισα στο γαμιση. τις ελεγα διαφορα: για να μαθεις να νευριαζεις, και τη γαμισα τρελα. και μου λεει στο τελος: πωπω ανωμαλαρα πρωι πρωι...
τωρα οπως ειμαι πηγαινα να τις ρηξω ενα απο αυτα. και χυσια στη μουρη
Απο οσο ξερω πλεον εργαζεται σαν ανεξαρτητη με τηλεφωνα.......η κελλυ τι εχει γινει?
Απο οσο ξερω πλεον εργαζεται σαν ανεξαρτητη με τηλεφωνα.......
εχει δικο της χωρο πλεον , για περισσοτερα απο την ιδια στο φατσοβιβλιο της
50 ευρω μια ωρα για μια εκτονωση.φίλε george από τιμές πως πάει;
Kelly Alexander Mihailovic
ξεροχυνω με νωντοκελλακι απαξιωνει αγρια τους πιρφορους που θα της τα σκασουν για να τους στραπονιαρει και να τους πλακωσει στα μπουνιδια