Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 309K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Κελλυ, ειμαι φρεσκος στην παρεα. Πες μου που βρισκεσαι αυτον τον καιρο; Θα ερθω να καταθεσω τα διαπιστευτηρια μου, μωρη κωλαρα  :fuck1:

Αντ τρεχα να την συναντησεις και σε διαβεβαιω οτι δεν θα απογοητευθεις. Εχει κωλαρα και την δινει το μωρο. :grin:

liontarakiii

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σαν πολυ γλυψιμο πεφτει στην κελλυ δεν νομιζετε?λες και το δινει τσαμπα.μπηκα στη σελιδα της στο fb και την εχει δει μην πω πως.απο πουτανα μαλακιες ομως θα ακουσεις.αντε με τα σουργιελα

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
σαν πολυ γλυψιμο πεφτει στην κελλυ δεν νομιζετε?λες και το δινει τσαμπα.μπηκα στη σελιδα της στο fb και την εχει δει μην πω πως.απο πουτανα μαλακιες ομως θα ακουσεις.αντε με τα σουργιελα
Έχεις δίκιο φίλε...
Πολυ κακό για το τίποτα
Απορώ γιατι τόσο γλύψιμο ;;;;
Για κανένα εξτραδακι παραπάνω στο δωμάτιο ( μωρό μου εγώ είμαι ο τάδε που είχα γράψει αυτο για σένα)
Επίσης απορώ γιατι έκρυβε την καταγωγή της

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6

Σοβαρευτειτε το τι κανει ο καθενας δεν σημαινει οτι σας πεφτει λογος να σχολιαζεται σαν γκομενες ισως καποιος να εχει περασει καλα με την Κελλυ και με αυτο τον τροπο να λεει "ευχαριστω" και σε οτι αφορα το FB μεγαλε δεν πιστευω οτι παιζει κανενα ρολο..αλλο το πως μιλαει στην προσωπικη τις ζωη και αλλο πως συμπεριφερεται στον χωρο εργασιας τις.

Και για να μην αρχισετε τις παπαριες οχι δεν την εχω δει ποτε καν απο κοντα ποσο μαλλον να την εχω "παρει" ... απλα εχω βαρεθει σε αυτο το φορουμ να κραζετε γιατι πολυ απλα δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε στην ζωης σας..

Kelly ζεις εσυ μας οδηγεις...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Άντε μωρέ με την πατσούρα... Κατ αρχάς είναι χοντρή για στούντιο και δεύτερον είχα πάει μετά την νίκη της Ελλάδας στο πκ και επειδή είχα πιει κάτι ρετσίνες, προσοχή όχι μεθυσμένος, τσατίστικε επειδή ήθελα να είμαι εγώ ο άντρας της υπόθεσης και όχι αυτή κ σηκώθηκε κ έφυγε... Για φεμντομ προγράμματα υποθέτω καλή είναι. Αλλά όταν έχει να αντιμετωπίσει αληθινούς άντρες δεν γουστάρει... Οπότε όσοι γουστάρετε αυτοκωλοδιακόρευση, προτείνετε, για άντρες απλά μακρυά...

kalpol

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
26
Πόντοι
1
Παντως εγω 3 φορες που εχω τιμησει την Κελλυ μου φανηκε φοβερα ευγενικη. Τωρα τι της λενε οι αλλοι μαλλον καπου οφειλετε  τυπε. Σε κανενα δε χαριζετε τιποτα ποσο μαλλον εδο μεσα.

Για να τις λενε τοσα οι συναγωνιστες εδω μεσα παει να πει οτι εχουν περασει καλα 'η γουσταρουν με την παρτη της.

Παντως εγω ανεξαρτητα την εμφανιση της που ειναι υποκειμενικο εχω να πω οτι 3 φορες που πηγα κοιταξε να με ευχαριστησει οσο μπρουσε

το μονο ξενερωτικο ειναι οτι σταματησανε τα κοριτσια του 104 να μπαινουν στα φορουμ και εδω και στο αλλο σαιτ. Γιατι?????

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
και εγω 2 φορες και ηταν μια χαρα και εκδηλωτικη και με συμμετοχη ..

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Τι έγινε αυτή ρε παιδιά; Σταμάτησε;

Rovral