Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 309K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Αραβικα καναλια ???

ναι μωρε αυτος κατι ειχε στην σαουδικη αραβια και ηταν χρονια κατω λεμε το σπιτι ειναι πιτα στο χαλι και  τα αραβουργιματα!!!!! δειχνει να εχει και λεφτα τωρα παραπανω δεν ξερω εγω μια δορυφορικη βαζω και τον πουλο εχω να παω μετα κολωνο να βαλω δυο αποκωδικοποιητες !!!!!

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ναι μωρε αυτος κατι ειχε στην σαουδικη αραβια και ηταν χρονια κατω λεμε το σπιτι ειναι πιτα στο χαλι και  τα αραβουργιματα!!!!! δειχνει να εχει και λεφτα τωρα παραπανω δεν ξερω εγω μια δορυφορικη βαζω και τον πουλο εχω να παω μετα κολωνο να βαλω δυο αποκωδικοποιητες !!!!!

Ρε Λάρυ αλήθεια άν πάς για δουλειά σε κανένα δέλο ΄η στούντιο καί σου προτείνουν να σε ...πληρώσουν σε " είδος " θα δεχόσουν ?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Ρε Λάρυ αλήθεια άν πάς για δουλειά σε κανένα δέλο ΄η στούντιο καί σου προτείνουν να σε ...πληρώσουν σε " είδος " θα δεχόσουν ?

ποτε η δουλεια δουλεια και η διασκεδαση διασκεδαση!!!!!!!!! τωρα αν θελανε να μου βγαλουν κανα μεζε οπως  κανουν σε μερικα σπιτια θα το καλοδεχομουν !!!!!!!!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

προσεχε στο κολωνο γτ εχει παρεες απο αλητηριους με παπακια

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το Κελλάκι θα το χαίρεται πλέον μόνο ένας άνδρας ! πάνε για γάμο !!!

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το Κελλάκι θα το χαίρεται πλέον μόνο ένας άνδρας ! πάνε για γάμο !!!

Τις καλύτερες μου ευχές ειλικρινά! Να της πάνε όλα καλά στη ζωή της! Κάθε άνθρωπος το αξίζει, αλλά η Κέλλυ που είναι ξεχωριστός ακόμη περισσότερο.
Χαίρομαι πραγματικά που είναι καλά (τώρα πρωτομαθαίνω νέα της απο σένα – εδώ και μήνες αναρωτιόμουν τί γίνεται).
Σημ. Αντζελα εάν με διαβάζεις μήπως να έβγαζες τη φωτο της από το site? (sorry δηλ. που επεμβαίνω)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αντε ο τυχερος. μπορει να μη πηρε προικα, πηρε ομως παρθενια.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Αντε ποιος ειναι ο τυχερος?θα μας πειτε ?πιστευω ειναι απο το σαιτ

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
αντε ο τυχερος. μπορει να μη πηρε προικα, πηρε ομως παρθενια.

ναι γιατί εμείς θα πάρουμε παρθένα. τουλάχιστον εμάς θα τρώει λιγότερα στο service θα έχει γράψει λιγότερα χιλιόμετρα.

καλά βέβαια και άλλες παντρευόντουσαν και μετά επανέρχονταν δυναμικά στο άθλημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom