sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
ε ε αφου το βλεπεις ετσι θα ειναι οπος το βλεπο κ εγο το φοτοσοπ τι να κανο τορα ..........κε εγο βλαιπο μηα ορθογραφοια γαμισετα :S
ε ε αφου το βλεπεις ετσι θα ειναι οπος το βλεπο κ εγο το φοτοσοπ τι να κανο τορα ..........κε εγο βλαιπο μηα ορθογραφοια γαμισετα :S
γιατι?
Γεια σου Κελλυ μοναδικη αγαπη
δεν καταλαβαινω τι αλλαξεΚΕΛΑΚΥ ΘΑ ΕΡΘΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΡΜΠΟ ΟΠΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ Κ ΜΑΤΑ ΣΕ ΘΕΛΟ ΣΤΑ 4 ΜΟΥΝΑΡΕ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΙ ΟΚ......
αφου το βλέπεις έτσι θα είναι όπως το βλέπω κ εγώ το φωτοσοπ photoshop τι να κάνωε ε αφου το βλεπεις ετσι θα ειναι οπος το βλεπο κ εγο το φοτοσοπ τι να κανο τορα ..........
ψευτη μου εσυ :-* :-* :-* :-* :-*
ε ε αφου το βλεπεις ετσι θα ειναι οπος το βλεπο κ εγο το φοτοσοπ τι να κανο τορα ..........
ευχαριστω φιλε.........αφου το βλέπεις έτσι θα είναι όπως το βλέπω κ εγώ το φωτοσοπ photoshop τι να κάνω
όπα και ποιηματάκι το κελλακυγιατι πλεον ειμαστε ενα...και παρεπιπτωντος παρε και ενα
Αληθεια λεω....σου ορκιζομαι στην ομορφια μου
:o :o :o αφου ορικιζεσε στην ομορφια σου τοτε σε πιστευω
κι εγώ βλέπω μια ορθογραφία γάμησε τακε εγο βλαιπο μηα ορθογραφοια γαμισετα :S
κι εγώ βλέπω μια ορθογραφία γάμησε τα
δεν καταλαβαινω τι αλλαξε
Θάθελα να μουν ο δάσκαλος σου στην γλώσσα και συ η δασκάλα μου στον έρωτα.
(Ωραίο κλισέ έτσι;)
Δεν γίνεται, θα μπορείς να μου το μεταδώσεις και μένα. Είμαι καλός μαθητής, κάνω ό, τι μου λένε...πσσσσσσσσσσσσσσ....καλοοοοοοο :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ο ερωτας ειναι εμφυτο πραγμα...δεν διδασκετε, η το εχεις η δεν το εχεις...και εγω το εχω στο επακρον ;)
Δεν γίνεται, θα μπορείς να μου το μεταδώσεις και μένα. Είμαι καλός μαθητής, κάνω ό, τι μου λένε...
Θα κάνω μια προσευχή για να γίνει πραγματικότητα αυτό.
Молитва.